שיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור
-
למה האתר חסום באתרוג למה???
והגב שאלה חשובה במה זה יותר טוב מהיכל נגינה?@הישבשר-המלומד כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
והגב שאלה חשובה במה זה יותר טוב מהיכל נגינה?
מה הקשר? אתר היכל הנגינה מיועד להשמעת מוזיקה ברצף. אתר סאונד מיועד להורדת מוזיקה חדשה. הצעת ייעול של מישהו שהפכה להשוואה לא נכונה
-
@הישבשר-המלומד כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
והגב שאלה חשובה במה זה יותר טוב מהיכל נגינה?
מה הקשר? אתר היכל הנגינה מיועד להשמעת מוזיקה ברצף. אתר סאונד מיועד להורדת מוזיקה חדשה. הצעת ייעול של מישהו שהפכה להשוואה לא נכונה
@DHOC979 צודק סורי הייתי בטוח שבהיכל נגינה יש אפשרות להוריד גם.
-
הפעלת דפי חיפוש, אמנים, וסגנונות, אלטרנטיבי, חסידי, דתי, מזרחי וכו' - בוצע
נוסיף שעון לכל שיר שמופעל ברקע, ודף ייעודי לכל פוסט של שיר. - בוצע חלקית
נוסיף דף "אלבומים" שיכיל כפתורים שכשנכנסים לתוכם יהיה ניתן להפעיל אלבומים מבוססי יוטיוב ללא הורדה. בוצע
כמובן נעשה שבהורדת שיר ישמור על כל הפרטים של השיר משם השיר ועד לתמונת אלבום בוצע (לא תראו בשירים שכבר הועלו.)
נבחן את האפשרות להוריד את כל החודש האחרון ברצף. בוצע -
בלת"ק
שתהיה אפשרות של בחירת פריטים מרובים להורדה
ולא רק כל השירים מהחודש האחרון (למי שלא רוצה את כל השירים אלא רק חלק) -
בלת"ק
שתהיה אפשרות של בחירת פריטים מרובים להורדה
ולא רק כל השירים מהחודש האחרון (למי שלא רוצה את כל השירים אלא רק חלק) -
-
@דוד-33 כבר כתבתי שהעניין של ההורדה בטיפול, זה כרגע מכתובת אודיו מפרוג, לא הכנסתי את השרת לשימוש בגלל נטפרי
-
@DHOC979
תכניס לאלבומים תמונה (אם צריך אני יכול לשלוח לך אם תכניס מייל באתר להודעות לניהול) ושנה מתחת לשם האלבום -
@דוד-33 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
תכניס לאלבומים תמונה ושנה מתחת לשם האלבום
ברור שאני אכניס, לא שמים לב שיש מקום להכניס אבל סתם בגלל קוצר הזמן לא הכנסתי?
-
@dhoc979 באלבומים, הייתי משנה את השמות "סרטון..." לשם האמיתי של השיר כמו שמופיע באמת ביוטיוב.. ובסדר הנכון של האלבום.
@yj05485 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
@dhoc979 באלבומים, הייתי משנה את השמות "סרטון..." לשם האמיתי של השיר כמו שמופיע באמת ביוטיוב.. ובסדר הנכון של האלבום.
הסדר הוא הסדר הנכון, השמות הם רק לבדיקה
@דוד-33 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
לאלבום של פיני איינהורן קוראים "עולמות" ולא "לב בהיר" שזה שם של שיר מהאלבום
כנראה לא הבנת את הקונספט לפי כמות התיקונים שיש לך:
התוכן באתר לא תוכן אמיתי הכל בדיקות הרצה הכתובת לא כתובת שתשמש את האתר בעתיד@דוד-33 כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
תעשה שלוחצים על שם זמר שזה יעביר לעמוד של הזמר
האלבום של פיני נמצא באתר ושחיפשתי אותו בחיפוש הוא לא מופיעבטיפול.
אגב שהחיפוש בכללי לא משהו, אני עובד על חיפוש בכל קטגוריה בצורה יותר הגיונית (כמובן בנוסף לחיפוש הכללי שגם הוא ישופר מחר בעז"ה) -
פוסט זה נמחק!
-
פוסט זה נמחק!
@אחרית-לעמך כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
הייתי מציע להוסיף אפשרות לייק ודיסלייק
אם היית נכנס לאתר היית רואה שיש
-
@אחרית-לעמך כתב בשיתוף | בונה כעת אתר חדש למוזיקה יהודית להורדה - מחפש הצעות ייעול ושיפור:
הייתי מציע להוסיף אפשרות לייק ודיסלייק
אם היית נכנס לאתר היית רואה שיש
@DHOC979 נכנסתי אבל לא שמתי לב
-
@dhoc979
עוד כמה נקודות שחשבתי עליהם.
זיהוי שיר לפי מילים - להוסיף שורת חיפוש שמאפשרת למצוא שיר גם אם זוכרים רק משפט אחד ממנו, ולא את שם השיר או הזמר (אם מתאפשר..).
אפשרות למשתמש לבחור לפני ההורדה אם הוא רוצה את הקובץ בפורמט MP3 רגיל, או WAV.
חיתוך צלצולים - כלי באתר שמאפשר למשתמש לבחור קטע של 30 שניות מתוך השיר ולהוריד אותו ישירות כקובץ צלצול לטלפון.
אשמח לשמוע את דעתך... -
@dhoc979
עוד כמה נקודות שחשבתי עליהם.
זיהוי שיר לפי מילים - להוסיף שורת חיפוש שמאפשרת למצוא שיר גם אם זוכרים רק משפט אחד ממנו, ולא את שם השיר או הזמר (אם מתאפשר..).
אפשרות למשתמש לבחור לפני ההורדה אם הוא רוצה את הקובץ בפורמט MP3 רגיל, או WAV.
חיתוך צלצולים - כלי באתר שמאפשר למשתמש לבחור קטע של 30 שניות מתוך השיר ולהוריד אותו ישירות כקובץ צלצול לטלפון.
אשמח לשמוע את דעתך...@yj05485 קצת איבדנו פרופורציות
הרעיונות ממש חמודים
אבל האתר לא מיועד בשביל כל אלה ולא רוצה להרוס את הקונספט
אני רוצה את האתר בשביל שמי שרוצה להוריד מוזיקה חדשה, יהיה לו נח לעשות את זה, ויהנה מהחוויה.
זה לא אתר להאזנה שוטפת למוזיקה וכד'
בכל מקרה בוחן את כל הרעיונות ותודה לכל המסייעים