שיתוף | העיטורן- עכשיו באתר!!!!!
-
@לשכת-הרב
ניתן להוריד את הסרטון מהאתר עצמו
אם אני אספיק ליצור את השדרוג של הטקסט גם בתוכנה אולי אני אצור לזה סרטון נפרד
-
@דוד-33
גם עובד לי רגיל
יכול להיות שהיה לך שיבושי קליטה של האינטרנט או משהו? תנסה שוב תגיד לי אם זה עובד -
@דוד-33 א"א לעשות שמירת פרויקט בתוך התוכנה כל העוד התוכנה היא קובץ ולא "יושבת" על המחשב.
@תותחוביץ קונטרול Z ביטל ע"ע גם בחירות עט וכד' וזו היא התקלה שהייתה לכאורה.
אם יהיה כניסת גוגל - כאופצי' זה מאוד יועיל.
קו־קו - שיהיה שקוף ככה הוא לא יסרבל.
קרה משהו ל'לייקים' באתר..
נ.ב. לייצר נקודות עובי בקו כשלכל נקודה יש עובי משלה. -
@דוד-33 א"א לעשות שמירת פרויקט בתוך התוכנה כל העוד התוכנה היא קובץ ולא "יושבת" על המחשב.
@תותחוביץ קונטרול Z ביטל ע"ע גם בחירות עט וכד' וזו היא התקלה שהייתה לכאורה.
אם יהיה כניסת גוגל - כאופצי' זה מאוד יועיל.
קו־קו - שיהיה שקוף ככה הוא לא יסרבל.
קרה משהו ל'לייקים' באתר..
נ.ב. לייצר נקודות עובי בקו כשלכל נקודה יש עובי משלה. -
-
קרתה תקלה מצערת!!!!!!
בעקבות תקלה טכנית התאפסו הלייקים באתר.....
הכנסתי כמה לייקים חדשים בצורה דיי אקראית..... אנא ממכם צאו והצביעו בהמוניכם מחדש....
כל אחד שיכנס לאתר ויגש לכל עיטור שהוא נתן לו לייק יבטל את הלייק ויתן מחדש....
(הייתי טורח יותר ומנסה לשחזר כמה בערך לייקים היו לכל אחד אבל כשהתאפסו הלייקים הם גם נמקו מהקובץ שסופר כמה יש לכל אחד וכדי לשחזר אותם צריך להכניס אחד אחד ידנית או להכניס לייקים מחדש בקיצור סיפור מסובך אשמח שהציבור ידרג שם מחדש.....) -
קרתה תקלה מצערת!!!!!!
הכנסתי כמה לייקים חדשים בצורה דיי אקראית..... אנא ממכם צאו והצביעו בהמוניכם מחדש....
(הייתי טורח יותר ומנסה לשחזר כמה בערך לייקים היו לכל אחד אבל כשהתאפסו הלייקים הם גם נמקו מהקובץ שסופר כמה יש לכל אחד וכדי לשחזר אותם צריך להכניס אחד אחד ידנית או להכניס לייקים מחדש בקיצור סיפור מסובך אשמח שהציבור ידרג שם מחדש.....) -
קרתה תקלה מצערת!!!!!!
@קרט כתב בשיתוף | העיטורן- עכשיו באתר!!!!!:
הצעת יעול
דיווח על עיטורים ריקים או סתם מקושרשיםמסתמא זה לא רלוונטי, זה יהיה עבודה קשה ל @תותחוביץ וגם אין לדבר סוף.. תמיד יהיו כאלה שיעלו סתם דברים
-
@דוד-33 כתב בשיתוף | העיטורן- עכשיו באתר!!!!!:
למה שלא יראה כמו שמופיע בגלריה מתי שנכנסים לעיטור?
בגלל הצורה שבה ההגדרות נשמרות אבל אולי אני אכניס את זה בשדרוג הנ"ל
@לשכת-הרב בכל מקרה צריך לעשות סרטון כללי חדש כי האתר שונה מידי הרבה מכדי שהסרטון יהיה עדיין רלוונטי...
נראה מתי יהיה לי זמן וכוח גם לזה