שאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?
-
הציעו לי את זה אבל אמרו לי שכשעושים איפוס זה חוזר לגרסת יצרן לא?
@shn456456@מה-זה-משנה-אה בניית גרסאות בנה אפליקציה שמורידה את הבעיה הזה
כמובן אחרי שאתה חוסם איפוס -
לכאורה הרבה יותר פשוט להשתמש באחת התוכנות האלה לא?
@מה-זה-משנה-אה עקרונית כמו שאמרו רוב הנגנים האנדרואיד בלי frp ולכן החסימה לא טובה @בניית-גרסאות בנה אפליקציה סגנון של frp אבל חייב רוט ואם עשית רוט כבר תכשיר מהשורש
ועוד כמו שאמרו ניראות הנגן נראה יותר כשר
הבאתי להוסיף עוד משהו שאתה עושה גירסה לפעמים אתה כבר יכול לסדר הרבה באגים שמגיעים מסין הרחוקה או להוסיף המון פיצ'רים -
@מה-זה-משנה-אה התאוריה שלי מנסיון מרובה תוכנות חסימה גוזלות סוללה (ABLOG גוזל הכי פחות קיידרואיד - לוקח המון) בצריבת גרסה ושזה עוד בלי אפליקציות bloatware ובלי שירותי גוגל מתפנה לך החומרה בעוד 20 אחוז לפחות וכמובן הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן
-
@מה-זה-משנה-אה התאוריה שלי מנסיון מרובה תוכנות חסימה גוזלות סוללה (ABLOG גוזל הכי פחות קיידרואיד - לוקח המון) בצריבת גרסה ושזה עוד בלי אפליקציות bloatware ובלי שירותי גוגל מתפנה לך החומרה בעוד 20 אחוז לפחות וכמובן הסוללה מחזיקה הרבה יותר זמן
@HEB1000 a bloq לא לוקח כלום כייון שהאפליקצייה לא פעילה כול עוד אתה לא משתמש בהגדרות,
(היא פשוט משנה הגדרות ניהול במכשיר ומאפשרת לך לשנות אותם),
kdroid לעומת זאת מריצה vpn ברקע שמרשה רק לחבילות מסוימות אינטרנט וחוסם את הדומיינים של webview,
זה גם לוקח בטרייה אבל לא כול כך הרבה,
בכול אופן אני חושב שלמכשירים עם frp אפליקציות חסימה (כמו kdroid) זה הכי מומלץ כי ככה אפשר שיהיה רשת גם לאפליקציות נצרכות.כמובן אם רוצים בלי רשת בכלל אז עדיף גרסה כשרה.
-
@HEB1000 a bloq לא לוקח כלום כייון שהאפליקצייה לא פעילה כול עוד אתה לא משתמש בהגדרות,
(היא פשוט משנה הגדרות ניהול במכשיר ומאפשרת לך לשנות אותם),
kdroid לעומת זאת מריצה vpn ברקע שמרשה רק לחבילות מסוימות אינטרנט וחוסם את הדומיינים של webview,
זה גם לוקח בטרייה אבל לא כול כך הרבה,
בכול אופן אני חושב שלמכשירים עם frp אפליקציות חסימה (כמו kdroid) זה הכי מומלץ כי ככה אפשר שיהיה רשת גם לאפליקציות נצרכות.כמובן אם רוצים בלי רשת בכלל אז עדיף גרסה כשרה.
@cfopuser כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:
kdroid לעומת זאת מריצה vpn ברקע
דרך אגב, זה vpn ווירטואלי, מה שאומר שזה לוקח פחות סוללה, וגם עובד יותר טוב
לעומת שאר הסינונים (גם אלה שבתשלום..) -
@cfopuser אני השתמשתי עד היום רק לחסימה מוחלטת של wifi, באמת מעניין אותי לאיזה אפליקציות אינטרנט יכול להועיל חוץ מוויז או מייל , מפות סך הכל מדובר בנגן לא סמארטפון