דילוג לתוכן
  • חוקי הפורום
  • פופולרי
  • לא נפתר
  • משתמשים
  • חיפוש גוגל בפורום
  • צור קשר
עיצובים
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• ברירת מחדל (ללא עיצוב (ברירת מחדל))
  • ללא עיצוב (ברירת מחדל)
כיווץ
מתמחים טופ
  1. דף הבית
  2. מחשבים וטכנולוגיה
  3. חומרה
  4. עזרה | התחברות למחשב אחר למשתמש שונה בו זמנית

עזרה | התחברות למחשב אחר למשתמש שונה בו זמנית

מתוזמן נעוץ נעול הועבר חומרה
7 פוסטים 2 כותבים 45 צפיות 2 עוקבים
  • מהישן לחדש
  • מהחדש לישן
  • הכי הרבה הצבעות
תגובה
  • תגובה כנושא
התחברו כדי לפרסם תגובה
נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
  • 5 מנותק
    5 מנותק
    5230
    כתב נערך לאחרונה על ידי

תגובה: בקשת מידע | שימוש במחשב במקביל לשימוש מרוחק באמצעות rdp
    אם מישהו יוכל לעזור לי,
    אני מתחבר למחשב אחר באמצעות RDP
    ומסומן לי במסך V במקום המסומן
    7665a3cc-5cfb-4b7b-898b-f920e1b259ac-image.png
    מה שאמור לאפשר לשני משתמשים בו זמנית
    ולמרות זאת כשאני מנסה להכנס מהמחשב השני למשתמש אחר הוא מנתק את המשתמש הקיים במחשב,
    וכן להיפך כשהמשתמש במחשב מתחבר למשתמש אחד הוא מנתק אותי מהחיבר מרוחק למשתמש השני
    למה?
    תודה

תגובה 1 תגובה אחרונה
    0
    • . מחובר
      . מחובר
      .moti
      כתב נערך לאחרונה על ידי

מה שסימנת בתמונה זה לא הבעיה. ה-Single session רק אומר אם אותו משתמש (נגיד Admin) יכול לפתוח שני חלונות RDP במקביל לעצמו. זה לא מה שגורם לניתוקים שלכם.

הבעיה היא פשוטה: התוכנה אצלך בכלל לא מותקנת ולא רצה. תסתכל למעלה ב-Diagnostics, הכל שם באדום (Not installed ו-Stopped).

במצב הזה הווינדוס שלך מתנהג רגיל, ובגרסאות האלו מיקרוסופט לא מרשה לשני אנשים להתחבר בו-זמנית. ברגע שמישהו נכנס, המערכת אוטומטית זורקת את השני.

בקיצור: התוכנה לא הותקנה כראוי

5 תגובה 1 תגובה אחרונה
      0
      • . .moti

מה שסימנת בתמונה זה לא הבעיה. ה-Single session רק אומר אם אותו משתמש (נגיד Admin) יכול לפתוח שני חלונות RDP במקביל לעצמו. זה לא מה שגורם לניתוקים שלכם.

הבעיה היא פשוטה: התוכנה אצלך בכלל לא מותקנת ולא רצה. תסתכל למעלה ב-Diagnostics, הכל שם באדום (Not installed ו-Stopped).

במצב הזה הווינדוס שלך מתנהג רגיל, ובגרסאות האלו מיקרוסופט לא מרשה לשני אנשים להתחבר בו-זמנית. ברגע שמישהו נכנס, המערכת אוטומטית זורקת את השני.

בקיצור: התוכנה לא הותקנה כראוי

5 מנותק
        5 מנותק
        5230
        כתב נערך לאחרונה על ידי

@.moti זה לא תמונה מהמחשב שלי, פשוט מצאתי את זה פה בפורום באיזה מקום והבאתי רק להמחיש,
        כמובן שאצלי הכל היה תקין וההתחברות עבדה מצוין, רק שכשאני נכנסתי מרחוק למשתמש אחר זה ניתק את המשתמש הפיזי במחשב.
        עכ"פ הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב מחדש וכעת הכל תקין, עובד מצוין, רק יש לי בעיה נוספת
        אני מצליח להתחבר מרחוק רק כששתי המחשבים יושבים על אותו רשת, אבל אם אני עובר עם המחשב השני לרשת אחרת זה לא מצליח בכלל להתחבר, הוא מביא הודעת שגיאה

תמונה1.png

כנראה שיש איזה הגדרה באיזה מקום שיאפשר חיבור מרחוק גם לרשת אחרת וצריך להפעיל אותה,
        אם מישהו יודע מה מדובר ואיך עושים אשמח מאוד,
        תודה!

תגובה 1 תגובה אחרונה
        0
        • . מחובר
          . מחובר
          .moti
          כתב נערך לאחרונה על ידי

זה קורה כי הראוטר חוסם חיבורים מבחוץ. אפשר לפתוח את הפורט בחומת אש (Port Forwarding), אבל זה ממש לא מומלץ כי זה פותח פתח רציני לפריצות למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השיטה הכי בטוחה (שאני גם משתמש בה) היא Cloudflare Tunnels. זה יוצר חיבור מאובטח בלי לפתוח פורטים בראוטר. גם תוכנות כמו Anydesk עובדות על עיקרון דומה של 'צינור' מאובטח, וזה הרבה יותר חכם מאשר פשוט לפתוח את המחשב לעולם.

5 תגובה 1 תגובה אחרונה
          0
          • . .moti

זה קורה כי הראוטר חוסם חיבורים מבחוץ. אפשר לפתוח את הפורט בחומת אש (Port Forwarding), אבל זה ממש לא מומלץ כי זה פותח פתח רציני לפריצות למחשב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

השיטה הכי בטוחה (שאני גם משתמש בה) היא Cloudflare Tunnels. זה יוצר חיבור מאובטח בלי לפתוח פורטים בראוטר. גם תוכנות כמו Anydesk עובדות על עיקרון דומה של 'צינור' מאובטח, וזה הרבה יותר חכם מאשר פשוט לפתוח את המחשב לעולם.

5 מנותק
            5 מנותק
            5230
            כתב נערך לאחרונה על ידי

@.moti אבל מה ההבדל בין זה לכל חיבור מרוחק שאפשרי גם ברשת אחרת?

. תגובה 1 תגובה אחרונה
            0
            • 5 5230

@.moti אבל מה ההבדל בין זה לכל חיבור מרוחק שאפשרי גם ברשת אחרת?

. מחובר
              . מחובר
              .moti
              כתב נערך לאחרונה על ידי

@5230 אם אתה מתכוון ל-AnyDesk ודומיו – הם עובדים באמצעות Tunnels.
              לעומת זאת, יש לא מעט שמשתמשים בחיבור מרוחק של Windows. רוב החברות עושות את זה דרך VPN, אבל יש כאלה שלא – וזה כבר פחות בטוח.

אם אתה מתכנן להשתמש בזה בכל מקרה, כדאי לבחור סיסמה חזקה ולוודא שמסומנת ההגדרה שמופיעה בתמונה המצורפת.6e19cd5e-e2d6-4cca-9909-33adb9f7af06-image.png
              אולי כדאי שגם תשנה את הפורט של החיבור מרוחק כי 3389 זה מאוד נפוץ

. תגובה 1 תגובה אחרונה
              0
              • . .moti

@5230 אם אתה מתכוון ל-AnyDesk ודומיו – הם עובדים באמצעות Tunnels.
                לעומת זאת, יש לא מעט שמשתמשים בחיבור מרוחק של Windows. רוב החברות עושות את זה דרך VPN, אבל יש כאלה שלא – וזה כבר פחות בטוח.

אם אתה מתכנן להשתמש בזה בכל מקרה, כדאי לבחור סיסמה חזקה ולוודא שמסומנת ההגדרה שמופיעה בתמונה המצורפת.6e19cd5e-e2d6-4cca-9909-33adb9f7af06-image.png
                אולי כדאי שגם תשנה את הפורט של החיבור מרוחק כי 3389 זה מאוד נפוץ

. מחובר
                . מחובר
                .moti
                כתב נערך לאחרונה על ידי

אם יש לך דומיין שמנוהל בCloudflare או שלא אכפת לך לקנות דומיין אני אשמח להדריך אותך איך להשתמש בTunnels שלהם זה חינמי הכי קל והכי בטוח

תגובה 1 תגובה אחרונה
                0

• התחברות

• אין לך חשבון עדיין? הרשמה

• התחברו או הירשמו כדי לחפש.
                • פוסט ראשון
                  פוסט אחרון
                0
                • חוקי הפורום
                • פופולרי
                • לא נפתר
                • משתמשים