בירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני
-
@מגנוס-קרלסן
מה לא הגיוני? הם נותנים לכל אחד אפשרות לחלק פרו ל10 חברים

-
@efishesh
השאלה האם זה גם למי שמקבל בחינם? גם הוא יכול לחלק את זה ל10 אנשים? או שזה רק למי שמשלם? -
@efishesh
אבל בסוף זה ממש לא הגיוני כי אם כן תמיד אני יכול להשתמש עם זה כי כל 4 חודשים אני יחדש לי את זה וזהו -
@3157686 אתה לא יכול לחדש מקישור שלך אתה יכול לחדש מקישור של חשבון אחר
זה כל הרעיון אתה נותן את שלך וכל אחד שמקבל מעלה את שלו ככה תמיד יהיה לכולם פרו -
@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
אתה בטוח שאחרי ארבע חודשים אפשר לעשות את זה עוד פעם?
-
רעיון מטורף
-
@3157686 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אתה בדקתה את זה?
כן
@salo05484 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כן
-
@3157686 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אתה בדקתה את זה?
כן
@salo05484 כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
כן
-
אתה בדקתה את זה?
כן
כן
-
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל 2 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
אחרי 4 חודשים מבטלים את המנוי חוזרים לשרשור לוקחים קוד של מישהו אחר ומקבלים שוב לעוד 4 חודשים עד שיגמר המבצע הזה (שקיים כבר די הרבה זמן)
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
אשמח לשמוע את דעתכם
דעתי תומכת מאוד בעניין
-
@salo05484 כן כמובן
אחרי 4 חודשים פחות כמה ימים תקבל מייל שנגמר הנסיון צריך להכנס לבטל את זה ואחרי שנגמר ליצור חדש -
השאלה הגדולה איך מיישמים שזה לא ישבר
כי הראשונים ישלחו את הקישורים שלהם ואז זה יגמר
לא חסר לי למי לתת
הסיבה שאני מוכן להיות ראשון כדי שיהיה פה תמיד ולא יגמר
כי אם כל אחד יכניס את הקישור שלו לפה יהיה פה מאות ואז אלפי חיבוריםהיבט נוסף איך אפשר לנהל את זה בצורה מסודרת שכל קישור ינוצל כל ה10 שלו
קיצור הרעיון יפה רק אני חושב שזה לא ילך כמו שאני מדמיין השאלה איך לעשות את זה -
@salo05484 כן כמובן
אחרי 4 חודשים פחות כמה ימים תקבל מייל שנגמר הנסיון צריך להכנס לבטל את זה ואחרי שנגמר ליצור חדש -
השאלה הגדולה איך מיישמים שזה לא ישבר
כי הראשונים ישלחו את הקישורים שלהם ואז זה יגמר
לא חסר לי למי לתת
הסיבה שאני מוכן להיות ראשון כדי שיהיה פה תמיד ולא יגמר
כי אם כל אחד יכניס את הקישור שלו לפה יהיה פה מאות ואז אלפי חיבוריםהיבט נוסף איך אפשר לנהל את זה בצורה מסודרת שכל קישור ינוצל כל ה10 שלו
קיצור הרעיון יפה רק אני חושב שזה לא ילך כמו שאני מדמיין השאלה איך לעשות את זה@efishesh
אפשר לעשות טבלה בגוגל דוקס עם הרשאת עריכה כללית (ולחכות שנטפרי יאשרו אותו)
או לעשות פה פוסט ראשי עם הרשאת עריכה לאלה שיבקשו -
אני מוכן לתת קוד הצטרפות לתוכנית פרו בגמיני כולל 2 טרה אחסון
רק זה בתנאי שהשרשור לא עוצר וכל אחד שפותח חשבון מעלה את הקישור שלו
כל קישור זה עד 10 משתמשים
מה הרעיון?
שאני מעלה קישור הצטרפות 10 איש מצטרפים וכל העשרה שולחים את שלהם
וכן הלאה
לא חשבתי על כל ההיבטים האם זה נכון לעשות דבר כזה
האם יש סיכוי שגוגל יחסמו את זה
האם זה יפריע להנהלה
האם זה יחזיק מעמד
אשמח לשמוע את דעתכם@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
יעבוד רק בחשבון גוגל אחר. מניסיון. חשבון שקיבל את הקופון לא יכול לעשות שוב.
@efishesh כתב בבירור | התייעצות על הקמת שרשור של קודי הצטרפות ל4 חודשים חינם פרו בגוגל/גמיני:
@3157686 כל אחד יכול לא משנה אם קיבלת מחבר או בתשלום
את זה לא הצלחתי בעבר
-
יעבוד רק בחשבון גוגל אחר. מניסיון. חשבון שקיבל את הקופון לא יכול לעשות שוב.
@3157686 כל אחד יכול לא משנה אם קיבלת מחבר או בתשלום
את זה לא הצלחתי בעבר