בקשת מידע | ai או אתר שמוצא שגיאות תחביר וניקוד
-
יש לי קובץ הגדה של פסח שאני רוצה להדפיס. יש משהו כזה למציאת שגיאות תחביר וניקוד?
@מחנה-ידידים אני מניח שAI רגיל כמו גמיני (פרו) יהיה מספיק טוב. תן לו את שני הטקסטים ושיצליב ביניהם
-
@מחנה-ידידים אני מניח שAI רגיל כמו גמיני (פרו) יהיה מספיק טוב. תן לו את שני הטקסטים ושיצליב ביניהם
@מחנה-ידידים כתב בבקשת מידע | ai או אתר שמוצא שגיאות תחביר וניקוד:
קובץ הגדה של פסח
הגדה של פסח, זה קצת יותר משני מילים.
-
יש לי קובץ הגדה של פסח שאני רוצה להדפיס. יש משהו כזה למציאת שגיאות תחביר וניקוד?
@מחנה-ידידים אני אישית לא ממליץ שתילך לAI, הוא יכול להוסיף לך מילים, וגם לתת לך מילים לא נכונות...
אתה יכול לבדוק ידנית, עם הנקדן, או השגיאות כתיב שיש על המייל
אבל אל תילך לAI, אחרי הכל זה לא סיפור לילדים... זה "הגדה של פסח" -
@מחנה-ידידים כתב בבקשת מידע | ai או אתר שמוצא שגיאות תחביר וניקוד:
קובץ הגדה של פסח
הגדה של פסח, זה קצת יותר משני מילים.
-
@raficon מגבלת טוקנים...
בכל מקרה אי אפשר להסתמך על זה.
זה לא בינה יהודית, ואין לדעת אלו דברי כפירה היא תכניס שם. -
@המלאך להסתמך ברור שלא.
@מחנה-ידידים אגב, ניתן להשתמש בnotebookLM. הוא מאפשר לך להכניס מקורות בעצמך שהוא יסתמך עליהם, ובמקורות תגדיר רק את ההגדה. כמובן כמו שאמר @המלאך אי אפשר להסתמך על זה -
@raficon גם ג'מיני עצמו מאפשר להעלות קבצים לצ'אט.
כל מה שצריך לעשות זה - לגרור את הקובץ לבועת כתיבה.
אבל שוב, לדעתי יגמרו לו הטוקנים.
הגדה של פסח זה הרבה.@המלאך לא הבנת אותי. notebookLM מאפשר לך להעלות מקורות שעל פי הם יהיו התשובות. ואגב מנסיון לא נגמרים הטוקנים בגמיני גם אם אתה מעלה קובץ באורך הזה.
אגב, להשיג גמיני פרו מאוד פשוט כיום. מעבר לזה שהרבה מקומות עבודה וכו' נותנים, לכל מורה \ תלמיד ממשרד החינוך יש גמיני פרו. וגם אם אתה לא קשור בטוח תמצא מישהו...
-
@המלאך לא הבנת אותי. notebookLM מאפשר לך להעלות מקורות שעל פי הם יהיו התשובות. ואגב מנסיון לא נגמרים הטוקנים בגמיני גם אם אתה מעלה קובץ באורך הזה.
אגב, להשיג גמיני פרו מאוד פשוט כיום. מעבר לזה שהרבה מקומות עבודה וכו' נותנים, לכל מורה \ תלמיד ממשרד החינוך יש גמיני פרו. וגם אם אתה לא קשור בטוח תמצא מישהו...
-
טקסט הגדה של פסח מדוייקת שעברה הגהה מקצועית (חוץ מהשיר השירים)
אם זה יעזור לך
נוסח ההגדה של פסח אשכנזי מוגה ומדוקדק עם פסקי משנה ברורה קצרים.docx