שאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?
-
@heb1000 נגן זינג
@אלוף-תימן אם עשיתי רוט זה כזה פשוט כבר לצרוב גרסה? כי רוט זה ממש קל עם מכשירוט (שכחתי של מי זה)
ועוד פעם מזכיר אני צריך להשאיר וויפי פתוח בשביל אפליקציה אחת ואם אפשר להשאיר התקנות אני צריך להשאיר התקנות.
-
@heb1000 נגן זינג
@אלוף-תימן אם עשיתי רוט זה כזה פשוט כבר לצרוב גרסה? כי רוט זה ממש קל עם מכשירוט (שכחתי של מי זה)
ועוד פעם מזכיר אני צריך להשאיר וויפי פתוח בשביל אפליקציה אחת ואם אפשר להשאיר התקנות אני צריך להשאיר התקנות.
@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:
אם עשיתי רוט זה כזה פשוט כבר לצרוב גרסה?
אם עשית רוט, אתה לא צריך לצרוב גירסה.
אתה פשוט עושה את כל השינויים שאתה רוצה לעשות בעצמך.
(בעצם, אתה בונה את הגירסה)לדוג’- אתה מסיר את הדפדפן והחנות, ואז יש לך גישה רק למה שמותקן, ואם אתה רוצה אתה גם יכול לחסום התקנות לעצמך.
-
@נחלס-דון איך בדיוק?
-
@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:
אם עשיתי רוט זה כזה פשוט כבר לצרוב גרסה?
אם עשית רוט, אתה לא צריך לצרוב גירסה.
אתה פשוט עושה את כל השינויים שאתה רוצה לעשות בעצמך.
(בעצם, אתה בונה את הגירסה)לדוג’- אתה מסיר את הדפדפן והחנות, ואז יש לך גישה רק למה שמותקן, ואם אתה רוצה אתה גם יכול לחסום התקנות לעצמך.
לדוג’- אתה מסיר את הדפדפן והחנות, ואז יש לך גישה רק למה שמותקן, ואם אתה רוצה אתה גם יכול לחסום התקנות לעצמך
אבל תפרט בדיוק מה אתה רוצה לעשות,
ואני ינסה להסביר לך איך אתה עושה את זה -
@נחלס-דון תודה רבה!
אני רוצה שיהיה ככה:- להשאיר התקנות וויפי (וויפי אני חייב להשאיר)
- לחסום את הוויפי שהוא יהיה רק לאפליקציה אחת כלומר אם אני יתקין גוגל זה לא יעבוד אבל באפליקציה שאני צריך (היא צריכה וויפי) שיהיה וויפי
אם זה לא אפשרי או מסובך מדי אז אפשר פשוט להשאיר וויפי להתקין את האפליקציה שאני צריך ולחסום התקנות.
-
@heb1000 נגן זינג
שלי, תודה

