בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@צדיק-0 כהמשך לדבריך אני חושב שצריך לכתוב שם באתר שצריך להכניס פרטי אשראי או פייפאל
(מישהו הצליח להיכנס עם פייפאל?) -
@ezerphone גם תעשה את ההוספת קישורים מוגבלת לטקסט שהוא קישור תקין בלבד, כדי למנוע הספמה של של האתר
-
@ezerphone זה מה שהתכוונתי
כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
לטקסט שהוא קישור תקין בלבד
-
עריכה:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
https://pro-947433129188.us-west1.run.app
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחרים
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל 2 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם -
@מישהו12 @efishesh
בתנאים שלהם כתוב שזה רק בפעם הראשונה
"מנויים ב-Google AI Pro יכולים להעניק הטבה לחברים שלהם בכפוף לתנאים ולהגבלות האלה. אתה יכול להעניק מינוי ל-Google AI Pro בחינם למשך 4 חודשים לאנשים שעומדים בדרישות, שנרשמו ל-Google AI Pro בפעם הראשונה. אתה יכול להעביר את ההזמנה לכמה חברים שאתה רוצה, אבל רק 10 החברים הראשונים שירשמו יקבלו את ההטבה הזאת." -
@efishesh כדאי שתערוך את הפוסט הראשון ותשים שם קישור לאתר של @הישבשר-המלומד לתועלת המשתמשים
-
@פראירי כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
בפעם הראשונה.
לי עבד יותר מפעם אחת
-
אם אני מסיר עכשיו את האשראי זה יוריד את הפרו או ישאר ל4 חודשים? כי אני מפחד לשכוח להוריד את האשראי
-
הוספתי גם את מה שהציעו פה לענין קישור הכניסה לקבלת הצירוף וגם הוספתי אפשרות להוסיף הערה לדוגמא נשאיר רק 6 וכו' (מבקש לא לכתוב שם שטויות) הוספתי אפשרות דיווח על קישור לא תקין וכן כפתור לדיווח אם נגמר הקישורים.
בהמשך שאני יהיה על המחשב אני יעשה שהמשתמש יוכל לבחור בשעת העלאת הקישור לכמה קישורים להגביל מתוך ה 10 תודה לכולם ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן". -
עריכה:
@הישבשר-המלומד פתח אתר
https://pro-947433129188.us-west1.run.app
דרכו אפשר לקבל קישור הצטרפות ע"מ לתת קישור למשמשים אחרים
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל 2 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם -
@efishesh @הישבשר-המלומד שלחתי את האתר לבדיקת נטפרי
@המתעניין1 תודה!
-
@efishesh @הישבשר-המלומד שלחתי את האתר לבדיקת נטפרי
@המתעניין1 גם אני....
-
@המתעניין1 גם אני....
-
@3157686 ג'מיני פרו
אחסון של 2TB -
הוספתי גם את מה שהציעו פה לענין קישור הכניסה לקבלת הצירוף וגם הוספתי אפשרות להוסיף הערה לדוגמא נשאיר רק 6 וכו' (מבקש לא לכתוב שם שטויות) הוספתי אפשרות דיווח על קישור לא תקין וכן כפתור לדיווח אם נגמר הקישורים.
בהמשך שאני יהיה על המחשב אני יעשה שהמשתמש יוכל לבחור בשעת העלאת הקישור לכמה קישורים להגביל מתוך ה 10 תודה לכולם ושוב אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן".אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן"
בסוף לא באמת צריך שכל אחד יתן את כל 10, הוא יכול גם לקחת לעצמו מספיק שכל אחד יתן 2 כדי שזה יתפקד
נ.ב. מדבר בתור אחד שנתן 9 (אתה יכול לראות לפי שם משתמש) -
אני מבקש שמי שלקח גם יעלה לשם זה ממש חשוב לבנתים לקחו 60 קישורים והעלו אולי 10 משתמשים בערך "באר ששתית ממנה מים אל תזרוק בו אבן"
בסוף לא באמת צריך שכל אחד יתן את כל 10, הוא יכול גם לקחת לעצמו מספיק שכל אחד יתן 2 כדי שזה יתפקד
נ.ב. מדבר בתור אחד שנתן 9 (אתה יכול לראות לפי שם משתמש)@איל-משולש בסדר נכון באופן עקרוני אבל זה אם כל אחד באמת היה נותן 2 אבל הועיל וזה לא כך צריך לכפות על זה וגם אתה יודע שיהיה בשפע לכל צרה שלא תבוא
-
@3157686 ג'מיני פרו
אחסון של 2TB@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
ג'מיני פרו
ומה זה נותן לי?
-
@איל-משולש בסדר נכון באופן עקרוני אבל זה אם כל אחד באמת היה נותן 2 אבל הועיל וזה לא כך צריך לכפות על זה וגם אתה יודע שיהיה בשפע לכל צרה שלא תבוא
@הישבשר-המלומד צודק, אולי אנשים עוד רוצים לשתף עם חברים שלהם והם בהמשך יתנו את הקישור
כדאי להוסיף שם שמי שלא יסתדר שישאל פה שאלות (עם קישור)
אולי גם כדאי שמי שלוקח שם קישור שיתן לייק בפרום למי שהוא לקח ממנו