בקשה | Gmail ללא דפדפן
-
היי, אני צריך אימייל ללא גישה לדפדפן. כלומר, שבלחיצה על קישורים יופנו לדפדפן חיצוני. חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי. תודה!
-
היי, אני צריך אימייל ללא גישה לדפדפן. כלומר, שבלחיצה על קישורים יופנו לדפדפן חיצוני. חיפשתי קצת בפורום ולא מצאתי. תודה!
@הערשלה תנסה עם GPT. הוא עושה אחלה עבודה.
הוא אמנם לא עושה את זה בפועל אלא רק מדריך אותך, אבל יש מצב שבחצי שעה אתה עם הכלי שלך ביד.לטענתו; לבינתיים אין לו כלי פיתוח עבור אנדרואיד אלא רק תוכנות לווינדוס ותוספים לווב, אבל יבוא יום והוא יעשה לנו גם את זה. אינשללה.
-
@הערשלה תנסה עם GPT. הוא עושה אחלה עבודה.
הוא אמנם לא עושה את זה בפועל אלא רק מדריך אותך, אבל יש מצב שבחצי שעה אתה עם הכלי שלך ביד.לטענתו; לבינתיים אין לו כלי פיתוח עבור אנדרואיד אלא רק תוכנות לווינדוס ותוספים לווב, אבל יבוא יום והוא יעשה לנו גם את זה. אינשללה.
@סוף-הרחוב
הניסיון שלי שעדיף למוצרי גוגל לנסות עם gemini. -
@סוף-הרחוב
הניסיון שלי שעדיף למוצרי גוגל לנסות עם gemini.@חיים-יענקל-0 לא ניסיתי ספציפית עם מוצרי גוגל בדווקא, אבל עבדתי על תוספי סליקת אשראי עם GPT וג'ימיני, והפערים ביניהם הם גנון - אוניברסיטה.
-
@חיים-יענקל-0 לא ניסיתי ספציפית עם מוצרי גוגל בדווקא, אבל עבדתי על תוספי סליקת אשראי עם GPT וג'ימיני, והפערים ביניהם הם גנון - אוניברסיטה.
@סוף-הרחוב
לפני כמה זמן? -
@סוף-הרחוב
לפני כמה זמן?@חיים-יענקל-0 כתב בבקשה | Gmail ללא דפדפן:
לפני כמה זמן?
ממש עכשיו. סביבות חודש וחצי.
GPT חולל נפלאות של ממש, סירס לי תוספי סליקה מאובטחים, הוסיף פונקציות, פתר באגים, ביצע התאמות, פשוט מלך!
וג'ימיני, הדיוט גמור. לקח לו שעה להבין בכלל מה אני רוצה. וגם אח"כ, כל מה שהוא עשה יצר באגים בקוד..