בקשת מידע | מחפש את שמות חבילה לחסימה
-
האם יש למשהו איזה או שמשהו יודע רשימה של שמות חבילה לחסימה דהיינו יש במכשרי אנדרואיד שונים כשאני קונה הם מגיעים עם מספר אפליקציות שצריכים לחסום כגון יוטיוב גוגל וכו' השאלה היא האם יש למשהו רשימה של חבילות שיש שם דהיינו רשימה של כל האפליקציות הפסלות (עדיף כמה שיותר) לסיכום אני צריך רשימה של חבילות של אפליקציות פסולות לחסימה מקווה שהובנתי תודה!
-
האם יש למשהו איזה או שמשהו יודע רשימה של שמות חבילה לחסימה דהיינו יש במכשרי אנדרואיד שונים כשאני קונה הם מגיעים עם מספר אפליקציות שצריכים לחסום כגון יוטיוב גוגל וכו' השאלה היא האם יש למשהו רשימה של חבילות שיש שם דהיינו רשימה של כל האפליקציות הפסלות (עדיף כמה שיותר) לסיכום אני צריך רשימה של חבילות של אפליקציות פסולות לחסימה מקווה שהובנתי תודה!
-
@הישבשר-המלומד
אתה יכול להוציא לבד עם האפליקציה הזאת@נוחעם-FM לא הבנת אותי אני רוצה מאגר כללי כי ביד אין לי כרגע את כל המכשרים של הסינים נכון, לכן אני מחפש שמות חבילה (האפליקצית סינון אמורה לדעת מראש את שמות החבילה של קבצים חסומים ככה אני ירווח שהיא תתאים ליותר מכשירים) . בגדול אשמח אם כל אחד יעלה לי מספר שמות חבילה שהוא יודע
-
@הישבשר-המלומד @iosi-poli עשה שהמערכת מזהה איזה אפליקציות מותקנות וניתן ישר להשבתה אולי תעשה אותו דבר
-
@הישבשר-המלומד @iosi-poli עשה שהמערכת מזהה איזה אפליקציות מותקנות וניתן ישר להשבתה אולי תעשה אותו דבר
@אלוף-תימן זה כבר יש אבל אני רוצה להוסיף כפתור זיהוי אוטומטי לא כולם מבינים וכו' מה חסום מה צריך לחסום מי שרוצה מסלול כשר לגמרי פשוט לוחץ עליו והוא מעלים לגמרי מה שבעיתי
-
@אלוף-תימן זה כבר יש אבל אני רוצה להוסיף כפתור זיהוי אוטומטי לא כולם מבינים וכו' מה חסום מה צריך לחסום מי שרוצה מסלול כשר לגמרי פשוט לוחץ עליו והוא מעלים לגמרי מה שבעיתי
@הישבשר-המלומד החסימה בעיקר לטלפונים?
-
@הישבשר-המלומד החסימה בעיקר לטלפונים?
@אלוף-תימן לאנדרואיד בכללי מתמקד בעיקר באופלין
-
@אלוף-תימן לאנדרואיד בכללי מתמקד בעיקר באופלין
@הישבשר-המלומד אוקי אם אני יחפש לך
-
@הישבשר-המלומד יש לי רשימה של אפליקציות לא כשרות שיגיעו לי עם הנגן מאלי אקספרס ועשיתי פקודת adb
שמסירהשמעלימה את כולם עושה דיסייבל לייזר הזה
זה במחשב אשלח לך בהמשך תזכיר לי