בקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro
-
@גלעדבןדוד תסביר מה בדיוק הבעיה שלך לא נראה לי שאתה צריך גירסה ספר מה היה לך ומה עשית.
-
@גלעדבןדוד תסביר מה בדיוק הבעיה שלך לא נראה לי שאתה צריך גירסה ספר מה היה לך ומה עשית.
-
@urielk סתכל פהhttps://mitmachim.top/topic/95233/בעיה-בעיה-אחרי-פתיחת-בוטלאדר/45 אני חושב שזה הדרך היחידה שלי גרסה מקורית
-
@גלעדבןדוד חוץ מזה שפתחת בוט לאודר שאחרי שעושים את זה ההודעה שקיבלת היא נורמאלית לחלוטין לא הבנתי איך התקדמת משם.
אבל הסדר הלוגי הוא פשוט לצרוב את vbmeta_a תוריד מכאן תחלץ מהזיפ ותצרוב אותו בלבד. ואז המכשיר אמור לעלות. -
@גלעדבןדוד אתה יכול לצלם לי את גב המכשיר (המספרים של המדבקה מאחור)? תנסה בכל זאת לעשות מה שאמרתי טוב ?
-
@גלעדבןדוד זה נורמאלי גם אצלי זה ככה ישר אחרי הפתיחה המכשיר לא עולה כלל רק בוטלופ.
-
@גלעדבןדוד חוץ מזה שפתחת בוט לאודר שאחרי שעושים את זה ההודעה שקיבלת היא נורמאלית לחלוטין לא הבנתי איך התקדמת משם.
אבל הסדר הלוגי הוא פשוט לצרוב את vbmeta_a תוריד מכאן תחלץ מהזיפ ותצרוב אותו בלבד. ואז המכשיר אמור לעלות. -
@גלעדבןדוד כתב בבקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro:
@urielk זה עזר תודה
זה מה שאמרתי לך לעשות ממזמן.. חבל..
בכל אופן תסמן את שתי הנושאים כנפתר.. -
@גלעדבןדוד כתב בבקשה | בקשה | גרסה מקורית לf21 pro:
@urielk זה עזר תודה
זה מה שאמרתי לך לעשות ממזמן.. חבל..
בכל אופן תסמן את שתי הנושאים כנפתר..@שניאור-שמח מה שאתה הבאת לי לא עזר רק הקובץ שהוא הביא לי ,אבל בכל אופן תודה
-
ג גלעדבןדוד סימן נושא זה כשאלה
-
ג גלעדבןדוד סימן נושא זה כנפתר