שיתוף | כשר טיוב יוצא לדרך
-
כתב בשיתוף | כשר טיוב יוצא לדרך:
חשוב להביר כדי למנוע שאלות שלא מדובר במאגר סרטונים כשר אלה זה כמו יוטיוב רגיל לכל דבר ועניין רק שהוא מתאים את עצמו לסינונים הקיימים בשביל ציבור אנ"ש
מה לא מובן במה שרשמתי פה
@yehokarpel
ראיתי את זה אבל לא הבנתי כל כך -
@yehokarpel
זה פשוט אתר עם מאגר סירטונים שפתוחים בנטפרי או שזה מחפש ביוטיוב ומציג רק מה שפתוח בנטפרי?@smct אני אענה בכל זאת זה לא מציג סרטונים רק מאושרים זה גם מציג סרטונים שלא נבדקו חסומים או פתוחים לא משנה פשוט זה בא לתת חיפוש נוח לסרטונים היום בנטפרי זה זוועה
-
@smct אני אענה בכל זאת זה לא מציג סרטונים רק מאושרים זה גם מציג סרטונים שלא נבדקו חסומים או פתוחים לא משנה פשוט זה בא לתת חיפוש נוח לסרטונים היום בנטפרי זה זוועה
@yehokarpel אולי תעשה שתהיה אפשרות להגדיר או זה או זה
-
@yehokarpel אולי תעשה שתהיה אפשרות להגדיר או זה או זה
@מגנוס-קרלסן כן רעיון טוב תולי אם יאשרו לי את האתר נטפרי בכל מקרה גם מי שאין לו נטפרי או בסינון אחר יכול להשתמש באתר
-
@מגנוס-קרלסן כן רעיון טוב תולי אם יאשרו לי את האתר נטפרי בכל מקרה גם מי שאין לו נטפרי או בסינון אחר יכול להשתמש באתר
@yehokarpel יש לי סינון אחר יש סיכוי לקישור
-
@yehokarpel יש לי סינון אחר יש סיכוי לקישור
@sruli100 עוד לא סיימתי אותו ממש מחר בבוקר או בצהרים יהיה קישור לאתר פעיל בעזרת ה אני כבר כמה שעות על האתר
-
@sruli100 עוד לא סיימתי אותו ממש מחר בבוקר או בצהרים יהיה קישור לאתר פעיל בעזרת ה אני כבר כמה שעות על האתר
@yehokarpel כן אני רוצה גישה כדי לראות מה אפשר לשפר
-
אגב שיש כבר אתר אמריקאי שעולה בחיפוש גוגל בשם כושר טיוב
https://koshertube.co.uk/ -
אגב שיש כבר אתר אמריקאי שעולה בחיפוש גוגל בשם כושר טיוב
https://koshertube.co.uk/ -
@yehokarpel מה הקטע? לא ראית שאני עובד על הנושא הזה?
אם תרצה לעבוד ביחד - בשמחה, יש על מה לדבר, אבל למה ככה?! -
אם תרצה לעבוד ביחד - בשמחה, יש על מה לדבר, אבל למה ככה?!@לב-טוב מאיפה לי שאתה עובד על זה ואני לא יודע על מה אתה בדיוק ובאיזה צורה אתה עובד על זה....
-
@לב-טוב מאיפה לי שאתה עובד על זה ואני לא יודע על מה אתה בדיוק ובאיזה צורה אתה עובד על זה....
-
טוב נטפרי אישר את זה עכשיו זה רק הקטע של לעלות את האתר ושאני ייסים עם הדברים הקטנים שיש

-
טוב נטפרי אישר את זה עכשיו זה רק הקטע של לעלות את האתר ושאני ייסים עם הדברים הקטנים שיש

@yehokarpel מזל טוב!
מחכים לקישור -
אם תרצה לעבוד ביחד - בשמחה, יש על מה לדבר, אבל למה ככה?!@לב-טוב כתב בשיתוף | כשר טיוב יוצא לדרך:
אם תרצה לעבוד ביחד - בשמחה, יש על מה לדבר, אבל למה ככה?!זה לא אותו רעיון של אתר בכלל
שלך זה מראה רק מה שפתוח בנטפרי
שלו זה מראה הכל וזה רק בא לתת חיפוש נוח ביוטיוב למי שבנטפרי