בירור | נגן M36 גרסה רביעית??!!
-
הגיע אליי עכשיו נגן M36
שנקנה לפני חודשיים
וניסיתי לצרוב עליו את הגרסה השלישית
וזה לא עזר
ניסיתי גם את הגרסה השנייה וזה גם לא עזרמישהו יודע על גרסה רביעית???
-
הגיע אליי עכשיו נגן M36
שנקנה לפני חודשיים
וזה לא עזר
@מגנוס-קרלסן יכול להיות,
רוב האנשים לא יכולים להגיב כי הנגנים האלה ספציפית כמעט ולא נשלחו בעקבות המלחמה. -
@מגנוס-קרלסן יכול להיות,
רוב האנשים לא יכולים להגיב כי הנגנים האלה ספציפית כמעט ולא נשלחו בעקבות המלחמה.@קלמירו ואלו שהגיעו הגיעו רק הפלוס.
-
@קלמירו ואלו שהגיעו הגיעו רק הפלוס.
@שמואל-הסיני נראה לי שכבר מזמן כל מי שמזמין אפליו רק M36 בלי פלוס מגיע לו פלוס אני אישית ראיתי אצל חבר שהזמין ושילם רק על M36 והגיע לו 2 פלוס בשני הזמנות וימים שונים
-
@שמואל-הסיני נראה לי שכבר מזמן כל מי שמזמין אפליו רק M36 בלי פלוס מגיע לו פלוס אני אישית ראיתי אצל חבר שהזמין ושילם רק על M36 והגיע לו 2 פלוס בשני הזמנות וימים שונים
@הישבשר-המלומד לדעתי צריך לנעוץ בנגנים ותוכנותיהם הבהרה שכולם יבינו כרגע (נכון לעד פרוץ המלחמה) מאז שיצא הפלוס גם אם מזמינים רגיל מקבלים פלוס מניסונם של כל חברי הפורום
-
הגיע אליי עכשיו נגן M36
שנקנה לפני חודשיים
וזה לא עזר
@מגנוס-קרלסן ממש חבל על הנגן, בכל מקרה מהיום אתה יודע שכל נגן מאלי אקספרס רצוי לעשות לו גיבוי לפני זה

אתה אולי יכול להזהיר את המשתמשים האחרים שגם אם קונים את האותו נגן בדיוק זה לא אומר כלום -
@מגנוס-קרלסן ממש חבל על הנגן, בכל מקרה מהיום אתה יודע שכל נגן מאלי אקספרס רצוי לעשות לו גיבוי לפני זה

אתה אולי יכול להזהיר את המשתמשים האחרים שגם אם קונים את האותו נגן בדיוק זה לא אומר כלום@RearmostPant23 זה לא נגן שלי
זה מישהו שהביא לי לתיקון -
@RearmostPant23 זה לא נגן שלי
זה מישהו שהביא לי לתיקון@מגנוס-קרלסן פחות נראה לי שזה הסיבה יותר נראה לי שהביאו לך גרסה לא מקורית.....
-
@מגנוס-קרלסן פחות נראה לי שזה הסיבה יותר נראה לי שהביאו לך גרסה לא מקורית.....
@ezerphone גרסה לא מקורית של מה?
מה שהיה לי במחשב?
לא הגיוני
כי לפני כן היה לי עוד נגן והצלחתי לתקן אותונ.ב
אין הקשרים בין 2 הנגנים -
@ezerphone גרסה לא מקורית של מה?
מה שהיה לי במחשב?
לא הגיוני
כי לפני כן היה לי עוד נגן והצלחתי לתקן אותונ.ב
אין הקשרים בין 2 הנגנים@מגנוס-קרלסן כתב בבירור | נגן M36 גרסה רביעית??!!:
אין הקשרים בין 2 הנגנים
אז כנראה הנגן יותר ישן