בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@טופ-שבמתמחים טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
ניסיתי לא עבד

-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
ניסיתי לא עבד

@טופ-שבמתמחים יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
-
@טופ-שבמתמחים יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
@הישבשר-המלומד מה לכתוב בפניה?
-
@הישבשר-המלומד אתה מתכוון ל׳הקלטת תעבורה/רשת׳
-
יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
מישהו יכול לשלוח?
פשוט נשאר לי קצת מאוד נקודות -
יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
מישהו יכול לשלוח?
פשוט נשאר לי קצת מאוד נקודות@טופ-שבמתמחים לא חושב שזה קשור לנטפרי אני עם נטפרי וזה עובד לי רגיל הרגע שיתפתי עוד 5 קישורים שהיה לי משהו פה לא הגיוני אולי זה הכרום שיש לך לא מעודכן או משהו כזה מה זה כבר יכול להיות
-
חשבתם על זה שאולי גוגל חסמו להעביר אחרי X העברות?
לי זה נשמע אופציה..
וכך מי שלקח ממישהו שלקח ממישהו וכו' 5 פעמים - כבר לא נותנים לו..
כי הבעיה הזו חוזרת פה מהרבה משתמשים.. זה נשמע משהו דיי קבוע..@ישראל1212 איך לי זה עובד
-
@ישראל1212 איך לי זה עובד
@הישבשר-המלומד אז מה עוד יכול להיות?
-
@ישראל1212 איך לי זה עובד
יכול להיות שזה בגלל שאתם מבטלים את המנוי מייד אז זה עדין לא מתעדכן צריך אולי לחכות כמה ימים ואז לנתק את המנוי כמו שאני עשיתי אצלי
-
יכול להיות שזה בגלל שאתם מבטלים את המנוי מייד אז זה עדין לא מתעדכן צריך אולי לחכות כמה ימים ואז לנתק את המנוי כמו שאני עשיתי אצלי
@הישבשר-המלומד אני חידשתי נראה עוד כמה ימים
-
בלת"ק
???

-
בלת"ק
???

@יאיר-דניאל חשבון עסקי או משהו?
-
בלת"ק
???

@יאיר-דניאל @ישראל1212 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לי זה נשמע אופציה..
כי הבעיה הזו חוזרת פה מהרבה משתמשים.. זה נשמע משהו דיי קבוע..זה רק מחזק את דבריו
-
@יאיר-דניאל חשבון עסקי או משהו?
@שניאור-שמח לא - יש לי חשבון רגיל
-
@יאיר-דניאל מוזר
לא יודע -
@יאיר-דניאל @ישראל1212 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לי זה נשמע אופציה..
כי הבעיה הזו חוזרת פה מהרבה משתמשים.. זה נשמע משהו דיי קבוע..זה רק מחזק את דבריו
כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לי זה נשמע אופציה..
-
@יאיר-דניאל נסה קישור אחר קורה יכול להיות שהקישור הזה לא תקין ספציפי
-
@יאיר-דניאל נסה קישור אחר קורה יכול להיות שהקישור הזה לא תקין ספציפי
@הישבשר-המלומד ניסיתי של ארבע משתמשים שהעלו.
-
@הישבשר-המלומד ניסיתי של ארבע משתמשים שהעלו.
@יאיר-דניאל ומכולם לא עבד? ניסת מחשבון אחר?