שאלה | לא הצלחתי לאמת שאני לא רובוט אז ג'ימני עשה את זה במקומי.......
-
פתחתי חשבון בגיטהאב ושם היה צריך לפתור כל מיני שאלות זיהוי ויזואליות בשביל לאמת שאני לא רובוט
כנראה שאני רובוט כי ממש לא הצלחתי לפתור את זה לא היה לי מושג מה התשובה הנכונה
אז צילמתי מסך והעלתי לג'ימני והוא אמר לי מה התשובה הנכונה......
וכאן זועקת השאלה אם אני לא מצליח לפתור את זה וג'ימני כן אז למה זה נועד??????ולמה יש שאלות כאלה קשות??? כלום לא מתאים!!!
-
פתחתי חשבון בגיטהאב ושם היה צריך לפתור כל מיני שאלות זיהוי ויזואליות בשביל לאמת שאני לא רובוט
וכאן זועקת השאלה אם אני לא מצליח לפתור את זה וג'ימני כן אז למה זה נועד??????ולמה יש שאלות כאלה קשות??? כלום לא מתאים!!!
@תותחוביץ

זה כנראה במטרה לוודא שאתה כן רובוט...
נמאס להם מבני אדםעריכה-
עצור הכל! אתה בטוח שאתה לא רובוט??? אולי זו הנקודה?
קיבלת חיסון קורונה? -
יש תוסף שמאפשר לדלג על האימות
https://chromewebstore.google.com/detail/buster-captcha-solver-for/mpbjkejclgfgadiemmefgebjfooflfhl -
יש תוסף שמאפשר לדלג על האימות
https://chromewebstore.google.com/detail/buster-captcha-solver-for/mpbjkejclgfgadiemmefgebjfooflfhl@DHOC979 איך גוגל מאשרים אותו?
-
@תותחוביץ אני אתמול גם פתחתי שם חשבון, בסוף התייאשתי מהמבחן הזה, אז עשיתי את המבחן השני, שלענ"ד הוא יותר קל - אתה שומע שלושה סוגי קולות, ואתה אמור לבחור בצליל של החתול, מבחן שהוא גם עם עשר שאלות.
-
@תותחוביץ זה פחות הרעיון של לפתור את החידה,
כמו לדוג' שאתה לוחץ לפעמים על כן אני לא רובוט זה לא באמת שמחשב לא יכול ללחוץ זה עושה הרבה בדיקות מאחורה על הדפדפן שלך על איך שהעכבר שלך זז על ההיסטורייה שלך ועוד ועדו
תברר על הנושא די מעניין.כמובן שאת הכול אפשר לזייף, (לדוג' במאגר האפליקציות שלי זה אכן משתמש במספר ספריות כדי לעבוד על האתר שמדובר בבן אדם),
הנקודה היא א' יש רמות בדבר ואפשר לעשות את זה די קשה לעקיפה,
ב' נתת פה דוגמה את ג'ימיני שהוא יכול לפתור את החידה אבל זה ממש לא העניין כול המטרה היא לחסום כמויות אדירות של בוטים מלהיכנס לאתר (מפאת כוח החישוב הנדרש)
לגבי שאר דברים פחות אכפת לבעלי האתרים זה יותר לחסום פשוט מלא בוטים מלשלוח בקשות פח ועוד.