בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
מי שמעוניין בקישור ל4 חודשים חינם שיפנה אליי בפרטי
המבצע עדיין תקף למי שעושה מנוי בתשלום ולא כמו פעם שכל מי שהתחבר יכל להפנות חבר -
-
המבצע עדיין תקף למי שעושה מנוי בתשלום ולא כמו פעם שכל מי שהתחבר יכל להפנות חבר -
@אהרן-0 מי שעושה מנוי PRO בתשלום יכול לשתף 10 חברים במנוי ל4 חודשים חינם
ולא כמו פעם שאם היית עושה מנוי דרך ההטבה יכלת לשלוח לעוד 10 חברים -
@דוד-הצהוב אני יבדוק בהמשך
-
המבצע עדיין תקף למי שעושה מנוי בתשלום ולא כמו פעם שכל מי שהתחבר יכל להפנות חבר@ztcebuck נשארו לך קישורים?
-
@יאיר-3210 תודה רבה!!!
עזרת לי מאוד [בגלל שאני פשוט לומד במיר...]
ובאמת לפני כן ניסיתי בעברית ולא מצאתי, ובאנגלית גם כן לא עוזר באותיות גדולות ומוכרחים דווקא באותיות קטנות.אבל אני לא בטוח שזה באמת נותן את ההנחה - ייתכן שיש את האפשרות בגלל שבקשו להוסיף את המוסד הזה להטבות (כמו שאני עשיתי למשל).
בכל אופן שלחתי בקשה.
-
הי, הצלחתי לקבל את ההטבה.
עכשיו יש לי מנוי גוגל פלוס ל - 12 חודשים חינם.שימו לב - אם אתם תלמידי ישיבה והישיבה שלכם רשומה במערכת -
אפשר פשוט להביא אישור לימודים על שמכם (כמו שאני עשיתי) ואתם מקבלים את ההנחה!!
חבל לפספס... -
@ztcebuck
השאלה היא אם הישיבה שלך מופיעה ברישומים -
הישיבה שלי הופיעה (באנגלית, באותיות קטנות).השלב השני הוא להעלות מסמך של אישור לימודים עדכני.
וזהו. -
@סני יש לך חשבון גוגל ישראלי או אמריקאי כי בישראל הוא נותן רק את הפלוס ל12 חודשים ולא את הPRO
-
@ztcebuck אתה צודק. ובאמת ערכתי את הפוסט שלי הקודם.
זה מנוי ישראלי לגוגל פלוס ל12 חודשים, כרגע זה די והותר. אני לא צריך יותר מזה. -
חשבתי על אופציה בגלל שיש לי קישור מוגבלים וכל חשבון אפשר להתחבר אליו 5 משתמשים אז במקום לשתף בקישור למנוי אני יכול לצרף אנשים למנוי שיש לי וכך יהיה להם 4 חודשים חינם ויותר אנשים יהנו מזה
מי שמעוניין שישלח בפרטי
נ.ב ראיתי שא"א להחליף קבוצה יותר מפעם בשנה אז זה לשיקולכם -
חשבתי על אופציה בגלל שיש לי קישור מוגבלים וכל חשבון אפשר להתחבר אליו 5 משתמשים אז במקום לשתף בקישור למנוי אני יכול לצרף אנשים למנוי שיש לי וכך יהיה להם 4 חודשים חינם ויותר אנשים יהנו מזה
מי שמעוניין שישלח בפרטי
נ.ב ראיתי שא"א להחליף קבוצה יותר מפעם בשנה אז זה לשיקולכם -
מי שמעוניין שישלח בפרטי
נ.ב ראיתי שא"א להחליף קבוצה יותר מפעם בשנה אז זה לשיקולכם@ztcebuck מה הרווח? ולמה יותר יהנו
-
כוונתי שאני יכול לחבר אנשים למנוי שלי וכך גם מי שהיה לו כבר מנוי PRO ל4 חודשים יוכל להתחבר וגם יוכלו 5 אנשים ליהנות מאותו הקישור
כל מי שיש לו ולא מחוברים אליו יכול לשתף את הציבור@ztcebuck ואין אופציה גם וגם? אתה יכול אולי לפרט?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות