בקשת מידע | בעיות במחיקה
-
זה תוכנה שהפורמט פקטורי מתקינה
כנס למנהל המשימות סיים את המשימה הזאת ומחק שוב -
יש לי תוכנה של עיצוב במחשב שהיתה נמצאת על שולחן העבודה
כיום אני לא מעוניין בה וכאשר ניסיתי למחוק אותה זה מה שהופיע לי
@שאגת-הארי תפעיל את המחשב מחדש ותנסה שוב להסיר. אם ההודעה חוזרת על עצמה אז תצטרך לבטל את התוכנה מלעלות באתחול
-
זה תוכנה שהפורמט פקטורי מתקינה
כנס למנהל המשימות סיים את המשימה הזאת ומחק שוב@אהרון-שלום סליחה על הבורות,
נכנסתי למנהל המשימות ומה אני עושה עכשיו?... -
@אהרון-שלום סליחה על הבורות,
נכנסתי למנהל המשימות ומה אני עושה עכשיו?...@שאגת-הארי תפעיל מחדש את המחשב הכי פשוט.
-
@שאגת-הארי תפעיל מחדש את המחשב הכי פשוט.
@יוסף-מאיר-וייס לא בטוח שיעזור, יכול להיות שזה נפתח מיד בהפעלה של המחשב,
@שאגת-הארי תחפש את התוכנה במנהל המשימות ותעשה לה "סיים משימה" ואז תמחק אותה. -
@שלוםפ
@יוסף-מאיר-וייס צודק אם הוא פתח תמונה התוכנה פועלת ושהוא מכבה את המחשב התוכנה נסגרת אלא אם כן היא רשומה בעליה של ההאתחול שאז מסירים אותה במנהל המשימות בחלונית אתחול -
@שלוםפ
@יוסף-מאיר-וייס צודק אם הוא פתח תמונה התוכנה פועלת ושהוא מכבה את המחשב התוכנה נסגרת אלא אם כן היא רשומה בעליה של ההאתחול שאז מסירים אותה במנהל המשימות בחלונית אתחול@אהרון-שלום מוזר, כי אני לא רואה אותה במנהל המשימות...
-
כי זה מופיע שם בשם אחר @שאגת-הארי
-
@שלוםפ
@יוסף-מאיר-וייס צודק אם הוא פתח תמונה התוכנה פועלת ושהוא מכבה את המחשב התוכנה נסגרת אלא אם כן היא רשומה בעליה של ההאתחול שאז מסירים אותה במנהל המשימות בחלונית אתחול@אהרון-שלום אני אמרתי שאני לא מכיר את התוכנה הזו, אבל יש תוכנות שמופעלות עם הפעלת המחשב, שאז לא עוזר להפעיל מחדש.
@שאגת-הארי לפעמים זה תתי משימות, עברת על כל המשימות ברקע? -
@שלוםפ
מסתמא לא ראית את ההודעה הראשונה של @יוסף-מאיר-וייס
כולם פה מסכימים סה"כ -
@שלוםפ
מסתמא לא ראית את ההודעה הראשונה של @יוסף-מאיר-וייס
כולם פה מסכימים סה"כ -
@שאגת-הארי תנסה עם EMCO UNLOCK
-
@שאגת-הארי תנסה עם EMCO UNLOCK
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות