בירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת
-
@איש-אמת כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
@המלאך אבל פחות בא לי לבקש מכל בעלי האתרים להתחיל לבקש עוגיות מהמשתמשים
מה הכוונה מכל בעלי האתרים? זה באתר שלך בלבד
או שאתה מתכוון שהפרסומות הם אצל אתרים אחרים? אתה בעצם רוצה לשכפל את גוגל ads וכדו'?@המלאך @ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
לשכפל את גוגל ads
בדיוק רק מותאם לציבור החרדי, אני כבר כמה שנים על זה אז לא בא לי שיגיע איזה בוחורול מהפורום ויתחרה איתי...

לכן כדי להכניס עוגיות אני צריך להתחיל לשכנע את שמואל או כל מנהל כזה ואחר שיתעסקו יותר מידי מה שנוגד את ערכי הפלטפורמה שלי ואין לי כוח להיכנס להבטים משפטיים כרגע כשאין לי עוד ליווי משפטי. -
@המלאך @ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
לשכפל את גוגל ads
בדיוק רק מותאם לציבור החרדי, אני כבר כמה שנים על זה אז לא בא לי שיגיע איזה בוחורול מהפורום ויתחרה איתי...

לכן כדי להכניס עוגיות אני צריך להתחיל לשכנע את שמואל או כל מנהל כזה ואחר שיתעסקו יותר מידי מה שנוגד את ערכי הפלטפורמה שלי ואין לי כוח להיכנס להבטים משפטיים כרגע כשאין לי עוד ליווי משפטי.אוקי.
זה קצת מסובך, כי גם גוגל משתמשת בדברים מסובכים לזיהוי בוטים.
בעיקרון תברר על המודל של קלאוד פלייר לזיהוי פרסומות..
יש כמה אופציות, מהירות הקלקות בדקה, 1000 צפיות ו900 הקלקות ועוד כמה דברים.
אבל לא להסתמך על כתובת הip זה קצת מסבך את העניינים, כי זה חלק מרכזי בזיהוי... -
@המלאך @ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
לשכפל את גוגל ads

לכן כדי להכניס עוגיות אני צריך להתחיל לשכנע את שמואל או כל מנהל כזה ואחר שיתעסקו יותר מידי מה שנוגד את ערכי הפלטפורמה שלי ואין לי כוח להיכנס להבטים משפטיים כרגע כשאין לי עוד ליווי משפטי.@איש-אמת כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
לכן כדי להכניס עוגיות אני צריך להתחיל לשכנע את שמואל או כל מנהל כזה ואחר שיתעסקו יותר מידי מה שנוגד את ערכי הפלטפורמה שלי ואין לי כוח להיכנס להבטים משפטיים כרגע כשאין לי עוד ליווי משפטי.
האחריות על העוגיות וההודעה עליהם למשתמש היא על בעלי האתרים, לא עליך, והאחריות הזו בכל מקרה עומדת עליהם כי נדיר עד בלתי קיים למצוא אתר שלא שומר עוגיות.
-
@איש-אמת כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
לכן כדי להכניס עוגיות אני צריך להתחיל לשכנע את שמואל או כל מנהל כזה ואחר שיתעסקו יותר מידי מה שנוגד את ערכי הפלטפורמה שלי ואין לי כוח להיכנס להבטים משפטיים כרגע כשאין לי עוד ליווי משפטי.
האחריות על העוגיות וההודעה עליהם למשתמש היא על בעלי האתרים, לא עליך, והאחריות הזו בכל מקרה עומדת עליהם כי נדיר עד בלתי קיים למצוא אתר שלא שומר עוגיות.
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
כי נדיר עד בלתי קיים למצוא אתר שלא שומר עוגיות.
עדיין הבנתי שיש 2 סוגי הגדרות לעוגיות, 1 לשימוש נחוץ כמו רשימת קניות וכד׳ 2 למעקב ופה אני נמצא בהגדרות החוק וזה דורש פרוצדורה אחרת, אבל תבין לא כל בעלי אתרים מתמצאים בנושא ואני לא רוצה לגרום להם לכאבי ראש.
@המלאך כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
מהירות הקלקות בדקה, 1000 צפיות ו900 הקלקות ועוד כמה דברים.
1 אני כבר מיישם את זה אבל לפי ip
לגבי הייחס מעניין מתי הם אומרים אוקיי זה תקין ונשלם על זה ומתי זה לא תקין.בכול אופן נראה כאן שרק עוגיות זה הפתרון, יש למישהו רעיון אחר? הפתרון של ה Headers קיים?
-
@ע-ה-דכו-ע כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
כי נדיר עד בלתי קיים למצוא אתר שלא שומר עוגיות.
עדיין הבנתי שיש 2 סוגי הגדרות לעוגיות, 1 לשימוש נחוץ כמו רשימת קניות וכד׳ 2 למעקב ופה אני נמצא בהגדרות החוק וזה דורש פרוצדורה אחרת, אבל תבין לא כל בעלי אתרים מתמצאים בנושא ואני לא רוצה לגרום להם לכאבי ראש.
מהירות הקלקות בדקה, 1000 צפיות ו900 הקלקות ועוד כמה דברים.
1 אני כבר מיישם את זה אבל לפי ip
לגבי הייחס מעניין מתי הם אומרים אוקיי זה תקין ונשלם על זה ומתי זה לא תקין.בכול אופן נראה כאן שרק עוגיות זה הפתרון, יש למישהו רעיון אחר? הפתרון של ה Headers קיים?
-
@איש-אמת זה נשמע מעניין🧐
מחיפוש גוגל פשוט..
https://www.fialkov.co.il/adwords/click-fraud-google-ads/
יש עוד הרבה כאלה... -
@איש-אמת לא מכיר עוד פיתרון חוץ מניתוח התנהגות..
כמו שאמרתי קליקים מהירים אי גלילה בדף לחיצה עוד קודם הטעינה המלאה.... -
כמו שאמרתי קליקים מהירים אי גלילה בדף לחיצה עוד קודם הטעינה המלאה....
בתור משתמש אני מצליח לעקוף את זה...

