עזרה | שכחתי את הסיסמה, מה עושים?
-
@אלוף-תימן צריך תוכנה כלשהי?
@פסנתר-שקוף לא רק באצבעות של הידיים
אם תתייאש תתקשר אלי -
@פסנתר-שקוף לא רק באצבעות של הידיים
אם תתייאש תתקשר אלי@אלוף-תימן אוקיי...
אנסה שוב, נראה מה יהיה -
@אלוף-תימן אוקיי...
אנסה שוב, נראה מה יהיההאמת היא שכל מה שאני צריך כרגע זה רוט לנגן H1 רוזיו
-
האמת היא שכל מה שאני צריך כרגע זה רוט לנגן H1 רוזיו
@פסנתר-שקוף הצלחת? לאפס
-
@פסנתר-שקוף הצלחת? לאפס
@אלוף-תימן לא!!!
ב-א' רבתי! -
@אלוף-תימן לא!!!
ב-א' רבתי!אחרי שעות(!) של ניסיונות לכבות ולהדליק ואז להדליק עם כפתור ווליום למעלה ואז למטה ואז שניהם ואז עשר שניות על שניהם ואז עשר שניות על כל אחד מהם בנפרד ועד שהאצבעות שלי יבלו מרוב ניסיונות כושלים פניתי לGPT, שכמובן לא היה ברור ומובן, אז פניתי לג'מיני שדווקא מאוד ניסה לעזור וע"פ הנחיותיו חיפשתי עשרות אתרים ואז הורדתי משהו כמו 7 תוכנות שונות ואז שעות של קידודים והוצאה והכנסה של המכשיר למחשב, העלאות, הורדות, פתיחת חלונות שבחיים לא חלמתי שקיימים, חפירה מייגעת וחסרת תוחלת בעשרות אתרים שכבר לא עובדים, עשרות חיפושים בגוגל, עשרות חיפושים במתמחים, כמות אסטרונומית של חלונות פתוחים בגוגל כרום ועוד כאלו בסייר הקבצים, אני שמח לבשר לכם ש... כלום!! כלום!! שום דבר! אפ' האכלתי אותו סיכות ומחטים! וכלום!
אני מיואש...
אם מישהו עושה דברים כאלו בזול אני אשמח שיציין זאת כאן באשכול כי לי אין כוח לכל הדבר הזה...בכ"א תודה ענקית למי שניסה לעזור.
אם קראת עד כאן - אני מרגיש צורך להתנצל בפניך על כל המלל הזה שבטח גזל ממך זמן יקר, אני מתנצל, פשוט... הייתי חייב לפרוק את התסכול הזה על משהו...בכ"א תודה! ביי.
נ.ב. מצו"ב העתק של ההנחיות של ג'מיני
עזרה בפריצת נגן.docx -
אחרי שעות(!) של ניסיונות לכבות ולהדליק ואז להדליק עם כפתור ווליום למעלה ואז למטה ואז שניהם ואז עשר שניות על שניהם ואז עשר שניות על כל אחד מהם בנפרד ועד שהאצבעות שלי יבלו מרוב ניסיונות כושלים פניתי לGPT, שכמובן לא היה ברור ומובן, אז פניתי לג'מיני שדווקא מאוד ניסה לעזור וע"פ הנחיותיו חיפשתי עשרות אתרים ואז הורדתי משהו כמו 7 תוכנות שונות ואז שעות של קידודים והוצאה והכנסה של המכשיר למחשב, העלאות, הורדות, פתיחת חלונות שבחיים לא חלמתי שקיימים, חפירה מייגעת וחסרת תוחלת בעשרות אתרים שכבר לא עובדים, עשרות חיפושים בגוגל, עשרות חיפושים במתמחים, כמות אסטרונומית של חלונות פתוחים בגוגל כרום ועוד כאלו בסייר הקבצים, אני שמח לבשר לכם ש... כלום!! כלום!! שום דבר! אפ' האכלתי אותו סיכות ומחטים! וכלום!
אני מיואש...
אם מישהו עושה דברים כאלו בזול אני אשמח שיציין זאת כאן באשכול כי לי אין כוח לכל הדבר הזה...בכ"א תודה ענקית למי שניסה לעזור.
אם קראת עד כאן - אני מרגיש צורך להתנצל בפניך על כל המלל הזה שבטח גזל ממך זמן יקר, אני מתנצל, פשוט... הייתי חייב לפרוק את התסכול הזה על משהו...בכ"א תודה! ביי.
נ.ב. מצו"ב העתק של ההנחיות של ג'מיני
עזרה בפריצת נגן.docx@פסנתר-שקוף
קרעת אותי

