בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@דאבל

לכן כתבתי כאן מפורש לשים לב שזה ל4 -
@דאבל

לכן כתבתי כאן מפורש לשים לב שזה ל4@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה. -
@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה.@דאבל כן זה לא מונע אין ברירה למרות שזה מוריד מהכמות קישורים וכבר האתר ספג כמה עשרות קישורים לחיינם אבל אין לי דרך לדעת איזה קישור הוא ל4 ואיזה ל1 פשוט תנסה קישורים עד ל4 רק תעשה בזהירות ואל תשכח לשתפ קישור חוזר אח"כ
-
@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה. -
@דאבל עכשיו עבד לי בלחיצה על מישהו אחר שביקשתי חזק מאוד
אם אני מבטל את המנוי מיד גם ה 5 tb מתבטלים מיד והאם קודם להוציא קישורים ואז לבטל?
@הישבשר-המלומד@עניו-כמשה אין נ"מ המנוי נשאר גם אם תבטל אותו ישאר לעוד 4 וגם את הקישורים ישארו לעוד 4 חודשים
-
@עניו-כמשה אין נ"מ המנוי נשאר גם אם תבטל אותו ישאר לעוד 4 וגם את הקישורים ישארו לעוד 4 חודשים
@הישבשר-המלומד גם הם tb???
זה מטורף
השאלה היא אם אחרי 4 חודשים שאתה שם מנוי חדש הוא שומר לך על הקבצים או שהוא מוחק אותם?
נ.ב שיתפתי כבר
-
@הישבשר-המלומד גם הם tb???
זה מטורף
השאלה היא אם אחרי 4 חודשים שאתה שם מנוי חדש הוא שומר לך על הקבצים או שהוא מוחק אותם?
נ.ב שיתפתי כבר
@עניו-כמשה איפה בדרייב?
-
@עניו-כמשה איפה בדרייב?
@הישבשר-המלומד כן לאן ה5 טרה לדרייב לא,?
-
@הישבשר-המלומד כן לאן ה5 טרה לדרייב לא,?
@עניו-כמשה כן אני לא מתחייב כלום רק מה שאמרו פה מניסיון שאחרי זה המייל חוזר לרגיל והדרייב נשאר ככה אמרו לא אחריותי
-
@עניו-כמשה כן אני לא מתחייב כלום רק מה שאמרו פה מניסיון שאחרי זה המייל חוזר לרגיל והדרייב נשאר ככה אמרו לא אחריותי
@הישבשר-המלומד מה הכוונה המייל רגיל
איזה תכונות פרו יש במייל,?
אבל לא ענית על השאלה השניה
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה -
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה@עניו-כמשה אמרתי לכאורה אמרו לי שנשאר אבל לא לוקח אחריות
-
@עניו-כמשה אמרתי לכאורה אמרו לי שנשאר אבל לא לוקח אחריות
-
@עניו-כמשה
רק אנחנו עוזרים אחד לשני ולא כל אחד דואג לעצמו. -
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה@עניו-כמשה כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים
הבנתי שזה חד-פעמי
-
@עניו-כמשה כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים
הבנתי שזה חד-פעמי
-
@קרט כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
מישהו כבר כתב למעלה שהוא לא מקבל מייל אבל האחסון נשאר לאחר הארבעה חודשים
אבל גוגל לא מתחייבים לשמור על האחסון ליותר משנתיים.
-
עריכה:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
https://pro-947433129188.us-west1.run.app
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחרים
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל
2 טרה5 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחריםהאם אחרי שאני מקבל קישור מהאתר הזה למנוי פרו, אני יכול גם להביא?
-
@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחריםהאם אחרי שאני מקבל קישור מהאתר הזה למנוי פרו, אני יכול גם להביא?
@לשכת-הרב כן ברור לזה זה נוצר
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
יש הסבר איך משתפים? האופציה של ההסבר באתר לא פועל

ומענין שגימיני טוען שמי שמקבל קישור ממישהו, אין לו אופציה טכנית לעשות עוד קישור
זה מה שהוא כתב:
המערכת של Google חסומה לאפשרות הזו כדי למנוע שיתוף אינסופי.הנה ההסבר למה זה לא יעבוד לו:
מינוי "יד שנייה": חבר שמקבל ממך גישה דרך "קבוצה משפחתית" נחשב כמשתמש שנהנה מהטבות של מישהו אחר. הוא לא נחשב ל"בעל המנוי" (Plan Manager).
הגבלה על יצירת משפחה: כדי שמישהו יוכל לשתף מנוי עם אחרים, הוא חייב להיות זה שמשלם עליו ישירות מול Google. משתמש שצורף למשפחה קיימת לא יכול לפתוח קבוצה משפחתית נוספת משל עצמו כל עוד הוא חבר בקבוצה שלך.
חברות בקבוצה אחת בלבד: לפי המדיניות של Google, כל חשבון יכול להיות חבר בקבוצה משפחתית אחת בלבד בכל זמן נתון. אם הוא ינסה לפתוח קבוצה משלו כדי לשתף אחרים, הוא יצטרך קודם כל לעזוב את הקבוצה שלך, וברגע שיעזוב – הוא יאבד את מנוי הפרו שקיבל ממך.
בשורה התחתונה: השרשרת נעצרת אצלו. הוא מקבל את כל ההטבות לשימוש אישי, אבל הכוח לנהל ולשתף את המנוי נשאר רק אצלך כבעל המנוי המקורי.