בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
הוספתי גם את מה שהציעו פה לענין קישור הכניסה לקבלת הצירוף וגם הוספתי אפשרות להוסיף הערה לדוגמא נשאיר רק 6 וכו' (מבקש לא לכתוב שם שטויות) הוספתי אפשרות דיווח על קישור לא תקין וכן כפתור לדיווח אם נגמר הקישורים.
בהמשך שאני יהיה על המחשב אני יעשה שהמשתמש יוכל לבחור בשעת העלאת הקישור לכמה קישורים להגביל מתוך ה 10 תודה לכולם ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן". -
עריכה:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
https://pro-947433129188.us-west1.run.app
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחרים
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל 2 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם -
@efishesh @הישבשר-המלומד שלחתי את האתר לבדיקת נטפרי
עריכה: נפתח@המתעניין1 תודה!
-
@efishesh @הישבשר-המלומד שלחתי את האתר לבדיקת נטפרי
עריכה: נפתח@המתעניין1 גם אני....
-
@המתעניין1 גם אני....
-
@3157686 ג'מיני פרו
אחסון של 2TB -
הוספתי גם את מה שהציעו פה לענין קישור הכניסה לקבלת הצירוף וגם הוספתי אפשרות להוסיף הערה לדוגמא נשאיר רק 6 וכו' (מבקש לא לכתוב שם שטויות) הוספתי אפשרות דיווח על קישור לא תקין וכן כפתור לדיווח אם נגמר הקישורים.
בהמשך שאני יהיה על המחשב אני יעשה שהמשתמש יוכל לבחור בשעת העלאת הקישור לכמה קישורים להגביל מתוך ה 10 תודה לכולם ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן".אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן"
בסוף לא באמת צריך שכל אחד יתן את כל 10, הוא יכול גם לקחת לעצמו מספיק שכל אחד יתן 2 כדי שזה יתפקד
נ.ב. מדבר בתור אחד שנתן 9 (אתה יכול לראות לפי שם משתמש) -
אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן"
בסוף לא באמת צריך שכל אחד יתן את כל 10, הוא יכול גם לקחת לעצמו מספיק שכל אחד יתן 2 כדי שזה יתפקד
נ.ב. מדבר בתור אחד שנתן 9 (אתה יכול לראות לפי שם משתמש)@איל-משולש בסדר נכון באופן עקרוני אבל זה אם כל אחד באמת היה נותן 2 אבל הועיל וזה לא כך צריך לכפות על זה וגם אתה יודע שיהיה בשפע לכל צרה שלא תבוא
-
@3157686 ג'מיני פרו
אחסון של 2TB@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
ג'מיני פרו
ומה זה נותן לי?
-
@איל-משולש בסדר נכון באופן עקרוני אבל זה אם כל אחד באמת היה נותן 2 אבל הועיל וזה לא כך צריך לכפות על זה וגם אתה יודע שיהיה בשפע לכל צרה שלא תבוא
@הישבשר-המלומד צודק, אולי אנשים עוד רוצים לשתף עם חברים שלהם והם בהמשך יתנו את הקישור
כדאי להוסיף שם שמי שלא יסתדר שישאל פה שאלות (עם קישור)
אולי גם כדאי שמי שלוקח שם קישור שיתן לייק בפרום למי שהוא לקח ממנו
-
@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
ג'מיני פרו
ומה זה נותן לי?
-
@איל-משולש
סרטונים טובים?
ומה עוד?
אני מנס להבין אם זה שווה את הרישום כרטיס אשראי וכו‘ -
@איל-משולש
סרטונים טובים?
ומה עוד?
אני מנס להבין אם זה שווה את הרישום כרטיס אשראי וכו‘ -
@הישבשר-המלומד צודק, אולי אנשים עוד רוצים לשתף עם חברים שלהם והם בהמשך יתנו את הקישור
כדאי להוסיף שם שמי שלא יסתדר שישאל פה שאלות (עם קישור)
אולי גם כדאי שמי שלוקח שם קישור שיתן לייק בפרום למי שהוא לקח ממנו
@איל-משולש צודק ולכל גם הוספתי אפשרות לכתוב הערה בקישור שהוא יהיה מוגבל לx אנשים
-
@איל-משולש צודק ולכל גם הוספתי אפשרות לכתוב הערה בקישור שהוא יהיה מוגבל לx אנשים
@הישבשר-המלומד השאלה כמה אנשים יעשו אתזה , כדאי שיהיה אפשר להגביל וזה יעלם אוטמטי מהסך כאשר לקחו X קישורים
-
@הישבשר-המלומד השאלה כמה אנשים יעשו אתזה , כדאי שיהיה אפשר להגביל וזה יעלם אוטמטי מהסך כאשר לקחו X קישורים
@איל-משולש כבר כתבתי למעלה שבעדכון הבא אני יוסיף אפשרות לבחור לכמה משתמשים יהיה הקישור ואחר כך הוא ימחק אוט'(למרות שזה בשביל הנחות בלבד כי אם אני כבר לקחתי קישור אני יכול להפיץ את אותו קישור לכל חברי ועדיין באתר יהיה כתוב שנשאר.)
-
@איל-משולש
צודק
אבל אני לא כ”כ אוהב לשים את הפירטי אשראי בכל מיני מקומות -
@איל-משולש
צודק
אבל אני לא כ”כ אוהב לשים את הפירטי אשראי בכל מיני מקומות -
בהמשך שאני יהיה על המחשב אני יעשה שהמשתמש יוכל לבחור בשעת העלאת הקישור לכמה קישורים להגביל מתוך ה 10 תודה לכולם ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן".@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן".
למה שלא תכתוב את זה במפורש באתר?
-
@הישבשר-המלומד כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן".
למה שלא תכתוב את זה במפורש באתר?
@פראירי זה כתוב כשמשתמש חדש נכנס למערכת הוא חותם על מסמך כזה לא ראית את זה?