-
@איש-אמת תוכל לפרט מה בעצם מטריד אותך?
נניח שפלוני מפרסם אצלך, ואתה מציג את המודעה שלו ב-X אתרים למשך זמן מסויים. אם אני מבין נכון את מודל הפרסום, האתר שמשכיר לך שטח פרסום מקבל תשלום כלשהו על כל פעם שהמודעה נטענה ותשלום גדול יותר על כל פעם שלחצו על המודעה.
אבל, אם אתה מכוון לציבור החרדי אז בעלי האתרים שמולם תעבוד מן הסתם יהיו שומרי תורה ומצוות. אז אפשר פשוט להבהיר להם שזה גזל ליצור בוט שמקליק מיליון פעמים על המודעה.האדם שיש לו אינטרסט "לרמות" אותך הוא בעל האתר, ומולו אתה עובד ישירות, כך שאתה יכול פשוט לדבר איתו פנים-אל-פנים...
תקן אותי אם פספסתי משהו כאן -
@איש-אמת נראה לי שיש משהו כבר קיים.
https://clicka1.co.il/ -
נניח שפלוני מפרסם אצלך, ואתה מציג את המודעה שלו ב-X אתרים למשך זמן מסויים. אם אני מבין נכון את מודל הפרסום, האתר שמשכיר לך שטח פרסום מקבל תשלום כלשהו על כל פעם שהמודעה נטענה ותשלום גדול יותר על כל פעם שלחצו על המודעה.
אבל, אם אתה מכוון לציבור החרדי אז בעלי האתרים שמולם תעבוד מן הסתם יהיו שומרי תורה ומצוות. אז אפשר פשוט להבהיר להם שזה גזל ליצור בוט שמקליק מיליון פעמים על המודעה.האדם שיש לו אינטרסט "לרמות" אותך הוא בעל האתר, ומולו אתה עובד ישירות, כך שאתה יכול פשוט לדבר איתו פנים-אל-פנים...
תקן אותי אם פספסתי משהו כאן@אורי כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
אבל, אם אתה מכוון לציבור החרדי אז בעלי האתרים שמולם תעבוד מן הסתם יהיו שומרי תורה ומצוות. אז אפשר פשוט להבהיר להם שזה גזל ליצור בוט שמקליק מיליון פעמים על המודעה.
תראה האינטרס שלי לבנות פלטפורמה בטוחה.
@מים-אחרונים כתב בבירור | איך עוקבים אחרי המשתמשים שלי ברשת:
@איש-אמת נראה לי שיש משהו כבר קיים.
https://clicka1.co.il/זה לא ראיתי כשהתחלתי, בכול אופן נראה שהם לא מכוונים לאותו קהל יעד כי עובדה שאין כאן פרסומות באתר... (תמיד חשבתי שכל הגדולים מחזיקים משרד פרסום)
-
תקן אותי אם פספסתי משהו כאן