מדריך | איתור ומחיקת אפליקציות זדוניות שמפעילות כל הזמן פרסומות שמשביתות את הטלפון
-
מישהו היום הביא לי טלפון שכל הזמן יש לו פרסומות שלא מפסיקות גם שאתה נכנס להגדרות בקיצור משביתות לך את הטלפון בחיים לא ראיתי דבר כזה
אז דבר ראשון נכנסתי למצב טיסה ככה אין אינטרנט ואפשר להתחיל לעבוד
התקנתי מנהל mt הפעלתי מצב Activity Simulator שזה פותח חלון צף שהוא כותב לך את השם חבילה של האפליקציה שרצה ואת ואת המסך הנוכחי
בטלתי מצב טיסה התחילו פרסומות העתקתי את השמות חבילה ס"ה היו 3 אפליקציות לפי איך שאני הבנתי הווירוס איך שלא נקרא לזה התקין לו 3 אפליקציות ואז חזרתי למצב טיסה כי כמעט אי אפשר להתעסק בטלפון עם הפרסומות האלה מחקתי את 3 האפליקציות והטלפון התחיל לעבוד טובזה הרעיון מקווה שהסברתי טוב
אני מאמין שיש חברה שאני לא הוספתי להם דבר שזה פשוט בשבילם אבל בכל זאת כתבתי כי היה עוד מישהו שסיפר לי שקרא לו כזה דברהשמות חבילה של האפליקציות
com.xclean.nexosweepas
com.kol.cc.emoji.craft
com.lumip.clean.lpcdairy
אני מאמין ששלושתם קשורים אחד לשני כי הUID שלהם זהה 10631

מי שיש לו איזה כותרת יותר ברורה לאנשים שיעשו חיפוש באינטרנט וישר יראו את זה אני ישמח שיכתוב שאני יערוך
עכשיו מישהו הראה לי שכבר @iosi-poli כתב על זה כאן
-
מישהו היום הביא לי טלפון שכל הזמן יש לו פרסומות שלא מפסיקות גם שאתה נכנס להגדרות בקיצור משביתות לך את הטלפון בחיים לא ראיתי דבר כזה
התקנתי מנהל mt הפעלתי מצב Activity Simulator שזה פותח חלון צף שהוא כותב לך את השם חבילה של האפליקציה שרצה ואת ואת המסך הנוכחי
בטלתי מצב טיסה התחילו פרסומות העתקתי את השמות חבילה ס"ה היו 3 אפליקציות לפי איך שאני הבנתי הווירוס איך שלא נקרא לזה התקין לו 3 אפליקציות ואז חזרתי למצב טיסה כי כמעט אי אפשר להתעסק בטלפון עם הפרסומות האלה מחקתי את 3 האפליקציות והטלפון התחיל לעבוד טובזה הרעיון מקווה שהסברתי טוב
אני מאמין שיש חברה שאני לא הוספתי להם דבר שזה פשוט בשבילם אבל בכל זאת כתבתי כי היה עוד מישהו שסיפר לי שקרא לו כזה דברהשמות חבילה של האפליקציות
com.xclean.nexosweepas
com.kol.cc.emoji.craft
com.lumip.clean.lpcdairy

