בירור | TIQ M5 או (בגירסת 4\64) או LOM S9?
-
@סוף-הרחוב תודה, החכמת והעולת לי הרבה
הזמנתי אותו
כשיגיע - אם מישהו ירצה חוות דעת ממני - בשמחה אתן -
מה לגבי מחוות החלקה?
-
יש לי את המכשיר בגירסת 64 הוא אצלי יום יומיים הבאג היחיד שנתקלתי בו לבנתיים הוא בעיית השלוחות
בסלקום בוולטה
בהוט מובייל זה עובד
אם אתה רוצה שאני יבדוק משהו ספציפי בשמחה
נ.ב. אשמח אם יש למישהו פתרון לשלוחות בוולטה@מרקורי תוכל לומר לי על האיכות שלו באופן כללי והאם הוא יותר טוב משיאומי F21 PRO- או הפוך?
ומה לגבי הסוללה?
והאם מקבל התרעות פיקוד העורף? -
לא יודע אם זה מעניין מישהו...
אבל בעליבבא יש דגם דומה
Tiq m5n
ללא מצלמה בכלל גם לא סלפי, 64\4 ב403 שקל עם משלוח חינם לישראל
(לא כולל מיסים)
זה הקישור
https://www.alibaba.com/product-detail/TIQ-MINI-M5n-Unlocked-Smartphone-No_1601580201044.html?spm=a2700.details.you_may_like.2.1fb21dc7vmQP9d
-
המכשיר אצלי
אני עליו פחות משעה ועוד לא הספקתי לגבש דעה עליו.
אבל בינתיים כמה שאלות:- אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
כי בינתיים לא הצלחתי להפעיל דרכו כלום. - יש ניווט עלידי תנועות, אבל הניווט על ידי שלוש לחצנים - לא עובד, (והאמת גם די מיותר לדעתי.)
- ראיתי בנתונים טכניים באפל' CPU-Z שיש לו מסך 5אינץ' (ג"כ הסינים...)
- אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
-
המכשיר אצלי
אני עליו פחות משעה ועוד לא הספקתי לגבש דעה עליו.
אבל בינתיים כמה שאלות:- אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
כי בינתיים לא הצלחתי להפעיל דרכו כלום. - יש ניווט עלידי תנועות, אבל הניווט על ידי שלוש לחצנים - לא עובד, (והאמת גם די מיותר לדעתי.)
- ראיתי בנתונים טכניים באפל' CPU-Z שיש לו מסך 5אינץ' (ג"כ הסינים...)
@דודי-ענהאל כתב בבירור | TIQ M5 או (בגירסת 4\64) או LOM S9?:
אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
כי בינתיים לא הצלחתי להפעיל דרכו כלום.אמיתי (לי עכ"פ זה עבד, אולי תפרט מה הבעיה אצלך).
נשמח לסקירה מלאה על המכשיר בהמשך
(לי היה גרסת 3/32, מעניין אותי איך זה 4/64). - אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
-
אני רואה שיש לו חיישן אינפרא אדום, זה אמיתי?
כי בינתיים לא הצלחתי להפעיל דרכו כלום.אמיתי (לי עכ"פ זה עבד, אולי תפרט מה הבעיה אצלך).
נשמח לסקירה מלאה על המכשיר בהמשך
(לי היה גרסת 3/32, מעניין אותי איך זה 4/64).@בנימינה
אני לא מכיר את 3\32 כך שאין לי איך להשוות
אבל בינתיים מרוצה.
אפרט בהמשך כמה דברים נוספים. -
סקירה של אחר יום שימוש (מאסיבי..)
בינתיים אתן רק את הבאגים, ובהמשך אתן סקירה מלאה.
באגים עד כה:-
יש לו חיישן אינפרא אדום - אבל לא הצלחתי עד כה להפעיל עימו שום מכשיר (@בנימינה ציין שעבד לו, כך שכנראה יש אצלי בעיה או שבהמשך כן אצליח).