המחיר הקלאסי של צריבת גירסא הוא בין
50 ל 100 ש''ח -
זה קרה!!!
אחרי שעות של עבודה וכו' וכו' זה פשוט קרה!!!
הנגן נפתח!

מה שקרה בסוף זה שמרוב ייאוש הדלקתי אותו ופשוט העברתי את האצבע על הנקודות - מה שעשיתי אלף פעמים קודם לכן - ומה שהתברר זה שבלי כוונה עשיתי את הקוד הנכון!והוא - באדישות מייאשת - פשוט נפתח! דבר שיכול לקרוא רק למכשיר ללא "בינה" יתרה...
-
זה קרה!!!
אחרי שעות של עבודה וכו' וכו' זה פשוט קרה!!!
הנגן נפתח!

מה שקרה בסוף זה שמרוב ייאוש הדלקתי אותו ופשוט העברתי את האצבע על הנקודות - מה שעשיתי אלף פעמים קודם לכן - ומה שהתברר זה שבלי כוונה עשיתי את הקוד הנכון!והוא - באדישות מייאשת - פשוט נפתח! דבר שיכול לקרוא רק למכשיר ללא "בינה" יתרה...
@פסנתר-שקוף אתה יודע עכשיו מה הסיסמה?
אם לא צריך למצוא דרך לאפס מבפנים… -
@פסנתר-שקוף אתה יודע עכשיו מה הסיסמה?
אם לא צריך למצוא דרך לאפס מבפנים…@שניאור-שמח כן...
אני יודע.
וכאן באמת המקום להודות לך על שניסית לעזור, תודה! -
@שניאור-שמח כן...
אני יודע.
וכאן באמת המקום להודות לך על שניסית לעזור, תודה!@פסנתר-שקוף בשמחה!
יאללה, סמן ת׳נושא כנפתר.. -
@פסנתר-שקוף בשמחה!
יאללה, סמן ת׳נושא כנפתר..@שניאור-שמח מחפש איך עושים את זה...
-
@שניאור-שמח מחפש איך עושים את זה...
@פסנתר-שקוף
אם הצלחת לפתוח את הנגן אני בטוח שתצליח גם את זה..
סתם..
למעלה בכלי נושא תסמן כשאלה, ואז שוב וסמן כנפתר.. -
פ פסנתר שקוף סימן נושא זה כשאלה
-
פעם הבאה @שניאור-שמח אפשר להציע לפרוץ אם זה מאוד דחוף אבל א. זה יקר ב. לרוב אין לי כח לעשות את זה, זה לוקח לי מלא כאב ראש, אבל אם זה ממש חשוב אני יכול
-
פ פסנתר שקוף סימן נושא זה כנפתר
-
פעם הבאה @שניאור-שמח אפשר להציע לפרוץ אם זה מאוד דחוף אבל א. זה יקר ב. לרוב אין לי כח לעשות את זה, זה לוקח לי מלא כאב ראש, אבל אם זה ממש חשוב אני יכול
@10110000 תודה על זה...
מקווה של אצטרך. -
@10110000 תודה על זה...
מקווה של אצטרך.@פסנתר-שקוף בע"ה שאף אחד אף פעם לא ישכח, תאמין לי שזה לא שווה את הכאב ראש, האמת אני שוקל לפרסם איך אני עושה את זה, נראה, הבעיה היא שיכול להגיע לידים לא טובות...
-
סתם מחשבה: אני מרגיש שאני צריך אייקון של "נפתר" יותר חגיגי, לא?
בכל זאת...