בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@y0508352872 נכון, חוץ מהיצירת סרטונים דרכו.
@אברהם-גלסר למה האתר הפסיק לעבוד?
נגמר לי ה4 חודשים למשהו יש קישור לתת לי?
תודה -
@אברהם-גלסר למה האתר הפסיק לעבוד?
נגמר לי ה4 חודשים למשהו יש קישור לתת לי?
תודה@מויטיו האתר לא קשור אליי.
הוא היה של @הישבשר-המלומד ותקרא למעלה מה קרה איתו.
-
@מויטיו האתר לא קשור אליי.
הוא היה של @הישבשר-המלומד ותקרא למעלה מה קרה איתו.
-
@שניאור-שמח זה לא אותו דבר
משפחה זה חלוקה באותו אחסון -
אני הצטרפתי לפני כמעט ארבעה חודשים לתוכנית פרו דרך קישור מכאן וכעת ביטלתי אותו כדי שלא יחייבו אותי
דא עקא שבמהלך הארבעה חודשים, חבר צירף אותי למשפחה שלו [הוא משלם על פרו]
וכעת אחרי שביטלתי גוגל שולחים לי הודעה שאני חורג מכמות האחסון המותרת ועוד שבע ימים אני לא יוכל להשתמש בשירותי גוגל בחשבון שלי
בחשבון שלי יש רק 10 גיגה בשימוש, וגוגל מחשבנים את כל החמש מאות גיגה שהחבר שלי משתמש [שזה נחשב אצלי בגלל שאני במשפחה שלו]
השאלה היא האם זה באג אצלם ולא להתייחס או שצריך לצאת מהמשפחה שלו ולחזורמצו"ב בספוילר תמונה מההודעה שהם שלחו לי
בתודה מראש
-
אני הצטרפתי לפני כמעט ארבעה חודשים לתוכנית פרו דרך קישור מכאן וכעת ביטלתי אותו כדי שלא יחייבו אותי
דא עקא שבמהלך הארבעה חודשים, חבר צירף אותי למשפחה שלו [הוא משלם על פרו]
וכעת אחרי שביטלתי גוגל שולחים לי הודעה שאני חורג מכמות האחסון המותרת ועוד שבע ימים אני לא יוכל להשתמש בשירותי גוגל בחשבון שלי
בחשבון שלי יש רק 10 גיגה בשימוש, וגוגל מחשבנים את כל החמש מאות גיגה שהחבר שלי משתמש [שזה נחשב אצלי בגלל שאני במשפחה שלו]
השאלה היא האם זה באג אצלם ולא להתייחס או שצריך לצאת מהמשפחה שלו ולחזורמצו"ב בספוילר תמונה מההודעה שהם שלחו לי
בתודה מראש
@ישיבה-בוחער לדעתי זה הודעה שקופצת אוטומטית לכל מי שמבטל
אם אתה במשפחה עם פרו לא נראה לי שתושפע -
@ישיבה-בוחער לדעתי זה הודעה שקופצת אוטומטית לכל מי שמבטל
אם אתה במשפחה עם פרו לא נראה לי שתושפע@דוד-הצהוב
ידיעה או סברה?
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות