בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@יאיר-דניאל ברצינות?
כי כל הסיבה שפינקו אותך ב 4 חודשי פרו - זה כי חתמת מולם עסקה שתתחיל להשתמש בסוף הזמן הזה - מבחינתם הם מחכים שיעברו החודשים ומיד יתחילו לגבות..@ישראל1212 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כי כל הסיבה שפינקו אותך ב 4 חודשי פרו - זה כי חתמת מולם עסקה שתתחיל להשתמש בסוף הזמן הזה - מבחינתם הם מחכים שיעברו החודשים ומיד יתחילו לגבות..
על פי חוק - כיון שאני יכול לבטל את המנוי שלי בתוך ה4 חודשים, אין להם זכות לגבות ממני.
ולמה אתה חשוב שאם מחקת, אין להם דרך לשחזר את הפרטים שלך ולגבות?
זה לא מכולת שכונתית - זה גוגל! -
@ישראל1212 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כי כל הסיבה שפינקו אותך ב 4 חודשי פרו - זה כי חתמת מולם עסקה שתתחיל להשתמש בסוף הזמן הזה - מבחינתם הם מחכים שיעברו החודשים ומיד יתחילו לגבות..
על פי חוק - כיון שאני יכול לבטל את המנוי שלי בתוך ה4 חודשים, אין להם זכות לגבות ממני.
ולמה אתה חשוב שאם מחקת, אין להם דרך לשחזר את הפרטים שלך ולגבות?
זה לא מכולת שכונתית - זה גוגל!@יאיר-דניאל נכון. לכן הם לא גובים בתוך ארבעת החודשים - כי הבטיחו לך בחינם ל 4 חודשים..
הם מחכים ל 4 חודשים + יום, ואז גובים תשלום על החודש החמישי..
ואם מחקתי - הם הכי בעולם לא יוכלו לגבות - כמו שציינת זאת לא מכולת - זה גוגל הם לא יגנבו את פרטי האשראי שלי אחרי שאני מסיר אותו..
אישית אני עדיין בתוך ה 4 חודש (ביטלתי תוך יום את האשראי) ואני לא ממש יודע מה יקרה בסוף מנסיון, אלא כך העידו המשתמשים בשרשור ואני נוטה להאמין להם..
בהצלחה.