בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@לשכת-הרב אחי זה הכי פשוט בעולם אתה נכנס לאתר ולוקח קישור עושה הרשמה וכו' ואחרי שיש לך פרו פשוט כנס באתר לפה

ואז תשתף קישור משלך.@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
באתר לפה
כתבתי לך שהקישור שם לא מוביל לכלום
[התמונה עוד לא פתוחה בנטפרי, אבל מסתמא אתה מתכון לקישור באתר, שכאמור לא תקין] -
@efishesh לא הבנתי מה עושים! נכנסתי, נרשמתי, עשיתי בקש קוד פתח לי את האתר של Google One מה עושים משם?
-
@CSS-0 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
איך מתקדמים משם? זה מבקש כסף..
אמור להיות 0 ש"ח, משהו כזה. לא מופיע לך?
אולי לקחת קישור לא תקין, או כפי שכתב @אברהם-גלסר בהודעה הבאה
-
@CSS-0 בכל מקרה הוא דורש להירשם עם כרטיס אשראי. אפשר לעשות את המנוי ומיד לבטל וככה לא שוכחים לבטל אחרי 4 חודשים.
כבר היה לך פעם בחשבון הזה מנוי? אם כן ההטבה ל4 חודשים לא תקפה.בסתם חשבון שעוד לא היה לו מנוי בעבר זה נראה ככה:
-
@CSS-0 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
איך מתקדמים משם? זה מבקש כסף..
אמור להיות 0 ש"ח, משהו כזה. לא מופיע לך?
אולי לקחת קישור לא תקין, או כפי שכתב @אברהם-גלסר בהודעה הבאה
@לשכת-הרב כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אמור להיות 0 ש"ח
כל הקישורים זה 74 ש"ח
@אברהם-גלסר כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כבר היה לך פעם בחשבון הזה מנוי?
לא היה לי בחשבון הזה מעולם.
-
@לשכת-הרב כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אמור להיות 0 ש"ח
כל הקישורים זה 74 ש"ח
@אברהם-גלסר כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כבר היה לך פעם בחשבון הזה מנוי?
לא היה לי בחשבון הזה מעולם.
-
כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אולי לקחת קישור לא תקין
-
אולי לקחת קישור לא תקין
ניסיתי כמה קישורים
@CSS-0 תנסה מחשבון אחר
-
@CSS-0 תנסה מחשבון אחר
@הישבשר-המלומד הוא כבר ניסה, אותו דבר.
-
@דיס לא בעקרון כל הוא חשוב מה שיש יש ולכן הדגשתי בכניסה לאתר לשים לב שהוא ל4 חודשים(הקישור לחודש הוא כנראה אחרי שכבר נעשה כל ה 10 מהיקשורים שנתנו)