-
ב'יישומים אחרונים' - לא נותן לדפדף בין היישומים הפתוחים, אך אם אני משתמש באפשרות 'פיצול מסך'
*ניווט באמצעות תנועות - מחוות החלקה - עובד (עבד לי רק אחרי שאישרתי את 'אבטחת המכשיר' וכן שבחרתי גירסא ב'התאמה אישית'), אבל 3 כפתורים בתחתית המסך לא עובד (אע"פ שישנו בהגדרות. במחוות החלקה לא עובד מחוות חזקה אחורה על ידי החלקה מימין המסך (אשמח לפיתרון בעניין)
[דבר נוסף, כמו שכתב @עדלאידע במדריך הזה, צריך לחפש את זה בחיפוש בהגדרות - לרשום "ניווט" וזה מופיע בחיפוש, וזה לא מופיע בהגדרות הגלויות]. -
זו בעיה שככל הנראה רק אצלי: לא הצלחתי לפתוח את המג'יסק, אשמח לעזרתכם בעניין, כי כרגע השלוחות בסלקום לא עובד אצלי (אלא אם מעביר לדור 3), וכן אני רוצה להתקין כמה מודולים ואפליקציות שמצריכות גישת רוט. (יש לי כרגע רק 'אבטחת המכשיר' וכשאני פותח את היישום הוא מראה לי 'רשימת דחייה' ומתחתיה חלק גדול מהאפליקציות של המכשיר, שלידם תיבת סימון), @מזכירותי אשמח לעזרתך.
-
באג נוסף שמישהו הזכיר - אני לא זוכר מי - שמקש החזור, משמש גם ככפתור מחיקה בעת הקלדה, והבאס פה זה - שזה פועל גם כשהמקלדת פתוחה, וזה מוחק במקום לחזור אחורה.
@נוחעם-fm
זה בינתיים- המשך יבוא..
-
-
יש לו חיישן אינפרא אדום - אבל לא הצלחתי עד כה להפעיל עימו שום מכשיר (@בנימינה ציין שעבד לו, כך שכנראה יש אצלי בעיה או שבהמשך כן אצליח).
-
ב'יישומים אחרונים' - לא נותן לדפדף בין היישומים הפתוחים, אך אם אני משתמש באפשרות 'פיצול מסך'
*ניווט באמצעות תנועות - מחוות החלקה - עובד (עבד לי רק אחרי שאישרתי את 'אבטחת המכשיר' וכן שבחרתי גירסא ב'התאמה אישית'), אבל 3 כפתורים בתחתית המסך לא עובד (אע"פ שישנו בהגדרות. במחוות החלקה לא עובד מחוות חזקה אחורה על ידי החלקה מימין המסך (אשמח לפיתרון בעניין)
[דבר נוסף, כמו שכתב @עדלאידע במדריך הזה, צריך לחפש את זה בחיפוש בהגדרות - לרשום "ניווט" וזה מופיע בחיפוש, וזה לא מופיע בהגדרות הגלויות]. -
זו בעיה שככל הנראה רק אצלי: לא הצלחתי לפתוח את המג'יסק, אשמח לעזרתכם בעניין, כי כרגע השלוחות בסלקום לא עובד אצלי (אלא אם מעביר לדור 3), וכן אני רוצה להתקין כמה מודולים ואפליקציות שמצריכות גישת רוט. (יש לי כרגע רק 'אבטחת המכשיר' וכשאני פותח את היישום הוא מראה לי 'רשימת דחייה' ומתחתיה חלק גדול מהאפליקציות של המכשיר, שלידם תיבת סימון), @מזכירותי אשמח לעזרתך.
-
באג נוסף שמישהו הזכיר - אני לא זוכר מי - שמקש החזור, משמש גם ככפתור מחיקה בעת הקלדה, והבאס פה זה - שזה פועל גם כשהמקלדת פתוחה, וזה מוחק במקום לחזור אחורה.
@נוחעם-fm
זה בינתיים- המשך יבוא..
באג נוסף שמישהו הזכיר - אני לא זוכר מי - שמקש החזור, משמש גם ככפתור מחיקה בעת הקלדה, והבאס פה זה - שזה פועל גם כשהמקלדת פתוחה, וזה מוחק במקום לחזור אחורה
אמרו שטופל. מוזר מאוד.
