באג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?
-
@שמואל-ש.
מה אתה מתכוון שאתה מחייג ואחרי שנייה של המתנה במקום שתשמע שהוא מתחיל לחייג הוא מתנתק?
קורה לי לא פעם בנוקיה 225 4G הוטמובייל אינלי מושג אם בזמן הוולט או לא.
כמו"כ פעמים שאני מתקשר למישהו והוא לא משמיע חיוג ופתאום הוא עונה אול לחילופין שואל אותי אח"כ מה רציתי ממנו ואני לא מבין מה הוא רוצה הרי בסוף זה כלל לא חייג - ממש מרגיז. אשמח לדעת מה זה.@הנני-העני יש באג בהוט וסלקום/גולן כששניהם דור 4 וההוט מחייג לסלקום/גולן שלא שומעים שמתקשר למרות שמחייג והפלאפון שמעבר לקו מצלצל אני כנראה יודע מה הסיבה אבל אין את מי להאשים לסדר אותה כי זה שילוב של הוט וסלקום נוצר הבעייה.
האופן כללי בדור 4 בגלל איך שזה עובד אם אתה מחייג למישהו תוך כדי שהוא מחייג למישהו אחר הפלאפון יתנתק באופן מיידי.
ולגבי דור 4 בפלאפונים כשרים באופן כללי לשים דור 4 על מעבד ums9117 (זה שמשמש כיום לכל המכשירים הכשרים) ומערכת mocor זה לשים למשאית מנוע של קורקינט אין מה לעשות כל עוד הועדה לא תאשר אנדרואיד ומעבדים יותר מתקדמים דור 4 לעולם לא יעבוד טוב בכשרים כמו דור 2. -
@שמואל-ש.
מה אתה מתכוון שאתה מחייג ואחרי שנייה של המתנה במקום שתשמע שהוא מתחיל לחייג הוא מתנתק?
קורה לי לא פעם בנוקיה 225 4G הוטמובייל אינלי מושג אם בזמן הוולט או לא.
כמו"כ פעמים שאני מתקשר למישהו והוא לא משמיע חיוג ופתאום הוא עונה אול לחילופין שואל אותי אח"כ מה רציתי ממנו ואני לא מבין מה הוא רוצה הרי בסוף זה כלל לא חייג - ממש מרגיז. אשמח לדעת מה זה.@הנני-העני אני מתכווין כפשוטו, אני מדבר ופתאום באמצע השיחה - השיחה מתנתקת
-
@הנני-העני אני מתכווין כפשוטו, אני מדבר ופתאום באמצע השיחה - השיחה מתנתקת
-
@הנני-העני יש באג בהוט וסלקום/גולן כששניהם דור 4 וההוט מחייג לסלקום/גולן שלא שומעים שמתקשר למרות שמחייג והפלאפון שמעבר לקו מצלצל אני כנראה יודע מה הסיבה אבל אין את מי להאשים לסדר אותה כי זה שילוב של הוט וסלקום נוצר הבעייה.
האופן כללי בדור 4 בגלל איך שזה עובד אם אתה מחייג למישהו תוך כדי שהוא מחייג למישהו אחר הפלאפון יתנתק באופן מיידי.
ולגבי דור 4 בפלאפונים כשרים באופן כללי לשים דור 4 על מעבד ums9117 (זה שמשמש כיום לכל המכשירים הכשרים) ומערכת mocor זה לשים למשאית מנוע של קורקינט אין מה לעשות כל עוד הועדה לא תאשר אנדרואיד ומעבדים יותר מתקדמים דור 4 לעולם לא יעבוד טוב בכשרים כמו דור 2.@שלוםפ כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
ולגבי דור 4 בפלאפונים כשרים באופן כללי לשים דור 4 על מעבד ums9117 (זה שמשמש כיום לכל המכשירים הכשרים) ומערכת mocor זה לשים למשאית מנוע של קורקינט אין מה לעשות כל עוד הועדה לא תאשר אנדרואיד ומעבדים יותר מתקדמים דור 4 לעולם לא יעבוד טוב בכשרים כמו דור 2.
אתה מתכווין שדור 4 לא יעבוד אף פעם בכשרים?
