הצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים
-
@מישהו12 חשבתי אחרת..
בכל אופן חוץ מאנדרואיד אין מערכת הפעלה אחרת ברמה חוץ מאנדרואיד שיש לה קוד פתוח?@danidani אין משהו עם קוד פתוח וגם עם קוד סגור אין כ"כ משהו.
דרך אגב נהיה סטייל בפורום בשנה האחרונה שפעם בכמה זמן מישהו מחליט משום מה שהוא הראשון שהגיע למסקנה שהמערכת הפעלה הנוכחית זה זבל ושאפשר להוציא אחרת הרבה אנשים שניסו באמת ולא בכאילו כמו @מישהו12 לעשות שינוי בענין הרימו ידים וכל פעם מחדש נפתח נושא אחר תנסו לחפש בפורום ייצור טלפון בדוגמת הC2 וכדומה...
-
@danidani אין משהו עם קוד פתוח וגם עם קוד סגור אין כ"כ משהו.
דרך אגב נהיה סטייל בפורום בשנה האחרונה שפעם בכמה זמן מישהו מחליט משום מה שהוא הראשון שהגיע למסקנה שהמערכת הפעלה הנוכחית זה זבל ושאפשר להוציא אחרת הרבה אנשים שניסו באמת ולא בכאילו כמו @מישהו12 לעשות שינוי בענין הרימו ידים וכל פעם מחדש נפתח נושא אחר תנסו לחפש בפורום ייצור טלפון בדוגמת הC2 וכדומה...
@שלוםפ כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
בעיני זה חיובי:
אנשים מגלים אכפתיות. חבל שהם לא קוראים את מה שקדם להם, אבל בהררי החומר בפורום זה קשה לעקוב.
ואולי מישהו יצליח.
האמת, שאני לא ממש מבין מה רע באנדרואיד. יותר מפרוייקט אחד ראיתי ברשת של טלפונים פשוטים - בעולם, לא רק בישראל, וכולם משתמשים באנדרואיד.
Light Phone
Punkt
Mudita (הדגם הראשון לא, השני כבר כן)
ועוד...אין שום סיבה בתכל'ס לפתח מערכת הפעלה מ-0. אנדרואיד היא מערכת מעולה וניתנת לחסימה באופן מוחלט.
אם קריטי לך לא אנדרואיד, יש כל מיני הפצות לינוקס
Ubuntu Touch
Droidian
PostmarketOSאבל כולם די גרועות במבחן התוצאה.
@danidani כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
בכל אופן חוץ מאנדרואיד אין מערכת הפעלה אחרת ברמה חוץ מאנדרואיד שיש לה קוד פתוח?
https://github.com/mudita/MuditaOS?tab=readme-ov-file
בפעם האחרונה שבדקתי, הביקורות עליה ברשת היו די לא משהו. אבל עברה תקופה ארוכה.
כמו כן, שים לב - הם לא מפרסמים איך להתאים מכשיר חדש למערכת, ככה שמאוד קשה בפועל להשתמש בה למכשיר שהוא לא המכשיר שלהם.
-
@מישהו12
אנדרואיד הוא נועד להיות קוד פתוח ועם כל החסימות עדיין אפשר לפרוץ
וגם אם זה ממש קשה יהיה פלאפונים שהגרסה לא כ"כ חזקה וזה נותן פתח חוץ ממראית העין -
@מישהו12
וגם אם זה ממש קשה יהיה פלאפונים שהגרסה לא כ"כ חזקה וזה נותן פתח חוץ ממראית העין@אהרון-שלום כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
א. אין קשר בין שני חלקי המשפט. זה שהוא קוד פתוח לא קשור יותר מידי לכמה אפשר לחסום אותו...
ב. לא נכון. -
@שלוםפ כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
בעיני זה חיובי:
אנשים מגלים אכפתיות. חבל שהם לא קוראים את מה שקדם להם, אבל בהררי החומר בפורום זה קשה לעקוב.
ואולי מישהו יצליח.
האמת, שאני לא ממש מבין מה רע באנדרואיד. יותר מפרוייקט אחד ראיתי ברשת של טלפונים פשוטים - בעולם, לא רק בישראל, וכולם משתמשים באנדרואיד.
Light Phone
Punkt
Mudita (הדגם הראשון לא, השני כבר כן)
ועוד...אין שום סיבה בתכל'ס לפתח מערכת הפעלה מ-0. אנדרואיד היא מערכת מעולה וניתנת לחסימה באופן מוחלט.
אם קריטי לך לא אנדרואיד, יש כל מיני הפצות לינוקס
Ubuntu Touch
Droidian
PostmarketOSאבל כולם די גרועות במבחן התוצאה.
@danidani כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
בכל אופן חוץ מאנדרואיד אין מערכת הפעלה אחרת ברמה חוץ מאנדרואיד שיש לה קוד פתוח?
https://github.com/mudita/MuditaOS?tab=readme-ov-file
בפעם האחרונה שבדקתי, הביקורות עליה ברשת היו די לא משהו. אבל עברה תקופה ארוכה.
כמו כן, שים לב - הם לא מפרסמים איך להתאים מכשיר חדש למערכת, ככה שמאוד קשה בפועל להשתמש בה למכשיר שהוא לא המכשיר שלהם.
-
@מישהו12
בכל מקרה הוועדה אסרה אפילו את פליפ המתקפל בגלל שהוא דומה לפיג אז נראה לי חבל על הזמן -
@מישהו12
בכל מקרה הוועדה אסרה אפילו את פליפ המתקפל בגלל שהוא דומה לפיג אז נראה לי חבל על הזמן@אהרון-שלום אני מכיר את תקנון הוועדה הרשמי.
לצערי, אני חושב שהוא גורם רק נזק, בכך שבפועל, עם כל הרצון הטוב שאני בטוח - באמת! שיש להם לשמור על הגדרות, הם דוחקים אנשים לצאת מהגדרות בגלל שהם הציבו גדרות לא אפשריות (בעיני, לפחות).
מעין חווה והנחש, שאמרה שאסור לגעת בעץ הדעת ואז הוכיח לה שלא קורה כלום שנוגעים ומשם התפתתה גם לאכול?
אני חושב, ומקווה, והלוואי, שהוועדה תבין את זה ותתיר כמה דברים - שמצד הכשרות אין בהם שום בעיה! אלא רק גזרה לגזרה לגזרה לגזרה לגזרה לגזרה, כמו
@אהרון-שלום כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
פליפ המתקפל בגלל שהוא דומה לפיג
-
@אהרון-שלום אני מכיר את תקנון הוועדה הרשמי.
לצערי, אני חושב שהוא גורם רק נזק, בכך שבפועל, עם כל הרצון הטוב שאני בטוח - באמת! שיש להם לשמור על הגדרות, הם דוחקים אנשים לצאת מהגדרות בגלל שהם הציבו גדרות לא אפשריות (בעיני, לפחות).
מעין חווה והנחש, שאמרה שאסור לגעת בעץ הדעת ואז הוכיח לה שלא קורה כלום שנוגעים ומשם התפתתה גם לאכול?
אני חושב, ומקווה, והלוואי, שהוועדה תבין את זה ותתיר כמה דברים - שמצד הכשרות אין בהם שום בעיה! אלא רק גזרה לגזרה לגזרה לגזרה לגזרה לגזרה, כמו
@אהרון-שלום כתב בהצעת ייעול | שדרוג מכשירי המקשים:
פליפ המתקפל בגלל שהוא דומה לפיג