בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@מטען-נייד לי זה גם מופיע
גם אחרי ריענון.
סינון אתרוג. אבל בקונסול אין שגיאות כלל. -
@מטען-נייד הצטרפת למנוי?
@הישבשר-המלומד איך אני משתף את המנוי?
ואם אני מבטל עדיין נשאר לי המנוי? -
@הישבשר-המלומד איך אני משתף את המנוי?
ואם אני מבטל עדיין נשאר לי המנוי?@טופ-שבמתמחים
לשיתוף:
https://one.google.com/ai/invite?hl=iw&g1_landing_page=1&utm_source=google-account&utm_medium=webכן, אתה יכול לבטל מייד אחרי שעשית והכל יישאר לך ל-4 חודשים.
-
@טופ-שבמתמחים
לשיתוף:
https://one.google.com/ai/invite?hl=iw&g1_landing_page=1&utm_source=google-account&utm_medium=webכן, אתה יכול לבטל מייד אחרי שעשית והכל יישאר לך ל-4 חודשים.
@אברהם-גלסר הדף הזה ריק

-
@אברהם-גלסר הדף הזה ריק

@טופ-שבמתמחים זאת בעיה שהרבה פה נתקלו בה... לא יודע למה.
אולי תנסה להיכנס לדף הראשי של Google One, ומשם בצד ימיו להיכנס להפניית חבר.
אולי זאת בכלל בעיה של סינון?

-

@אברהם-גלסר כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אולי תנסה להיכנס לדף הראשי של Google One, ומשם בצד ימיו להיכנס להפניית חבר
אין לי בכלל כזאת אופציה

@אברהם-גלסר כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
יש לי נטפרי
-
אולי תנסה להיכנס לדף הראשי של Google One, ומשם בצד ימיו להיכנס להפניית חבר
אין לי בכלל כזאת אופציה

יש לי נטפרי
@טופ-שבמתמחים א' אולי זה קשור, ב' אולי לוקח זמן עד שמופיעה האפשרות של שיתוף? לא יודע...
-
@טופ-שבמתמחים א' אולי זה קשור, ב' אולי לוקח זמן עד שמופיעה האפשרות של שיתוף? לא יודע...
@אברהם-גלסר אולי זה?

-
@אברהם-גלסר אולי זה?

@טופ-שבמתמחים זה לא זה. זה ממש לתת להם חלק בחשבון שלך (גם אם לא מבחינת המגבלות והכמויות), וזה רק ל-5 אנשים. ברגע שאצלך יפסיק המנוי - גם אצלם יפסיק.
(אבל אתה יכול לעשות את זה בכל מקרה...) -

זה גם לא מופיע לי. כנראה משתנה בין משתמשים.
-
אני מעלה פה פיתרון שאולי יעזור לצאת מהחשבון גוגל ולהכנס שוב ואז לנסות לקבל קישור זה חשוב מאוד שיתנו קישורים שלא יכחד המיזם האדיר הזה
(שמשהו ינסה ויעדכן) -
אני מעלה פה פיתרון שאולי יעזור לצאת מהחשבון גוגל ולהכנס שוב ואז לנסות לקבל קישור זה חשוב מאוד שיתנו קישורים שלא יכחד המיזם האדיר הזה
(שמשהו ינסה ויעדכן) -
@הישבשר-המלומד אני לא יודע מה העיקרון אבל מהקישור שאני שיתפתי נשארו 5 וזה לא מופיע באתר בתור קישורים זמינים
@צדיק-0 אז תשתפ שוב ותכתוב שנשאר 5 ותעשה בחירה של 5 יש כזאת אפשרות
-
@צדיק-0 אז תשתפ שוב ותכתוב שנשאר 5 ותעשה בחירה של 5 יש כזאת אפשרות
-
(שמשהו ינסה ויעדכן)@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לא עבד
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לא עבד
@טופ-שבמתמחים טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
-
@הישבשר-המלומד הוא עדיין מופיע ב"קישורים שלי"

אבל הוא לא מופיע ב"קישורים זמינים"
@צדיק-0 אז תשתפ שוב ונראה אם זה יעלה
-
@טופ-שבמתמחים טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
ניסיתי לא עבד

-
טוב מה אני יגיד אולי תנסו המצב נסתר (אנונימי)
ניסיתי לא עבד

@טופ-שבמתמחים יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
-
@טופ-שבמתמחים יאלה מה יכול להיות השאלה היא אם משהו יכול לעשות שליחה לנטפרי על הבעיה הזאת ולראות עם המסנן שלהם (לא זוכר איך קוראים לזה אם זה קשור אלהם)
@הישבשר-המלומד מה לכתוב בפניה?