בכל מקרה לצרוב רוט זה לא משנה לצריבה העיקר הפיחת בוטלדר, אם צרבת רוט אז הבוטלדר שלך פתוח וזה יקל משמעותית לצרוב גירסה.
עם יש גרסה בפורום עדיף לצרוב מאשר לחסום ידנית (כ מסתמא מי שבנה את הגרסה יותר טוב ממך והוא תקן באגים וחסם יותר טוב, וזה גם יותר פשוט)
.
@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:לחסום את הוויפי שהוא יהיה רק לאפליקציה אחת כלומר אם אני יתקין גוגל זה לא יעבוד אבל באפליקציה שאני צריך (היא צריכה וויפי) שיהיה וויפי
אני לא יודע על אפשרות כזאת אבל אני עובד על אפליקציה שתעשה כזה דבר.
(יותר נכון אני עובד על אפליקציה בשביל עצמי שעושה עוד דברים אבל אולי אני ישלב את זה בתוכו.)
אאל"ט יש אפליקציה שעושה את זה ניראה לי שזה. -
@שלמה-רביב
תסתכל מה כתבתי ל@נחלס-דון@שלמה-רביב אפליקציה כזאת יש כבר לא? יש אפליקציה שאתה בוחר איזה אפליקציות לתת להם גישה לאינטרנט וזה בדיוק מה שאני צריך
-
אגב לא יודע אם זה קשור אבל איך אפשר להוציא אפליקציות מנגן אולטרה בשביל להתקין בM36?
אגב מי שהזמין M36 ונתקע לו בגלל המלחמה אני הזמנתי והוא התחיל לזוז בימים האחרונים.
-
אגב לא יודע אם זה קשור אבל איך אפשר להוציא אפליקציות מנגן אולטרה בשביל להתקין בM36?
אגב מי שהזמין M36 ונתקע לו בגלל המלחמה אני הזמנתי והוא התחיל לזוז בימים האחרונים.
-
@שלמה-רביב
תסתכל מה כתבתי ל@נחלס-דון@שלמה-רביב אפליקציה כזאת יש כבר לא? יש אפליקציה שאתה בוחר איזה אפליקציות לתת להם גישה לאינטרנט וזה בדיוק מה שאני צריך
@מה-זה-משנה-אה לדעתי, (כמובן לא על אחריותי, ושיהיה לך גיבוי מלא לנגן)
-
תעשה רוט,(עם מכשירוט זה הכי פשוט ותחפש כאן את הבוט המושרש שמתאים לך).
-
תמחק את הדפדפן והחנות ומתקין המערכת, תתקין חנות ארורה שמאפשרת רק לעדכן מה שמותקן (יש כאן).
-
תתקין את מה שאתה רוצה שיהיה לו אינטרנט,
-
תתקן כבר על הדרך את הבאג של שלושת האפליקציות האחרונות (הנה, עדיף שתעשה את מה שכתוב שם בספויילר, אם אתה רוצה להוריד את הרוט אחרי זה).
-
ואחרי זה תוריד את הרוט, כדי שלא תוכל להתקין אפליקציות/להחזיר הכל בחזרה.
@שלמה-רביב כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:
אאל"ט יש אפליקציה שעושה את זה ניראה לי שזה.
זה אפליקציית סינון מורכבת וצריך הרשמה וכו’,
נראה לי יש חסימה יותר פשוטה על בסיס רשימה לבנה.
כמו זאת שאפשר אפילו להפעיל עם רוט.אגב מי שהזמין M36 ונתקע לו בגלל המלחמה אני הזמנתי והוא התחיל לזוז בימים האחרונים.
תתכונן שיבוא לך m36 פלוס...
-
-
@מה-זה-משנה-אה אגב אם תרצה אני יוכל לעזור לך עם הבוטים במקום לשאוב הכל וכ"ו,
או שאני יעשה את זה בתשלום. -
@נחלס-דון קודם כל תודה על העזרה
אז הבנתי שהתייאשנו מהאפשרות להשאיר התקנות נכון?
החנות הארורה הזאת איך זה עובד?
ומה זה הבאג של השלוש אפליקציות?אז זה נכון שכשמזמינים את הרגיל מגיע הפלוס? ולפי מה שאמרת נראה שזה לא טוב ואני דווקא מעדיף את הפלוס, הרגיל יותר טוב מהפלוס?
-
ומה זה הבאג של השלוש אפליקציות?אז זה נכון שכשמזמינים את הרגיל מגיע הפלוס? ולפי מה שאמרת נראה שזה לא טוב ואני דווקא מעדיף את הפלוס, הרגיל יותר טוב מהפלוס?
קודם כל תודה על העזרה
בכיף.
נכון
מתקין עצמאי, שרק מעדכן מה שמותקן
ומה זה הבאג של השלוש אפליקציות?
שבאפליקציות האחרונות יש רק 3, והתיקון הנ”ל מסדר שזה לא יהיה מוגבל ל-3
הרגיל יותר טוב מהפלוס?
הפלוס יש לו יותר זיכרון פנימי, יותר זיכרון ראם, פנס, ואולי עוד דברים.
אז זה נכון שכשמזמינים את הרגיל מגיע הפלוס?
כן
-
אם אתה בוחר בדרך של רוט ולא דרך MDM אז כן.
אבל אם אתה בוחר בMDM אז זה אפשרי. -
-
MDM זה אפליקציה נכון? ובינתיים הגעתי למסקנה שאפליקציה זה לא הפתרון הכי מומלץ
-
כשאני עושה איפוס להגדרות יצרן זה חוזר להיות פרוץ לא? אמרו לי משהו עם אפליקציה של בניית גרסאות מה זה?
-
-
@נחלס-דון
איזה בוט מושרש אני צריך מביניהם? (אם תוכל להסביר לי מה זה בוט מושרש אני אשמח)

-
-
-
כשאני עושה איפוס להגדרות יצרן זה חוזר להיות פרוץ לא? אמרו לי משהו עם אפליקציה של בניית גרסאות מה זה?
MDM זה אפליקציה נכון?
סוג של, מופעלת רק דרך ADB במחשב
כשאני עושה איפוס להגדרות יצרן זה חוזר להיות פרוץ לא?
איפוס רגיל, לא.
ריקוברי, כן. -
-
-
-
לא.. אבל אפשר להגיד שעם האפליקציה חוסמים. (האפליקציה עובדת על MDM וצריך לתת הרשאות בADB.)
אם אתה על מכשיר עם FRD אז אם תאפס הנגן לא יעבוד (ידרוש סיסמה)
עם בלי אז אפשר להשתמש באפליקציה של בניית גירסאות שחוסמת איפוס (מצריך רוט) והיא חוסמת גם ריקוברי. -
-
@שלמה-רביב
להבהרה: אני מדבר כאן על נגן M36 PLUS
אין לי מושג מה זה FRD. -
@נחלס-דון
איזה בוט מושרש אני צריך מביניהם? (אם תוכל להסביר לי מה זה בוט מושרש אני אשמח)

איזה בוט מושרש אני צריך מביניהם?
איזה נגן יש לך?
פלוס או רגיל?@מה-זה-משנה-אה כתב בשאלה | למה צריך צריבת גרסה אם יש תוכנות ממש טובות כמו קיידרואיד וכו'?:
(אם תוכל להסביר לי מה זה בוט מושרש אני אשמח)
כדי שיהיה לך הרשאת רוט (=שורש), אתה צריך בוט מושרש, שבעצם ערכו אותו ע”י מג’יסק שיהיה לו הרשאת שורש.
(לא בדיוק, אבל מלמעלה, בערך...)