בקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום'
-
אצלי זה רולטה, פעם שומר פעם לא וכו'
ומפחיד מאוד לנסות@עם-ישראל-חיי כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
ומפחיד מאוד לנסות -
@עם-ישראל-חיי כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
ומפחיד מאוד לנסות -
@הנני-העני אני עושה דבר מאוד פשוט - אני פותח צ'אט עם חבר ואז מוחק את החבר, וכך יוצא שאני כותב בצ'אט רק לעצמי ורק אני רואה את זה
-
@המלאך כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
@א.מ.ד. אצלי זה מופיע בחשבון בכל מכשיר שאני מחובר.
לא הגיוני, אולי יש לך משהו חיצוני שגורם לזה.
@ע-ה-דכו-ע לא עשיתי תוסף לעצמי אם לזה אתה מתכוון.
לא מוצא הבדל ביני למישהו אחר בפורום... -
פעמים רבות שאני רוצה לכתוב נושא אבל יש לי כח רק להתחיל אותו כעת ואח"כ אני שוכח מזה לגמרי ובסוף לא כותב כלום כי:
לפרסם משהו חתוך או לא טוב - לא שייך
אז כבר אני לא מפרסם וזהו!
אם הייתי יכול לכתוב כאן נושאים ולעשותם במצב פרטי כזה משהו זמני כדי שאני אערוך אותםלעצמי ואז אני אעלה אותם!
ואל תאמרו לי טיוטות כי אלו לא תמיד נשמרות לי וזה נראה כאילו זה נשמר עד הסגירה של הדפדפן או שמירה זמנית בעלמא
(אלי אני טועה ובאמת הטיויטות כן יציבות?)
תודה ומקווה שהובנתי(כתבתי במהירות)טרם פרסום = pre published
@הנני-העני בעיקרון קיים בנודביבי אפשרות ליצירת פוסט מתוזמן.
זה עבד כאן בפורום בעבר, אך הוסר ככה"נ בשל באג שגרם לכל המשתמשים הרשומים לראות את הנושא המתוזמן בראש הנושאים האחרונים למשך כמה שעות עד לשעת התזמון.
כתבו כאן בעבר כי ניתן לפתור כזה באג בקלות. אז אם מנהלי הפורום יסכימו נשמח מאוד אם יחזירו את האפשרות הזו, וכך @הנני-העני - תוכל לתזמן את הפוסט לעוד 3 שנים (בערך...
) ובינתיים לערוך אותו כאוות נפשך. -
לא מוצא הבדל ביני למישהו אחר בפורום...@המלאך כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
לא מוצא הבדל ביני למישהו אחר בפורום...באמת אין הבדל כנראה, תבדוק עכשיו, ותראה שזה לא עובר לסשנים אחרים שלך.
-
לא מוצא הבדל ביני למישהו אחר בפורום... -
לא הבנתי מה אתם רוצים.
אני הצבתי עובדה, בדקתי השניה והיא עדיין קיימת.
לא יודע למה רק יודע שזה קיים.
ולהגיד 'לוקאלית' לא עושה אותך יותר מומחה בזה..
מאיפה אתם מוציאים את זה שזה שמור במסד נתונים על המחשב ולא על השרתים? ראיתם את הקוד מקור של האתר הזה? -
לא הבנתי מה אתם רוצים.
אני הצבתי עובדה, בדקתי השניה והיא עדיין קיימת.
לא יודע למה רק יודע שזה קיים.
ולהגיד 'לוקאלית' לא עושה אותך יותר מומחה בזה..
מאיפה אתם מוציאים את זה שזה שמור במסד נתונים על המחשב ולא על השרתים? ראיתם את הקוד מקור של האתר הזה?@המלאך כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
מאיפה אתם מוציאים את זה שזה שמור במסד נתונים על המחשב ולא על השרתים? ראיתם את הקוד מקור של האתר הזה?
אכן כן מכיר את נודיבי ישר והפוך
לא אמרתי שאין לך אולי התקנת תוסף או משהו אין לי מושג
מצד הפורום אין שום סיכוי שאתה רואה טיוטות בדפדפן אחרעריכה: תודה ללאצי שחתך את הויכוח
@המלאך כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':ולהגיד 'לוקאלית' לא עושה אותך יותר מומחה בזה..
כנראה גם הם ניסו להיות מומחים
(ההדגשה במקור)
The one downside of drafts is that they are saved locally in-browser. That is, if you switch browsers or computers, your new login session would not have access to the draft. We made this decision to simplify the system, as introducing in a round-trip to the server to save a draft meant that we could not guarantee that a draft would be saved in the event of a network interruption. It also meant that we did not have to maintain a draft syncing system, and that post composition would be able to be continued in the absence of an internet connection. -
@לאצי נכון ל13 בפברואר 2023.
בכל מקרה לא מוצא טעם בהמשך הדיון.
ואם אתה מכיר את נדוביבי ישר והפוך אתה אמור לדעת שאין סיבה שפעם אחת הטיוטות ישמרו ופעם אחת לא..
הם אמורות תמיד להישמר "לוקאלית"...@המלאך כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
זה הקוד המעודכן נכון לעכשיו
https://github.com/NodeBB/nodebb-plugin-composer-default/blob/b7e1611adf3f99b5c01c65c57c4dc1b22057f42b/static/lib/composer/drafts.js#L81תחפש שם שמירה בענן.
-
ואם אתה מכיר את נדוביבי ישר והפוך אתה אמור לדעת שאין סיבה שפעם אחת הטיוטות ישמרו ופעם אחת לא..
הם אמורות תמיד להישמר "לוקאלית"...כתב בבקשה | אופציה להעלאת נושא פרטי לפורום עבור מצב 'טרם פרסום':
-
@הנני-העני יש פה בפורום מדריך ליצירת פורום NodeBB משלך על המחשב הפרטי ממש בקלות, שהעלה @פלמנמוני :
https://mitmachim.top/post/932824
תעקוב אחר המדריך ותפרסם שם נושאים כאוות נפשך עד שיגיעו למצב הראוי לפרסום.
תוכל גם להוסיף משתמשים ולהרחיק אותם בשביל הכיף... -
@הנני-העני יש פה בפורום מדריך ליצירת פורום NodeBB משלך על המחשב הפרטי ממש בקלות, שהעלה @פלמנמוני :
https://mitmachim.top/post/932824
תעקוב אחר המדריך ותפרסם שם נושאים כאוות נפשך עד שיגיעו למצב הראוי לפרסום.
תוכל גם להוסיף משתמשים ולהרחיק אותם בשביל הכיף... -
@המלאך דורש, וגם MongoDB. אבל שווה את זה, בפרט שככה אתה יכול לראות בדיוק איך זה יראה בפורום, ולחלק לקטגוריות וכו'.

לכתוב את כל הפוסט בקובץ וורד ואחר כך להעתיק לפרום