מי שיש לו איזה כותרת יותר ברורה לאנשים שיעשו חיפוש באינטרנט וישר יראו את זה אני ישמח שיכתוב שאני יערוך
@אלוף-תימן זה קורה להמון אנשים, ופעם אחת בעודי מסתובב באשדוד ניגש אלי איזה אחד כולו קללות לעצמו ושואל אותי האם אני מבין בטלפונים כי כל הזמן קופצות לו פרסומות, אז לא הצלחתי לפתור לו את זה בתנאי שדה כי אותם אפליקציות לא נראות בצריכת סוללה או הישומים האחרונים שנפתחו.
אגב אתה יכול לכתוב גם בגוף הפוסט כמה אפשרויות של כותרות כדי לקדם seo
אני אכתוב כמה:
השבתת פרסומות קופצות
הסרת פרסומות מהטלפון
הסרת ווירוס פרסומות
הסרת ווירוס של פרסומות
פרסומות מציקות
פרסומות שקופצות על כל המסך
וכו -
@אלוף-תימן זה קורה להמון אנשים, ופעם אחת בעודי מסתובב באשדוד ניגש אלי איזה אחד כולו קללות לעצמו ושואל אותי האם אני מבין בטלפונים כי כל הזמן קופצות לו פרסומות, אז לא הצלחתי לפתור לו את זה בתנאי שדה כי אותם אפליקציות לא נראות בצריכת סוללה או הישומים האחרונים שנפתחו.
אגב אתה יכול לכתוב גם בגוף הפוסט כמה אפשרויות של כותרות כדי לקדם seo
אני אכתוב כמה:
השבתת פרסומות קופצות
הסרת פרסומות מהטלפון
הסרת ווירוס פרסומות
הסרת ווירוס של פרסומות
פרסומות מציקות
פרסומות שקופצות על כל המסך
וכו -
com.xclean.nexosweepas
com.kol.cc.emoji.craft
com.lumip.clean.lpcdairy

-
@אלוף-תימן סתם מעניין, איזה טלפון?
בטוח שהוא לא התקין אותם??אם אתה מעוניין להוסיף תגיות אז לכאורה אתה יכול לתת ל'מדריך'' הרשאת עריכה
-
@נוחעם-FM לא בדקתי איזה דגם זה היה סמסונג
הוא אמר לי שהוא שיחק באיזה משחק ואז היה פרסומות להתקין את האפליקציה לא הבנתי אם הוא לחץ להתקין או לא אבל תכלס התקנו לו או שהוא התקין 3 אפליקציות שהשביתו לו את הטלפון מפרסומות@אלוף-תימן בעיקרון אתה צודק.
רק היה קשה לי להאמין שזה ווירוס.. במיוחד שאתה אומר שזה סמסונג.
ועכשיו זה באמת לא נשמע ווירוס כי בהרבה משחקים קופץ פרסומת לאפליקציה אחרת ויותר קל ללחוץ על התקן מאשר לחכות לאיקס של הסגירה...
בכו''א ממש תודה על המדריך -
@אלוף-תימן בעיקרון אתה צודק.
רק היה קשה לי להאמין שזה ווירוס.. במיוחד שאתה אומר שזה סמסונג.
ועכשיו זה באמת לא נשמע ווירוס כי בהרבה משחקים קופץ פרסומת לאפליקציה אחרת ויותר קל ללחוץ על התקן מאשר לחכות לאיקס של הסגירה...
בכו''א ממש תודה על המדריך -
@נוחעם-FM הוא התקין אפליקציה של וירוס המכשיר לא מתפקד כל שניה קופץ פרסומות שאתה גם לא יכול לצאת ממנה גם שאתה מדליק את המכשיר וישר נכנס להגדרות
-
com.xclean.nexosweepas
com.kol.cc.emoji.craft
com.lumip.clean.lpcdairy

@אלוף-תימן תודה רבה.
תוכל לציין איזו אפליקציה זו, שנדע להיזהר? -
@אלוף-תימן תודה רבה.
תוכל לציין איזו אפליקציה זו, שנדע להיזהר?@בנימינה
נו כתוב לך בפוסט קמא ג' תמונות שבהן שמות האפלי'!
וככלל , אף פעם אל תתקין\תקבל\תאשר\תסכים דברים שמציעים לך בצורה שבה מציעים לך אותה - תלך לאותו אתר או אפלי' או מקום וכו' בעצמך ומשם תתקין.
כך ממליצים לעשות עם הודעות SMS של פישינג ועם אפלי' להתקנה בפרוסומות ובכל דבר.
בהצלחה.