בעיה | ווייז לא עובד בסיטי/מאי קאר
-
כבר כמה פעמים שאני לוקח רכב ממאי קאר או סיטי קאר והווייז לא עובד לי
במאי קאר היה לי בעיה שהGPS לא התחבר לווייז
ובסיטי קאר לא היה רשת, ואפילו כשחיברתי אותו לסטיק שלי (שבמאי קאר זה עבד) עדיין לא עבד
כמובן שבשרות לקוחות אמרו שהם לא יכולים לעזור בזהמה זה יכול להיות? מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות?
-
כבר כמה פעמים שאני לוקח רכב ממאי קאר או סיטי קאר והווייז לא עובד לי
במאי קאר היה לי בעיה שהGPS לא התחבר לווייז
ובסיטי קאר לא היה רשת, ואפילו כשחיברתי אותו לסטיק שלי (שבמאי קאר זה עבד) עדיין לא עבד
כמובן שבשרות לקוחות אמרו שהם לא יכולים לעזור בזהמה זה יכול להיות? מישהו נתקל בזה? מה אפשר לעשות?
@שמואל-ש. אתה מדבר על רכבים שבהזמנה מופיע שיש וויז ? או רכבים שלא מופיע ואתה מנסה לחבר רשת בעצמך? (אני מכיר רק סיטי קאר,)
כי אני מצליח לחבר גם כשאין לי וויז רשמי דרך וויפי של אוטובוס קרוב ומופיע לי הדרך על הוויז ואחר כך גם כשמתנתק הוויז נשאר לי המסלול כג'י פי אס. -
@שמואל-ש. אתה מדבר על רכבים שבהזמנה מופיע שיש וויז ? או רכבים שלא מופיע ואתה מנסה לחבר רשת בעצמך? (אני מכיר רק סיטי קאר,)
כי אני מצליח לחבר גם כשאין לי וויז רשמי דרך וויפי של אוטובוס קרוב ומופיע לי הדרך על הוויז ואחר כך גם כשמתנתק הוויז נשאר לי המסלול כג'י פי אס.@בינוני כתב בבעיה | ווייז לא עובד בסיטי/מאי קאר:
אתה מדבר על רכבים שבהזמנה מופיע שיש וויז
כן
@בינוני כתב בבעיה | ווייז לא עובד בסיטי/מאי קאר:
כי אני מצליח לחבר גם כשאין לי וויז רשמי דרך וויפי של אוטובוס קרוב ומופיע לי הדרך על הוויז ואחר כך גם כשמתנתק הוויז נשאר לי המסלול כג'י פי אס.
אוקיי, אבל מה הקשר לשאלתי?
-
אתה מדבר על רכבים שבהזמנה מופיע שיש וויז
כן
כי אני מצליח לחבר גם כשאין לי וויז רשמי דרך וויפי של אוטובוס קרוב ומופיע לי הדרך על הוויז ואחר כך גם כשמתנתק הוויז נשאר לי המסלול כג'י פי אס.
אוקיי, אבל מה הקשר לשאלתי?
-
@שמואל-ש. ניסית פעם לשחק עם זה? כלומר לכבות לגמרי את הוויז ואת האינטרנט ולהדליק מחדש? זה עוזר הרבה פעמים.
חוצמיזה שיש רכבים ספציפים שהיו להם בזמנו בעיות בוויז, בעיות שבסוף סודרו (אאל"ט זה הצריך עדכון והבעיה הופיעה כאילו אין רשת) אתה זוכר על איזה דגם מדובר?@בינוני כתב בבעיה | ווייז לא עובד בסיטי/מאי קאר:
ניסית פעם לשחק עם זה? כלומר לכבות לגמרי את הוויז ואת האינטרנט ולהדליק מחדש? זה עוזר הרבה פעמים.
כמובן
אתה זוכר על איזה דגם מדובר?
איזה דגם רכב? קיה פיקנטו
-
ניסית פעם לשחק עם זה? כלומר לכבות לגמרי את הוויז ואת האינטרנט ולהדליק מחדש? זה עוזר הרבה פעמים.
כמובן
אתה זוכר על איזה דגם מדובר?
איזה דגם רכב? קיה פיקנטו