בעיה | הוואצאפ דורש שימוש באפלקצייה רשמית לאחר בדיקת חשבון
-
@קלמירו זה מה שאני כבר מנסה להסביר כמה פעמים שאני מנסה להיכנס לחשבון אחר באותו מכשיר זה כן עובד אבל במספר שלי זה רושם הגרסא לא רשמית
-
@כככככ כתב בבעיה | הוואצאפ דורש שימוש באפלקצייה רשמית לאחר בדיקת חשבון:
לא יודע מה זה אומר הבוטלואדר
אז תשאל או שתבדוק.
אנשים לא סתם עונים לך תשובות, זה מנסיון...
חוץ מזה שיש על המקרה הזה מלא נושאים כבר -
לא יודע מה זה אומר הבוטלואדר
אז תשאל או שתבדוק.
אנשים לא סתם עונים לך תשובות, זה מנסיון...
חוץ מזה שיש על המקרה הזה מלא נושאים כבר -
@נוחעם-FM איך זה קשור הבוטלואדר אם חשבונות וואצאפ אחרים כן עובדים באותו מכשיר והאפלקצייה מותקנת מהחנות פליי
@נוחעם-FM איך זה קשור הבוטלואדר אם חשבונות וואצאפ אחרים כן עובדים באותו מכשיר
זה חסימה על החשבון באותו המכשיר…
גם לי זה קרה, במכשיר אחר עם אותו חשבון זה כן עבד, ובבאותו מכשיר חשבון אחר גם עבד..
תנסה עוד מכשיר אחר, וגם תנסה לפני לוואטסאפ -
@שניאור-שמח אין תמיד אני יודע שאפשר לסמוך על שניאורר בדקתי את מה שהוא כתב וזה נכון ניסתי במכשיר שלישי אבל ניסתי במכשיר שמחובר אליו כבר וואצאפ לעשות הוספת חשבון ואז הוא לא יכול לסתור את עצמו שהגרסא לא רשמית כי כבר מחובר מספר אחד וזהו הוואצאפ חזר אבל אני שואל כעת אין דרך להחזיר את הוואצאפ למכשיר המקורי אני ינסה ואעדכן אם זה יעבוד עכשיו אבל אם לא למישהו יש פיתרון כעת שהוואצאפ פתוח לפני
-
@שניאור-שמח אין תמיד אני יודע שאפשר לסמוך על שניאורר בדקתי את מה שהוא כתב וזה נכון ניסתי במכשיר שלישי אבל ניסתי במכשיר שמחובר אליו כבר וואצאפ לעשות הוספת חשבון ואז הוא לא יכול לסתור את עצמו שהגרסא לא רשמית כי כבר מחובר מספר אחד וזהו הוואצאפ חזר אבל אני שואל כעת אין דרך להחזיר את הוואצאפ למכשיר המקורי אני ינסה ואעדכן אם זה יעבוד עכשיו אבל אם לא למישהו יש פיתרון כעת שהוואצאפ פתוח לפני
-
@כככככ כנראה שלא תמצא דרך שיעבוד במכשיר המקורי שהיה לך..
כי הם סימנו אותו..
אולי רק אם תדבר איתם או משהו..@שניאור-שמח ניסתי לדבר איתם אבל רק ai עונה לי שם
-
@שניאור-שמח ניסתי לדבר איתם אבל רק ai עונה לי שם