והבעיה היא אכן במכשירים? -
@שלוםפ כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
ולגבי דור 4 בפלאפונים כשרים באופן כללי לשים דור 4 על מעבד ums9117 (זה שמשמש כיום לכל המכשירים הכשרים) ומערכת mocor זה לשים למשאית מנוע של קורקינט אין מה לעשות כל עוד הועדה לא תאשר אנדרואיד ומעבדים יותר מתקדמים דור 4 לעולם לא יעבוד טוב בכשרים כמו דור 2.
אתה מתכווין שדור 4 לא יעבוד אף פעם בכשרים?
והבעיה היא אכן במכשירים? -
אמרתי שזה יהיה עם מלא תקלות
אז זה לא נקרא שעובד...
עובדה שעובד
כנ"ל
-
@הנני-העני יש באג בהוט וסלקום/גולן כששניהם דור 4 וההוט מחייג לסלקום/גולן שלא שומעים שמתקשר למרות שמחייג והפלאפון שמעבר לקו מצלצל אני כנראה יודע מה הסיבה אבל אין את מי להאשים לסדר אותה כי זה שילוב של הוט וסלקום נוצר הבעייה.
ולגבי דור 4 בפלאפונים כשרים באופן כללי לשים דור 4 על מעבד ums9117 (זה שמשמש כיום לכל המכשירים הכשרים) ומערכת mocor זה לשים למשאית מנוע של קורקינט אין מה לעשות כל עוד הועדה לא תאשר אנדרואיד ומעבדים יותר מתקדמים דור 4 לעולם לא יעבוד טוב בכשרים כמו דור 2.@שלוםפ
האמנם?!
אין מזור אלא לעבור לאנדראויד?
אין שום \ אף \ כלל וכלל מכשיר מכל חברה שהיא שבה הקישוריות והשיחה תהיינה מושלמות כמו באנדרואיד?
עד היום הייתי בטוח שלטלפונים הכשרים יש את כל מה שיש באנוראיד מלבד אפלי'(בלוטוס עדכני וחדיש וקליטה וכו')!
נ.ב אם אני מבין נכון הבעיה באנדרואיד שלא ניתן לייצר משהו הרמטי לחלוטין כי תמיד יש איזשהי דרך לפרוץ ואם ץפרוץ תקבל מכשיר פרוץ לחלוטין משא"כ במכשירים הכשרים שגם ככה אין בהם כלום.
@mfmf שכתב מתחתיי -
הרבה חברים שלי אומרים שברמי לוי יש להם בעיות. לא התרשמתי מהם לטובה - אף אחד לא משבח אותם! -
@שלוםפ
האמנם?!
אין שום \ אף \ כלל וכלל מכשיר מכל חברה שהיא שבה הקישוריות והשיחה תהיינה מושלמות כמו באנדרואיד?
עד היום הייתי בטוח שלטלפונים הכשרים יש את כל מה שיש באנוראיד מלבד אפלי'(בלוטוס עדכני וחדיש וקליטה וכו')!
נ.ב אם אני מבין נכון הבעיה באנדרואיד שלא ניתן לייצר משהו הרמטי לחלוטין כי תמיד יש איזשהי דרך לפרוץ ואם ץפרוץ תקבל מכשיר פרוץ לחלוטין משא"כ במכשירים הכשרים שגם ככה אין בהם כלום.
@mfmf שכתב מתחתיי -
הרבה חברים שלי אומרים שברמי לוי יש להם בעיות. לא התרשמתי מהם לטובה - אף אחד לא משבח אותם!@הנני-העני
יש במכשירים רגילים כל מה שיש באנדרואיד מלבד.-
מעבד יותר טוב.
-
מערכת הפעלה כלשהיא.
-
עוד כמה דברים שאני לא זוכר.
בקיצור במכשיר כשר אין כלום.
-
-
@שלוםפ
האמנם?!
@mfmf שכתב מתחתיי -
הרבה חברים שלי אומרים שברמי לוי יש להם בעיות. לא התרשמתי מהם לטובה - אף אחד לא משבח אותם!@הנני-העני כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
אם אני מבין נכון הבעיה באנדרואיד שלא ניתן לייצר משהו הרמטי לחלוטין כי תמיד יש איזשהי דרך לפרוץ
זה לא מדויק. אפשר לעשות הרמטי אבל זה פשוט מאוד מסובך ומאוד יקר.