אולי יש לך גירסא ישנה? -
-
באג נוסף שמישהו הזכיר - אני לא זוכר מי - שמקש החזור, משמש גם ככפתור מחיקה בעת הקלדה, והבאס פה זה - שזה פועל גם כשהמקלדת פתוחה, וזה מוחק במקום לחזור אחורה
אמרו שטופל. מוזר מאוד.
אולי יש לך גירסא ישנה?@סוף-הרחוב איך ניתן לדעת מה הגירסא החדשה?
-
-
-
@נוחעם-fm
זה בינתיים- המשך יבוא..
-
-
@סוף-הרחוב איך ניתן לדעת מה הגירסא החדשה?
איך ניתן לדעת מה הגירסא החדשה?
האמת שאינני יודע, אני רק זוכר שהתלוננו על זה הרבה כאן בפורום, וקם מאן דהו ואמר שבגירסא X זה טופל.
מעבר לזה אינני יודע/זוכר. -
@דודי-ענהאל גירסא של דיין תקשורת. אני צודק?
בכל אופן הרשימת דחייה זה להסתרת הרוט.
אפליקציות לא מקבלות אוטומטי הרשאות רוט?
בשביל מודלים אתה צריך להחליף את המג'יסק.
המדריך שלוחות לא דורש רוט.@נוחעם-FM איך ניתן לדעת אם זה של דיין תקשורת?
לא קניתי מדיין, קניתי מחנות סלולר לא מוכרת.
כתוב בגירסא שניבנתה אישית: BY HYPER FLASH
אפ' לא מקבלות לפי מה שאני רואה - הרשאות רוט.
איך להחליף את המג'יסק? פשוט להתקין APK שלו? -
@נוחעם-FM איך ניתן לדעת אם זה של דיין תקשורת?
@נוחעם-FM איך ניתן לדעת אם זה של דיין תקשורת?
@דודי-ענהאל התקנת אפליקציה שדורשת הרשאות רוט והיא לא מקבלת?
כתוב נשללו הרשאות ?@נוחעם-FM התקנתי ACCA של הסוללה - והוא כותב לי - אין ROOT
ולעומת זה - הCPU-Z כותב לי ROOT ACCES - כלומר שיש רוט -
@דודי-ענהאל זה אותה גירסא כי זה אותו מתכנת המוכשר ביותר שיש.
אם הם לא מקבלות הרשאות רוט אז זה בעיה רצינית.
אלדעתי הפיתרון היחיד הוא לרוטט שוב בוט עם מגיסק.g (כלומר להתקין נוסף עם סיומת אחרת) ואז לצרוב את הבוט החדש ולמחוק את הקודם.@נוחעם-FM כתב בבירור | TIQ M5 או (בגירסת 4\64) או LOM S9?:
למה זה בעיה רצינית?
אגב, יש אפשרויות מפתחים, וניתן להפעיל ניפוי באגים -
@דודי-ענהאל זה אותה גירסא כי זה אותו מתכנת המוכשר ביותר שיש.
אלדעתי הפיתרון היחיד הוא לרוטט שוב בוט עם מגיסק.g (כלומר להתקין נוסף עם סיומת אחרת) ואז לצרוב את הבוט החדש ולמחוק את הקודם.@נוחעם-FM כתב בבירור | TIQ M5 או (בגירסת 4\64) או LOM S9?:
זה אותה גירסא כי זה אותו מתכנת המוכשר ביותר שיש.
מי זה? גדסי?
-
@נוחעם-FM התקנתי ACCA של הסוללה - והוא כותב לי - אין ROOT
ולעומת זה - הCPU-Z כותב לי ROOT ACCES - כלומר שיש רוט -
@דודי-ענהאל תתקין את האפליקציה של הוולטה וככה תדע בוודאות.
זה מסובך כי צריך לעשות רוט מחדש.
אני לא יכול לומר מי זה
אגב למה ב3 פוסטים?@נוחעם-FM התקנתי
כתב מחיל את הוולטה
וזהו - לא קרה כלום אחר כך
לא כתב לי שהצליח@נוחעם-FM כתב בבירור | TIQ M5 או (בגירסת 4\64) או LOM S9?:
זה מסובך כי צריך לעשות רוט מחדש.
למה מחדש, הרי יש רוט, הוא כתב שהצליח בCPU-Z