להורדה | Scrcpy Integration IME | מקלדת למשתמשי Scrcpy
-
@שניאור-שמח לא שייך פה כל כך צילומי מסך, פירטתי יותר בבלוג
https://aiv-dev.com/2026/03/25/ScrcpyIntgratetion/@lilo159 כיף לשמוע שעזרתי
-
כל מי שמשתמש בScrcpy מהחבר'ה כאן בודאי מכיר את הבעיה:
א"א להקליד בעברית. וגם, למשתמשי Qin, המקלדת על המסך תופסת שטח נדל"ני יקר...
א-קיצער, נמאס לי והחלטתי לפתור את הבעיה.
האפליקציה מקבלת את ה-KeyEvent (בדומה למקלדת אנדרואיד פיזית) ומקלידה. שפות נתמכות, עברית ואנגלית.
החלפה עם AltGr במקלדת של המחשב.
ScrcpyIntgratetion.apk ScrcpyIntgratetion.zip@מישהו12 אני מצטרף לשאלה לא כל כך הצלחתי להבין מה זה?
לפי מה שאני מבין זה זה תוכנה למחשב של מקלדת שמדברת עם האנדרואיד דרך adb גם בעברית גם באנגלית?
אם זה נכון האם היא תומכת גם באנדרואיד סטודיו שדרך האמולטור של סטודיו אני אוכל גם להקליד במקלדת של המחשב בעברית? -
@מישהו12 אני מצטרף לשאלה לא כל כך הצלחתי להבין מה זה?
לפי מה שאני מבין זה זה תוכנה למחשב של מקלדת שמדברת עם האנדרואיד דרך adb גם בעברית גם באנגלית?
אם זה נכון האם היא תומכת גם באנדרואיד סטודיו שדרך האמולטור של סטודיו אני אוכל גם להקליד במקלדת של המחשב בעברית? -
קובץ באט שהסטודיו כתב (הרעיון שלי, אבל פחות מתחבר לGPT
)
שמתקין את האפליקציה באם היא לא נמצאת, קולט מה המקלדת האחרונה שהשתמשתם, מחליף למקלדת העוזרת, מריץ את SCRCPY, וכשסוגרים את SCRCPY מחליף חזרה למקלדת שלכם (אם תנתקו את הטלפון זה לא יחליף..).
לשים את קובץ הבאט והאפליקציה (שם האפלקיציה בבאט הוא כמו שמישהו12 קרא לו, שימו לב) בתיקייה של SCRCPY ולהריץ משם.
IME.bat@echo off set PACKAGE_NAME=com.example.keyloggerime set APK_PATH=ScrcpyIntgratetion.apk echo ======================================== echo Scrcpy Hebrew Keyboard Launcher echo ======================================== echo [*] Checking if the app is installed... adb shell pm list packages | findstr "%PACKAGE_NAME%" >nul if %errorlevel% neq 0 ( echo [*] App not found. Installing %APK_PATH%... adb install "%APK_PATH%" ) else ( echo [*] App is already installed. ) echo [*] Backing up current keyboard (inside phone memory)... :: Saves the setting to a temp file on the Android device adb shell "settings get secure default_input_method > /data/local/tmp/prev_ime.txt" echo [*] Finding and enabling Scrcpy keyboard... :: Runs a search inside the phone and enables the keyboard immediately adb shell "ime_id=$(ime list -a -s | grep %PACKAGE_NAME%); ime enable $ime_id; ime set $ime_id" echo [*] Starting Scrcpy... :: Waits for you to close the Scrcpy window to continue start /wait scrcpy.exe echo [*] Scrcpy closed. Restoring original keyboard... :: Reads the temp file on the phone and restores the original keyboard adb shell "prev_ime=$(cat /data/local/tmp/prev_ime.txt); ime set $prev_ime" echo [*] Done! pause -
קובץ באט שהסטודיו כתב (הרעיון שלי, אבל פחות מתחבר לGPT
)
שמתקין את האפליקציה באם היא לא נמצאת, קולט מה המקלדת האחרונה שהשתמשתם, מחליף למקלדת העוזרת, מריץ את SCRCPY, וכשסוגרים את SCRCPY מחליף חזרה למקלדת שלכם (אם תנתקו את הטלפון זה לא יחליף..).