פיג עשו את זה...
ויש גם ישיבות שעושים לעצמם דברים כאלה.
@מישהו12 @10110000 אני צודק? -
@הנני-העני כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
אם אני מבין נכון הבעיה באנדרואיד שלא ניתן לייצר משהו הרמטי לחלוטין כי תמיד יש איזשהי דרך לפרוץ
זה לא מדויק. אפשר לעשות הרמטי אבל זה פשוט מאוד מסובך ומאוד יקר.
פיג עשו את זה...
ויש גם ישיבות שעושים לעצמם דברים כאלה.
@מישהו12 @10110000 אני צודק?@נוחעם-FM אין דרך לחסום בשום דבר 100% כמו כל דבר, תמיד ניתן לפרוץ גם המכשירים הכי קשוחים APPLE וכו' מוצאים בהם פירצות, אבל ברמה של להכשיר למכשיר כשר גם אנדרויד ניתן לחסום ברמה ממש ממש גבוה, אם יש מישהו שמעוניין ליצור כזה דבר, מוזמן להתייעץ איתי. רק אומר מראש שזה יקר.
אמנם אני לא חושב שזה כ"כ קשור לנושא, אולי עדיף להמשיך במקום אחר במידה ותרצו (נראה לי שצריך לפתוח נושא רק בשביל שיהיה מקום לעבור אליו במקרים כאלו, כלומר נושא שכל כולו סתם דיבורים) -
@נוחעם-FM אין דרך לחסום בשום דבר 100% כמו כל דבר, תמיד ניתן לפרוץ גם המכשירים הכי קשוחים APPLE וכו' מוצאים בהם פירצות, אבל ברמה של להכשיר למכשיר כשר גם אנדרויד ניתן לחסום ברמה ממש ממש גבוה, אם יש מישהו שמעוניין ליצור כזה דבר, מוזמן להתייעץ איתי. רק אומר מראש שזה יקר.
אמנם אני לא חושב שזה כ"כ קשור לנושא, אולי עדיף להמשיך במקום אחר במידה ותרצו (נראה לי שצריך לפתוח נושא רק בשביל שיהיה מקום לעבור אליו במקרים כאלו, כלומר נושא שכל כולו סתם דיבורים)@10110000 כתב בבאג | שיחות מתנתקות בדור 4 - אצל כולם?:
@נוחעם-FM אין דרך לחסום בשום דבר 100% כמו כל דבר, תמיד ניתן לפרוץ גם המכשירים הכי קשוחים APPLE וכו' מוצאים בהם פירצות
ארחיב ואדייק את דבריו.
לעולם אין שלמות ופרצות תמיד יש. למעשה, חברות כמו NSO חיות על זה שהן מוצאות פרצות בטלפונים של החברות הכי גדולות.אומנם, פרצות ברמות האלו לא רק שלא אמורות לעניין את הוועדה - כי דורשות ידע נרחב, ולפעמים גם ציוד מיוחד, ועבודה רבה (זה משהו שלעולם לא יגיע לדווידקה ב50 שח), אלא שהם גם קיימות גם בטלפונים הכשרים.
וניתן לפרוץ גם כשרים ועדה. וד"ל
-
@נוחעם-FM אין דרך לחסום בשום דבר 100% כמו כל דבר, תמיד ניתן לפרוץ גם המכשירים הכי קשוחים APPLE וכו' מוצאים בהם פירצות, אבל ברמה של להכשיר למכשיר כשר גם אנדרויד ניתן לחסום ברמה ממש ממש גבוה, אם יש מישהו שמעוניין ליצור כזה דבר, מוזמן להתייעץ איתי. רק אומר מראש שזה יקר.
אמנם אני לא חושב שזה כ"כ קשור לנושא, אולי עדיף להמשיך במקום אחר במידה ותרצו (נראה לי שצריך לפתוח נושא רק בשביל שיהיה מקום לעבור אליו במקרים כאלו, כלומר נושא שכל כולו סתם דיבורים)