בקשת מידע | מישהו מכיר את אוזניות חברת Edifier ?
-
@ברי-קלמנוביץ החברה טובה אבל תלוי מאד איזה דגם, יש הרבה שנראים אותו דבר וההבדל באותיות הקטנות. המחיר יקר- יתכן שיצא יותר זול בארץ.
אם תרצה ארחיב עוד בהמשך(אפשר בפרטי), כרגע צפוף בזמן, יש לי נסיון עם כמה דגמים שלהם, ובכללי באוזניות. -
@ברי-קלמנוביץ אידיפייר חברה מצויינת היה לי 2 דגמים שלהם את הניו באדס 2 ו3 פרו (היום אני עם 3)
והם פשוט מצויינים גם בשמע וגם בשיחה
תתסתכל פה מה כתבתי על 2
לגבי הדגם שששלחת הוא הרבה יותר טוב בשמע מה3 שיש לי עכשיו שהוא ממש מעולה אבל הבנתי מה ששלחת פחות טוב בשיחה לא שהוא גרוע כי הוא ממש לא אלא ה3 יותר טוב בשיחה -
@ברי-קלמנוביץ היה לי אוזניות אדיפייר שקניתי באייבורי והחזרתי באחריות אחרי כמה חודשים כי באוזניה אחת הסוללה הייתה נגמרת יותר מהר.
אבל השמע היה ממש טוב והמיקרופון היה פשוט צלול ונקי הרבה יותר מכל אוזניות אחרות שפגשתי.לפי איך שהבנתי זה הפואנטה של החברה הזאת,
להשתמש ברכיבים ממש טובים מבחינת סאונד אבל לא טובים מבחינת איכות.... -
@ברי-קלמנוביץ היה לי אוזניות אדיפייר שקניתי באייבורי והחזרתי באחריות אחרי כמה חודשים כי באוזניה אחת הסוללה הייתה נגמרת יותר מהר.
אבל השמע היה ממש טוב והמיקרופון היה פשוט צלול ונקי הרבה יותר מכל אוזניות אחרות שפגשתי.לפי איך שהבנתי זה הפואנטה של החברה הזאת,
להשתמש ברכיבים ממש טובים מבחינת סאונד אבל לא טובים מבחינת איכות....@נוחעם-FM זה יותר מזה, הם משתמשים במיקרופונים ודרייברים מהטובים בשוק, והאיכות שמע שלהם באמת מאד טובה, הבעיה המרכזית שהפריעה לי, זה האיטום רעשים, שעשו אותו מאד חזק אבל עם רכיבים לא טובים, ופלסטיקה לא טובה באוזניות, מה שקורה זה שהאיטום רעשים בכל מצב הפעלה הוא מאד חזק (גם על הכי נמוך) ואחרי קצת זמן האוזניה מציקה באוזן.
אדגיש זה לא בעיה רק באוזן שלי... כמה אנשים שנתתי להם לסקור את האוזניות לתקופה טענו אותו דבר.
ובכללי המחיר שהבאת הוא קצת יקר, במיוחד לאלי אקספרס