לשים את קובץ הבאט והאפליקציה (שם האפלקיציה בבאט הוא כמו שמישהו12 קרא לו, שימו לב) בתיקייה של SCRCPY ולהריץ משם.
IME.bat@echo off set PACKAGE_NAME=com.example.keyloggerime set APK_PATH=ScrcpyIntgratetion.apk echo ======================================== echo Scrcpy Hebrew Keyboard Launcher echo ======================================== echo [*] Checking if the app is installed... adb shell pm list packages | findstr "%PACKAGE_NAME%" >nul if %errorlevel% neq 0 ( echo [*] App not found. Installing %APK_PATH%... adb install "%APK_PATH%" ) else ( echo [*] App is already installed. ) echo [*] Backing up current keyboard (inside phone memory)... :: Saves the setting to a temp file on the Android device adb shell "settings get secure default_input_method > /data/local/tmp/prev_ime.txt" echo [*] Finding and enabling Scrcpy keyboard... :: Runs a search inside the phone and enables the keyboard immediately adb shell "ime_id=$(ime list -a -s | grep %PACKAGE_NAME%); ime enable $ime_id; ime set $ime_id" echo [*] Starting Scrcpy... :: Waits for you to close the Scrcpy window to continue start /wait scrcpy.exe echo [*] Scrcpy closed. Restoring original keyboard... :: Reads the temp file on the phone and restores the original keyboard adb shell "prev_ime=$(cat /data/local/tmp/prev_ime.txt); ime set $prev_ime" echo [*] Done! pause@lilo159 יפה מאוד, וסליחה שאני הורג לך את המוצר כל כך מהר

אבל יצרתי גרסא חדשה, עם מקלדת על המסך (בסיסית) ככה שאפשר להשתמש במקלדת הזו כמקלדת הראשית וזהו.
(סיכון אבטחה קטן, שהמקלדת שלכם תמיד מאזינה לקלט מADB. אבל אם השארתם USB Debugging מאופשר לכל ללא אימות - הבעיה מתחילה בכלל שם)https://github.com/AshiVered/Scrcpy-Integration-IME/releases/tag/V2
-
@lilo159 יפה מאוד, וסליחה שאני הורג לך את המוצר כל כך מהר

אבל יצרתי גרסא חדשה, עם מקלדת על המסך (בסיסית) ככה שאפשר להשתמש במקלדת הזו כמקלדת הראשית וזהו.
(סיכון אבטחה קטן, שהמקלדת שלכם תמיד מאזינה לקלט מADB. אבל אם השארתם USB Debugging מאופשר לכל ללא אימות - הבעיה מתחילה בכלל שם)https://github.com/AshiVered/Scrcpy-Integration-IME/releases/tag/V2
-
ארך לי זמן לקלוט מה זה... עד שקראתי את הבלוג, זה ממש נצרך למי שהשתמש בתוכנות כאלו בעבר - לא זו ספציפית, אבל לא משנה - וזה ממש הפריע לי הבעיה הזו.
תודה! -
האפליקציה מקבלת את ה-KeyEvent (בדומה למקלדת אנדרואיד פיזית) ומקלידה. שפות נתמכות, עברית ואנגלית.
ScrcpyIntgratetion.apk ScrcpyIntgratetion.zip -
ScrcpyIntgratetion.apk ScrcpyIntgratetion.zip@מישהו12 כתב בלהורדה | Scrcpy Integration IME | מקלדת למשתמשי Scrcpy:
מעניין, זכור לי שעבד בScrcpy גם בעברית (כפי שמוגדר במכשיר), ואת המקלדת במסך פשוט החלפתי בהגדרות למקלדת של המכשיר כך לא מוצג על המסך כלום
אבל ודאי שהאפל' שעשית הרבה יותר תהיה נוחה בפרט לגבי ההחלפה של השפות שזה הפריע לי מאוד