בעיה | בעיה בנגן על המחשב שלא מראה את תמונות השיר
-
@יוסף-מאיר-וייס כן התוכנה הקלאסית...
@העניו-הגאה בסייר קבצים הוא כן מראה תמונה?
-
@העניו-הגאה בסייר קבצים הוא כן מראה תמונה?
@ישראל-ט גם לא
-
@ישראל-ט גם לא
@העניו-הגאה אז זהו כנראה שאין לו בכלל תמונת קובץ - מה שודאי שזה לא בעיה א"כ של התוכנת מוזיקה
תנסה עם קובץ שיש לו תמונה - אם לא עזר לפעמים יועיל לעשות הפעלה מחדש למחשב -
@העניו-הגאה אז זהו כנראה שאין לו בכלל תמונת קובץ - מה שודאי שזה לא בעיה א"כ של התוכנת מוזיקה
תנסה עם קובץ שיש לו תמונה - אם לא עזר לפעמים יועיל לעשות הפעלה מחדש למחשב@ישראל-ט ברור אני מדבר על קבצים שבשאר המכשירים מראים תמונה, ועדיין במחשב לא מופיעה התמונה...
-
@ישראל-ט ברור אני מדבר על קבצים שבשאר המכשירים מראים תמונה, ועדיין במחשב לא מופיעה התמונה...
@העניו-הגאה אבל זה לא בעיה בתוכנת המוזיקה - תנסה אולי להפעיל מחדש את המחשב (לי אישית אין הרבה יותר מה להוסיף מזה)
בהצלחה -
@העניו-הגאה אבל זה לא בעיה בתוכנת המוזיקה - תנסה אולי להפעיל מחדש את המחשב (לי אישית אין הרבה יותר מה להוסיף מזה)
בהצלחה@ישראל-ט הבנתי מה שאתה אומר, כנראה הבעיה היא באמת לא בנגן, אך עדיין אינני חושב שהפעלה מחדש תעזור...
-
@ישראל-ט הבנתי מה שאתה אומר, כנראה הבעיה היא באמת לא בנגן, אך עדיין אינני חושב שהפעלה מחדש תעזור...
@העניו-הגאה היה לי פעם כזה דבר במחשב ישן יותר וכן עזר לפעמים (תלוי בפוקסים) - אולי לחדש את הווינדוס היה עוזר - אך אני לא יודע אם צריך ללכת כזה רחוק
-
@ישראל-ט ברור אני מדבר על קבצים שבשאר המכשירים מראים תמונה, ועדיין במחשב לא מופיעה התמונה...
@העניו-הגאה אזכנראה הקבצים באחסון חיצוני... ולכן המחשב לא מראה את התמונות
-
@העניו-הגאה אזכנראה הקבצים באחסון חיצוני... ולכן המחשב לא מראה את התמונות
@עם-ישראל-חיי לא, העברתי את הקבצים למחשב ועדיין הוא לא מראה לי...
-
@עם-ישראל-חיי לא, העברתי את הקבצים למחשב ועדיין הוא לא מראה לי...
@העניו-הגאה מה זה התוכנה הקלאסית
תנסה להפעיל קבצים שונים אולי לחלקם יש תמונה
תפעיל רק קבצים שבסייר הקבצים הוא מראה תמונה (בהנחה ויש לך תמונות בסייר הקבצים ולא רק סמלים) -
@העניו-הגאה מה זה התוכנה הקלאסית
תנסה להפעיל קבצים שונים אולי לחלקם יש תמונה
תפעיל רק קבצים שבסייר הקבצים הוא מראה תמונה (בהנחה ויש לך תמונות בסייר הקבצים ולא רק סמלים)@יוסף-מאיר-וייס זה העניין כפי שכתבתי למעלה גם בסייר קבצים הוא לא מראה לי את תמונות הקובץ...
-
@יוסף-מאיר-וייס זה העניין כפי שכתבתי למעלה גם בסייר קבצים הוא לא מראה לי את תמונות הקובץ...
@העניו-הגאה תוריד את זה ותגיד לי אם רואים תמונה. העליון ברשימה