בקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro
-
@גלעדבןדוד תסביר מה בדיוק הבעיה שלך לא נראה לי שאתה צריך גירסה ספר מה היה לך ומה עשית.
-
@גלעדבןדוד תסביר מה בדיוק הבעיה שלך לא נראה לי שאתה צריך גירסה ספר מה היה לך ומה עשית.
-
@urielk סתכל פהhttps://mitmachim.top/topic/95233/בעיה-בעיה-אחרי-פתיחת-בוטלאדר/45 אני חושב שזה הדרך היחידה שלי גרסה מקורית
-
@גלעדבןדוד חוץ מזה שפתחת בוט לאודר שאחרי שעושים את זה ההודעה שקיבלת היא נורמאלית לחלוטין לא הבנתי איך התקדמת משם.
אבל הסדר הלוגי הוא פשוט לצרוב את vbmeta_a תוריד מכאן תחלץ מהזיפ ותצרוב אותו בלבד. ואז המכשיר אמור לעלות. -
@גלעדבןדוד אתה יכול לצלם לי את גב המכשיר (המספרים של המדבקה מאחור)? תנסה בכל זאת לעשות מה שאמרתי טוב ?
-
@גלעדבןדוד זה נורמאלי גם אצלי זה ככה ישר אחרי הפתיחה המכשיר לא עולה כלל רק בוטלופ.
-
@גלעדבןדוד חוץ מזה שפתחת בוט לאודר שאחרי שעושים את זה ההודעה שקיבלת היא נורמאלית לחלוטין לא הבנתי איך התקדמת משם.
אבל הסדר הלוגי הוא פשוט לצרוב את vbmeta_a תוריד מכאן תחלץ מהזיפ ותצרוב אותו בלבד. ואז המכשיר אמור לעלות. -
@גלעדבןדוד כתב בבקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro:
@urielk זה עזר תודה
זה מה שאמרתי לך לעשות ממזמן.. חבל..
בכל אופן תסמן את שתי הנושאים כנפתר.. -
@גלעדבןדוד כתב בבקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro:
@urielk זה עזר תודה
זה מה שאמרתי לך לעשות ממזמן.. חבל..
בכל אופן תסמן את שתי הנושאים כנפתר..@שניאור-שמח מה שאתה הבאת לי לא עזר רק הקובץ שהוא הביא לי ,אבל בכל אופן תודה
-
ג גלעדבןדוד סימן נושא זה כשאלה
-
ג גלעדבןדוד סימן נושא זה כנפתר
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות