עזרה | התחברות למחשב אחר למשתמש שונה בו זמנית
-
תגובה: בקשת מידע | שימוש במחשב במקביל לשימוש מרוחק באמצעות rdp
אם מישהו יוכל לעזור לי,
אני מתחבר למחשב אחר באמצעות RDP
ומסומן לי במסך V במקום המסומן

מה שאמור לאפשר לשני משתמשים בו זמנית
ולמרות זאת כשאני מנסה להכנס מהמחשב השני למשתמש אחר הוא מנתק את המשתמש הקיים במחשב,
וכן להיפך כשהמשתמש במחשב מתחבר למשתמש אחד הוא מנתק אותי מהחיבר מרוחק למשתמש השני
למה?
תודה -
מה שסימנת בתמונה זה לא הבעיה. ה-Single session רק אומר אם אותו משתמש (נגיד Admin) יכול לפתוח שני חלונות RDP במקביל לעצמו. זה לא מה שגורם לניתוקים שלכם.
הבעיה היא פשוטה: התוכנה אצלך בכלל לא מותקנת ולא רצה. תסתכל למעלה ב-Diagnostics, הכל שם באדום (Not installed ו-Stopped).
במצב הזה הווינדוס שלך מתנהג רגיל, ובגרסאות האלו מיקרוסופט לא מרשה לשני אנשים להתחבר בו-זמנית. ברגע שמישהו נכנס, המערכת אוטומטית זורקת את השני.
בקיצור: התוכנה לא הותקנה כראוי
-
מה שסימנת בתמונה זה לא הבעיה. ה-Single session רק אומר אם אותו משתמש (נגיד Admin) יכול לפתוח שני חלונות RDP במקביל לעצמו. זה לא מה שגורם לניתוקים שלכם.
הבעיה היא פשוטה: התוכנה אצלך בכלל לא מותקנת ולא רצה. תסתכל למעלה ב-Diagnostics, הכל שם באדום (Not installed ו-Stopped).
במצב הזה הווינדוס שלך מתנהג רגיל, ובגרסאות האלו מיקרוסופט לא מרשה לשני אנשים להתחבר בו-זמנית. ברגע שמישהו נכנס, המערכת אוטומטית זורקת את השני.
בקיצור: התוכנה לא הותקנה כראוי
@.moti זה לא תמונה מהמחשב שלי, פשוט מצאתי את זה פה בפורום באיזה מקום והבאתי רק להמחיש,
כמובן שאצלי הכל היה תקין וההתחברות עבדה מצוין, רק שכשאני נכנסתי מרחוק למשתמש אחר זה ניתק את המשתמש הפיזי במחשב.
עכ"פ הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב מחדש וכעת הכל תקין, עובד מצוין, רק יש לי בעיה נוספת
אני מצליח להתחבר מרחוק רק כששתי המחשבים יושבים על אותו רשת, אבל אם אני עובר עם המחשב השני לרשת אחרת זה לא מצליח בכלל להתחבר, הוא מביא הודעת שגיאה
כנראה שיש איזה הגדרה באיזה מקום שיאפשר חיבור מרחוק גם לרשת אחרת וצריך להפעיל אותה,
אם מישהו יודע מה מדובר ואיך עושים אשמח מאוד,
תודה! -
זה קורה כי הראוטר חוסם חיבורים מבחוץ. אפשר לפתוח את הפורט בחומת אש (Port Forwarding), אבל זה ממש לא מומלץ כי זה פותח פתח רציני לפריצות למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיטה הכי בטוחה (שאני גם משתמש בה) היא Cloudflare Tunnels. זה יוצר חיבור מאובטח בלי לפתוח פורטים בראוטר. גם תוכנות כמו Anydesk עובדות על עיקרון דומה של 'צינור' מאובטח, וזה הרבה יותר חכם מאשר פשוט לפתוח את המחשב לעולם.
-
זה קורה כי הראוטר חוסם חיבורים מבחוץ. אפשר לפתוח את הפורט בחומת אש (Port Forwarding), אבל זה ממש לא מומלץ כי זה פותח פתח רציני לפריצות למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
השיטה הכי בטוחה (שאני גם משתמש בה) היא Cloudflare Tunnels. זה יוצר חיבור מאובטח בלי לפתוח פורטים בראוטר. גם תוכנות כמו Anydesk עובדות על עיקרון דומה של 'צינור' מאובטח, וזה הרבה יותר חכם מאשר פשוט לפתוח את המחשב לעולם.
-
@5230 אם אתה מתכוון ל-AnyDesk ודומיו – הם עובדים באמצעות Tunnels.
לעומת זאת, יש לא מעט שמשתמשים בחיבור מרוחק של Windows. רוב החברות עושות את זה דרך VPN, אבל יש כאלה שלא – וזה כבר פחות בטוח.אם אתה מתכנן להשתמש בזה בכל מקרה, כדאי לבחור סיסמה חזקה ולוודא שמסומנת ההגדרה שמופיעה בתמונה המצורפת.

אולי כדאי שגם תשנה את הפורט של החיבור מרוחק כי 3389 זה מאוד נפוץ -
@5230 אם אתה מתכוון ל-AnyDesk ודומיו – הם עובדים באמצעות Tunnels.
לעומת זאת, יש לא מעט שמשתמשים בחיבור מרוחק של Windows. רוב החברות עושות את זה דרך VPN, אבל יש כאלה שלא – וזה כבר פחות בטוח.אם אתה מתכנן להשתמש בזה בכל מקרה, כדאי לבחור סיסמה חזקה ולוודא שמסומנת ההגדרה שמופיעה בתמונה המצורפת.

אולי כדאי שגם תשנה את הפורט של החיבור מרוחק כי 3389 זה מאוד נפוץ