דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. אנדרואיד - כללי
  3. עזרה הדדית - אנדרואיד
  4. עזרה הדדית אפליקציות
  5. בקשה | האם יש סיכוי לפתח גירסא לקיו 8 עם סייר קבצים נורמלי

בקשה | האם יש סיכוי לפתח גירסא לקיו 8 עם סייר קבצים נורמלי

מתוזמן נעוץ נעול הועבר עזרה הדדית אפליקציות
10 פוסטים 5 כותבים 38 צפיות 5 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • מ מנותק
    מ מנותק
    מנסה לעבוד את ה'
    כתב נערך לאחרונה על ידי

זה ממש משגע את השכל כל פעם להכנס דרך הנגן, וגם אם לחברה אין אפשרות לעשות את זה בגלל ההכשר אין סיבה שלא יעשה זאת מישהו פרטי ויושיע את כולנו, מהרעיון חסר הטעם הזה

ה שניאור שמחש 2 תגובות תגובה אחרונה
    0
    • מ מנסה לעבוד את ה'

זה ממש משגע את השכל כל פעם להכנס דרך הנגן, וגם אם לחברה אין אפשרות לעשות את זה בגלל ההכשר אין סיבה שלא יעשה זאת מישהו פרטי ויושיע את כולנו, מהרעיון חסר הטעם הזה

ה מנותק
      ה מנותק
      הישבשר המלומד
      כתב נערך לאחרונה על ידי הישבשר המלומד

@מנסה-לעבוד-את-ה מצטרף לבקשה למרות שנראה לי שאין סיכוי כי אין פה למשהו את הגירסא המקורית כדי לערוך אותה וגם אם כן הוא לא יעשה את זה כנראה. (ועכשיו שאני חושב על זה גם אם יהיה איך נצרוב אותה אין לנו את הדרברים וכו)

מ J 2 תגובות תגובה אחרונה
      0
      • מ מנסה לעבוד את ה'

שניאור שמחש מחובר
        שניאור שמחש מחובר
        שניאור שמח
        מדריכים עימוד
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@מנסה-לעבוד-את-ה

״ לא היה כלום ולא יהיה כלום כי אין כלום.״

קרדיט: @מישהו12

"אם לא תנסה, איך תדע?"

תגובה 1 תגובה אחרונה
        2
        • ה הישבשר המלומד

@מנסה-לעבוד-את-ה מצטרף לבקשה למרות שנראה לי שאין סיכוי כי אין פה למשהו את הגירסא המקורית כדי לערוך אותה וגם אם כן הוא לא יעשה את זה כנראה. (ועכשיו שאני חושב על זה גם אם יהיה איך נצרוב אותה אין לנו את הדרברים וכו)

מ מנותק
          מ מנותק
          מנסה לעבוד את ה'
          כתב נערך לאחרונה על ידי

אני אכן לא מבין בדברים הללו, אם זה לא אפשרי זה לא אפשרי, אבל אם הנושא אנרגיה והשקעה אני חושב שהאלו שמחפשים כאן פרוייקטים לתועלת הציבור זה דבר ששוה להשקיע בו,

ה תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • מ מנסה לעבוד את ה'

אני אכן לא מבין בדברים הללו, אם זה לא אפשרי זה לא אפשרי, אבל אם הנושא אנרגיה והשקעה אני חושב שהאלו שמחפשים כאן פרוייקטים לתועלת הציבור זה דבר ששוה להשקיע בו,

ה מנותק
            ה מנותק
            הישבשר המלומד
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@מנסה-לעבוד-את-ה לא אפשרי

תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • ה הישבשר המלומד

J מנותק
              J מנותק
              jc324118983
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@הישבשר-המלומד כתב בבקשה | האם יש סיכוי לפתח גירסא לקיו 8 עם סייר קבצים נורמלי:

נראה לי שאין סיכוי כי אין פה למשהו את הגירסא המקורית כדי לערוך אותה וגם אם כן הוא לא יעשה את זה כנראה. (ועכשיו שאני חושב על זה גם אם יהיה איך נצרוב אותה אין לנו את הדרברים וכו)

לא מבין למה אין סיכוי לדעתי צריך מישהו שקצת מבין בזה ולהשתמש בתוכנה שלהם (WOT) לצורך שליפה של הגרסה ואז לשנות את הגרסה ואז לשנות את התוכנה כך שיקח את הגירסה הזה (אני כותב מה שנראה לי, לא מידיעה) אבל זה נשמע לי בעיתי כי היום אתה מוסיף את זה מחר וידיאו וכו'

ה מ 2 תגובות תגובה אחרונה
              0
              • J jc324118983

נראה לי שאין סיכוי כי אין פה למשהו את הגירסא המקורית כדי לערוך אותה וגם אם כן הוא לא יעשה את זה כנראה. (ועכשיו שאני חושב על זה גם אם יהיה איך נצרוב אותה אין לנו את הדרברים וכו)

לא מבין למה אין סיכוי לדעתי צריך מישהו שקצת מבין בזה ולהשתמש בתוכנה שלהם (WOT) לצורך שליפה של הגרסה ואז לשנות את הגרסה ואז לשנות את התוכנה כך שיקח את הגירסה הזה (אני כותב מה שנראה לי, לא מידיעה) אבל זה נשמע לי בעיתי כי היום אתה מוסיף את זה מחר וידיאו וכו'

ה מנותק
                ה מנותק
                הישבשר המלומד
                כתב נערך לאחרונה על ידי

@jc324118983 קודם כל נראה לי שהתוכנה שלהם מוצפנת אני לא יכול לבוא לקחת את התכונה ולעשות איתה מה שאני רוצה וגם אם נאמר שמשהו פה יצליח הוא בחיים לא ירצה לקחת את זה על עצמו א' זה זה יחסם עוד לפני שזה יעלה ב' זה זכויות יוצרים וכו'

למרות שלי אדרבה אני ישמח אם משהו יעשה את זה למרות שזה לא נראה לי ראלי

J מ 2 תגובות תגובה אחרונה
                0
                • J jc324118983

מ מנותק
                  מ מנותק
                  ממוחשב
                  כתב נערך לאחרונה על ידי ממוחשב
                  פוסט זה נמחק!
                  תגובה 1 תגובה אחרונה
                  0
                  • ה הישבשר המלומד

@jc324118983 קודם כל נראה לי שהתוכנה שלהם מוצפנת אני לא יכול לבוא לקחת את התכונה ולעשות איתה מה שאני רוצה וגם אם נאמר שמשהו פה יצליח הוא בחיים לא ירצה לקחת את זה על עצמו א' זה זה יחסם עוד לפני שזה יעלה ב' זה זכויות יוצרים וכו'

J מנותק
                    J מנותק
                    jc324118983
                    כתב נערך לאחרונה על ידי

ראה לי שהתוכנה שלהם מוצפנת אני לא יכול לבוא לקחת את התכונה ולעשות איתה מה שאני רוצה

בקיצור צריך מישהו שמבין בזה (ואני לא) שינסה לשחק אם התוכנה ויראה

תגובה 1 תגובה אחרונה
                    0
                    • ה הישבשר המלומד

מ מנותק
                      מ מנותק
                      מנסה לעבוד את ה'
                      כתב נערך לאחרונה על ידי

@הישבשר-המלומד לדעתי הם מאוד ישמחו אם מישהו יקום ויעשה את זה, להם זה לא יזיק הם צריכים בשביל ההכשר לשווק את זה בלי סייר קבצים

תגובה 1 תגובה אחרונה
                      0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון
                      0
                      • חוקי הפורום
                      • פופולרי
                      • לא נפתר
                      • משתמשים