שאלה | לא הצלחתי לאמת שאני לא רובוט אז ג'ימני עשה את זה במקומי.......
-
יש תוסף שמאפשר לדלג על האימות
https://chromewebstore.google.com/detail/buster-captcha-solver-for/mpbjkejclgfgadiemmefgebjfooflfhl@DHOC979 איך גוגל מאשרים אותו?
-
פתחתי חשבון בגיטהאב ושם היה צריך לפתור כל מיני שאלות זיהוי ויזואליות בשביל לאמת שאני לא רובוט
כנראה שאני רובוט כי ממש לא הצלחתי לפתור את זה לא היה לי מושג מה התשובה הנכונה
אז צילמתי מסך והעלתי לג'ימני והוא אמר לי מה התשובה הנכונה......
וכאן זועקת השאלה אם אני לא מצליח לפתור את זה וג'ימני כן אז למה זה נועד??????ולמה יש שאלות כאלה קשות??? כלום לא מתאים!!!
@תותחוביץ אני אתמול גם פתחתי שם חשבון, בסוף התייאשתי מהמבחן הזה, אז עשיתי את המבחן השני, שלענ"ד הוא יותר קל - אתה שומע שלושה סוגי קולות, ואתה אמור לבחור בצליל של החתול, מבחן שהוא גם עם עשר שאלות.
-
פתחתי חשבון בגיטהאב ושם היה צריך לפתור כל מיני שאלות זיהוי ויזואליות בשביל לאמת שאני לא רובוט
כנראה שאני רובוט כי ממש לא הצלחתי לפתור את זה לא היה לי מושג מה התשובה הנכונה
אז צילמתי מסך והעלתי לג'ימני והוא אמר לי מה התשובה הנכונה......
וכאן זועקת השאלה אם אני לא מצליח לפתור את זה וג'ימני כן אז למה זה נועד??????ולמה יש שאלות כאלה קשות??? כלום לא מתאים!!!
@תותחוביץ זה פחות הרעיון של לפתור את החידה,
כמו לדוג' שאתה לוחץ לפעמים על כן אני לא רובוט זה לא באמת שמחשב לא יכול ללחוץ זה עושה הרבה בדיקות מאחורה על הדפדפן שלך על איך שהעכבר שלך זז על ההיסטורייה שלך ועוד ועדו
תברר על הנושא די מעניין.כמובן שאת הכול אפשר לזייף, (לדוג' במאגר האפליקציות שלי זה אכן משתמש במספר ספריות כדי לעבוד על האתר שמדובר בבן אדם),
הנקודה היא א' יש רמות בדבר ואפשר לעשות את זה די קשה לעקיפה,
ב' נתת פה דוגמה את ג'ימיני שהוא יכול לפתור את החידה אבל זה ממש לא העניין כול המטרה היא לחסום כמויות אדירות של בוטים מלהיכנס לאתר (מפאת כוח החישוב הנדרש)
לגבי שאר דברים פחות אכפת לבעלי האתרים זה יותר לחסום פשוט מלא בוטים מלשלוח בקשות פח ועוד. -
@DHOC979 איך גוגל מאשרים אותו?
@מים-אחרונים איך גוגל מאשרים את תוסף IDM שמוריד מיוטיוב הלא הוא גוגל?????
-
ואיך גיטהאב (ששייך למייקרוסופט) מאחסן את KMS ו-MAS?
שאלות טובות. דובר רבות (אאל"ט לא מתייאש טען שIDM זה לא 'לא חוקי') -
@יודע-ספר עדיף להם שעשרות המיליונים שמשתמשים בו ישארו בכרום
ולא יהיה זליגות לאדג' לדוגמה -
@יודע-ספר עדיף להם שעשרות המיליונים שמשתמשים בו ישארו בכרום
ולא יהיה זליגות לאדג' לדוגמה@יוסף-מאיר-וייס יפה
-
ואיך גיטהאב (ששייך למייקרוסופט) מאחסן את KMS ו-MAS?
שאלות טובות. דובר רבות (אאל"ט לא מתייאש טען שIDM זה לא 'לא חוקי')@בנימין-מחשבים כתב בשאלה | לא הצלחתי לאמת שאני לא רובוט אז ג'ימני עשה את זה במקומי.......:
(אאל"ט לא מתייאש טען שIDM זה לא 'לא חוקי')
הפעילות שלהם מותרת בעקבות "הלכת סוני"
זה התחיל מתביעה של חברת סוני עוד בשנות ה80 על הפרת זכויות
בית המשפט קבע בפסק תקדימי שכל דבר שהוא לא בהכרח לצורך הפרת זכויות הוא מותרלכן IDM DLP ועוד לא נחסמים
הם לא רק ליוטיוב זה הורדה של כל קובץ בגוגל
גם יוטיובמי שרוצה בהרחבה זכור לי שיש על זה פודקאסט של עושים היסטוריה
-
@בנימין-מחשבים כתב בשאלה | לא הצלחתי לאמת שאני לא רובוט אז ג'ימני עשה את זה במקומי.......:
(אאל"ט לא מתייאש טען שIDM זה לא 'לא חוקי')
הפעילות שלהם מותרת בעקבות "הלכת סוני"
זה התחיל מתביעה של חברת סוני עוד בשנות ה80 על הפרת זכויות
בית המשפט קבע בפסק תקדימי שכל דבר שהוא לא בהכרח לצורך הפרת זכויות הוא מותרלכן IDM DLP ועוד לא נחסמים
הם לא רק ליוטיוב זה הורדה של כל קובץ בגוגל
גם יוטיובמי שרוצה בהרחבה זכור לי שיש על זה פודקאסט של עושים היסטוריה
-
@mps כתב בשאלה | לא הצלחתי לאמת שאני לא רובוט אז ג'ימני עשה את זה במקומי.......:
ההיסטוריה של תוכנות שיתוף הקבצים
https://www.youtube.com/watch?v=mXG0-yosaCU
https://www.youtube.com/watch?v=chjcrbLF0Ss