בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@הישבשר-המלומד יישר כח
לחצתי על בקש קישור והוא פתח דף חדש ונכנס שוב פעם למערכת אבל אני לא רואה את זה בקישורים שלי
איך אני מגיע לקישור ששותף איתי(המקלדת כותבת מה שבאלה חח)
@עניו-כמשה לא הבנתי
-
@עניו-כמשה לא הבנתי
@הישבשר-המלומד כל הקישורים שם זה ל4 חודשים?
-
@דאבל אמור להיות ככה אבל יש כאלה רק לחודש
-
@דאבל

לכן כתבתי כאן מפורש לשים לב שזה ל4 -
@דאבל

לכן כתבתי כאן מפורש לשים לב שזה ל4 -
@דאבל

לכן כתבתי כאן מפורש לשים לב שזה ל4@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה. -
@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה.@דאבל כן זה לא מונע אין ברירה למרות שזה מוריד מהכמות קישורים וכבר האתר ספג כמה עשרות קישורים לחיינם אבל אין לי דרך לדעת איזה קישור הוא ל4 ואיזה ל1 פשוט תנסה קישורים עד ל4 רק תעשה בזהירות ואל תשכח לשתפ קישור חוזר אח"כ
-
@הישבשר-המלומד ראיתי, אבל איך אני יודע איזה קישור הוא ל4 חודשים? (לא בדקתי עדיין, זה מופיע בתהליך אחרי שאני מבקש, ואם לחצתי על בקשה, זה לא מונע לקבל אחד שכן ל4 חודשים?)
תודה. -
@דאבל עכשיו עבד לי בלחיצה על מישהו אחר שביקשתי חזק מאוד
אם אני מבטל את המנוי מיד גם ה 5 tb מתבטלים מיד והאם קודם להוציא קישורים ואז לבטל?
@הישבשר-המלומד@עניו-כמשה אין נ"מ המנוי נשאר גם אם תבטל אותו ישאר לעוד 4 וגם את הקישורים ישארו לעוד 4 חודשים
-
@עניו-כמשה אין נ"מ המנוי נשאר גם אם תבטל אותו ישאר לעוד 4 וגם את הקישורים ישארו לעוד 4 חודשים
@הישבשר-המלומד גם הם tb???
זה מטורף
השאלה היא אם אחרי 4 חודשים שאתה שם מנוי חדש הוא שומר לך על הקבצים או שהוא מוחק אותם?
נ.ב שיתפתי כבר
-
@הישבשר-המלומד גם הם tb???
זה מטורף
השאלה היא אם אחרי 4 חודשים שאתה שם מנוי חדש הוא שומר לך על הקבצים או שהוא מוחק אותם?
נ.ב שיתפתי כבר
@עניו-כמשה איפה בדרייב?
-
@עניו-כמשה איפה בדרייב?
@הישבשר-המלומד כן לאן ה5 טרה לדרייב לא,?
-
@הישבשר-המלומד כן לאן ה5 טרה לדרייב לא,?
@עניו-כמשה כן אני לא מתחייב כלום רק מה שאמרו פה מניסיון שאחרי זה המייל חוזר לרגיל והדרייב נשאר ככה אמרו לא אחריותי
-
@עניו-כמשה כן אני לא מתחייב כלום רק מה שאמרו פה מניסיון שאחרי זה המייל חוזר לרגיל והדרייב נשאר ככה אמרו לא אחריותי
@הישבשר-המלומד מה הכוונה המייל רגיל
איזה תכונות פרו יש במייל,?
אבל לא ענית על השאלה השניה
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה -
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה@עניו-כמשה אמרתי לכאורה אמרו לי שנשאר אבל לא לוקח אחריות
-
@עניו-כמשה אמרתי לכאורה אמרו לי שנשאר אבל לא לוקח אחריות
-
@עניו-כמשה
רק אנחנו עוזרים אחד לשני ולא כל אחד דואג לעצמו. -
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים האם הדרייב נמחק או נשאר תמיד ב5 טרה@עניו-כמשה כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים
הבנתי שזה חד-פעמי
-
@עניו-כמשה כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אם אנחנו עושים את הקומבינציה הזו כל 4 חודשים
הבנתי שזה חד-פעמי