בקשת מידע | תוכנה/אפליקציה לעריכת שורטים עם כתוביות
-
לצורך זיכוי הרבים אני צריך לערוך כמה וכמה שורטים. אני רוצה שזה יהיה מושקע. אני רוצה כתוביות אוטומטיות בסטייל נורמאלי. שזה יהיה תואם לדיבור וכו.
מנ הכי מומלץ? יש לציין שזה דברי תורה לעם הפשוט ולכן כן עדיף מודל שמבין קצת שפה יהודית. -
לצורך זיכוי הרבים אני צריך לערוך כמה וכמה שורטים. אני רוצה שזה יהיה מושקע. אני רוצה כתוביות אוטומטיות בסטייל נורמאלי. שזה יהיה תואם לדיבור וכו.
מנ הכי מומלץ? יש לציין שזה דברי תורה לעם הפשוט ולכן כן עדיף מודל שמבין קצת שפה יהודית.@למה-באתי מה לא טוב דרך יוטיוב עצמו?
-
מנ הכי מומלץ? יש לציין שזה דברי תורה לעם הפשוט ולכן כן עדיף מודל שמבין קצת שפה יהודית. -
מנ הכי מומלץ? יש לציין שזה דברי תורה לעם הפשוט ולכן כן עדיף מודל שמבין קצת שפה יהודית.@למה-באתי כתב בבקשת מידע | תוכנה/אפליקציה לעריכת שורטים עם כתוביות:
יש לציין שזה דברי תורה לעם הפשוט ולכן כן עדיף מודל שמבין קצת שפה יהודית.
לפי מה שראיתי בכללי, בעברית רגילה יש להם הרבה טעויות, אז אל תצפה.. (לא ראיתי לפי מודלים או תוכנות אלא יותר לא ראיתי משהו טוב)