שיתוף | seal פלוס- אפליקצייה חדשה להורדה מיוטיוב מותאמת לנטפרי
-

הוזכר כבר בעבר היישום seal שיצא כבר ב2022 ואפשר הורדה נוחה מיוטיוב (וידאו/אודיו/פלייליסטים) ואף יצאה בגיטהאב גרסה שלו מותאמת לנטפרי שפורסמה בוויקינטפרי ובפורום נטפרי ז"ל
היישום אוחז כרגע בגרסה v1.13
לפני כחודש משתמשים שנמאס להם מהפסקת העדכונים של seal הוציאו אפליקציית בת עם תוספות גדולות על אפליקציית האם:- עיצוב יותר חדשני
- תמיכה בעצירה והמשך של הורדות, וניהול תור הורדות חכם
- שליטה ברוחב הפס, ותמיכה ביותר פורמטים
- עדכונים תכופים מאוד (עדכונים כמעט כל שבוע לתיקון חסימות של יוטיוב/אינסטגרם)
קישור לדף הרשמי בגיטהאב
קישור ישיר להורדה
הבעיה שהאפליקצייה חסומה כרגע בנטפרי, ניסיתי לערוך ולא הצלחתי, אשמח אם מישהו יערוך אותה שתעבוד בנטפרי
הועלה פה גירסה מתאימה לנטפרי, ובעברית ע"י @צדיק-0 האלוף, שימו לב, כדי שהיישום יעבוד בנטפרי יש להיכנס באפליקציה ל-הגדרות/רשת ולהפעיל את המתג של "התעלם מתעודות SSL"@קראנץ-ונילה אשמח לדעת באיזה שרת אתה משתמש, אני מפתח תוכנה לעצמי ונתקעתי בשרת
-
@קראנץ-ונילה אשמח לדעת באיזה שרת אתה משתמש, אני מפתח תוכנה לעצמי ונתקעתי בשרת
-
@The_Yonatan זה לא שרת. כמו כמעט כולם התוכנה מסתמכת על YTDLP שמושכת ישירות מיוטוב למכשיר
@צדיק-0
עובד לי עם הסרטון שהזכרת
שכוייח עצום! -
@צדיק-0
עובד לי עם הסרטון שהזכרת
שכוייח עצום! -
@קראנץ-ונילה סתם בשביל הכיף. עוד כמה דקות יעלה ריליס עם תמיכה מלאה בעברית.
(קרדיט:Claude code...)
-
@קראנץ-ונילה כתב בשיתוף | seal פלוס- אפליקצייה חדשה להורדה מיוטיוב + בקשה:
> נגמר לי הלייקים...
מחול לך,מחול לך, מחול לך
-
@קראנץ-ונילה עלה עם עברית מלאה
https://github.com/613avi/Sealplus/releases/tag/v2.4.0-he -
@קראנץ-ונילה אז באמת זה עבד על הרבה אתרים אחרים.
באופן כללי אני חושב שלהורדה מיוטיוב עדיין snaptube נוח בפער מזה כל המעלה של seal זה שהוא יודע להוריד גם סרטונים HLS והאפליקציה הזו יודעת להוריד קטע קטע ולחבר לסרטון שלם בשונה מsnaptube ודפדפנים עם הורדת וידאו, ביוטיוב ככל הידוע לי אין כזה דבר סרטוני HLS, וגם אם יש זה נדיר, באמת צריך גם לעשות snaptube ללא פרסומות. -
@קראנץ-ונילה אז באמת זה עבד על הרבה אתרים אחרים.
באופן כללי אני חושב שלהורדה מיוטיוב עדיין snaptube נוח בפער מזה כל המעלה של seal זה שהוא יודע להוריד גם סרטונים HLS והאפליקציה הזו יודעת להוריד קטע קטע ולחבר לסרטון שלם בשונה מsnaptube ודפדפנים עם הורדת וידאו, ביוטיוב ככל הידוע לי אין כזה דבר סרטוני HLS, וגם אם יש זה נדיר, באמת צריך גם לעשות snaptube ללא פרסומות.@שלוםפ כתב בשיתוף | seal פלוס- אפליקצייה חדשה להורדה מיוטיוב מותאמת לנטפרי:
באופן כללי אני חושב שלהורדה מיוטיוב עדיין snaptube נוח בפער מזה
א. אני לא יודע מה זה
ב. אני חיפשתי דבר שיכול להיפתח בנטפרי . הפרסומות לא מעניין -
@שלוםפ כתב בשיתוף | seal פלוס- אפליקצייה חדשה להורדה מיוטיוב מותאמת לנטפרי:
באופן כללי אני חושב שלהורדה מיוטיוב עדיין snaptube נוח בפער מזה
א. אני לא יודע מה זה
ב. אני חיפשתי דבר שיכול להיפתח בנטפרי . הפרסומות לא מעניין -
@קראנץ-ונילה 1. תוכל למצוא אותה בחיפוש גוגל הכי פשוט להורדה apk.
2. תוכל גם בה לבטל אימות SSLאולי אני יעשה את זה
-
עוד מעלה גדולה באפליקצייה בנטפרי-
אם אתה מוריד פלייליסט אז גם אם אחד הסרטונים חסום ביוטיוב הוא ממשיך את ההורדה של שאר הסרטונים -
@שלוםפ נראה לי ש snaptube זה לא קוד פתוח.
תקן אותי אם אני טועה.תגיד לי מה המעלות של snaptube ואני אבדוק מה אפשר לשלב
@צדיק-0 אפשרות להורדות במקביל והורדה הרבה יותר מהירה והסיבה לזה כמו שכתבתי כבר SNAPTUBE פשוט מורידה מהקישור של הוידאו SEAL זה אמנם הרבה יותר משכלל וזה מוריד גם סרטוני HLS אך בעקבות כך זה הרבה יותר איטי כי האפליקציה כביכול "בונה" את הסרטון. אני כותב את כל זה מנסיון ארוך עם שניהם.
לגבי קוד פתוח אף פעם לא בדקתי.
להורדת Snaptube להוסיף K בסיומת.
עריכה: GPT טוען שזה באמת קוד סגור. -
@צדיק-0 אפשרות להורדות במקביל והורדה הרבה יותר מהירה והסיבה לזה כמו שכתבתי כבר SNAPTUBE פשוט מורידה מהקישור של הוידאו SEAL זה אמנם הרבה יותר משכלל וזה מוריד גם סרטוני HLS אך בעקבות כך זה הרבה יותר איטי כי האפליקציה כביכול "בונה" את הסרטון. אני כותב את כל זה מנסיון ארוך עם שניהם.
עריכה: GPT טוען שזה באמת קוד סגור. -
@שלוםפ לא צריך GPT אם זה קוד פתוח זה היה בגיטהאב.
בכללי יישמוים עם פרסומות זה לרוב לא קוד פתוח.
אני בדקתי וSealplus גם תומך בהורדה במקביל (עד 5 וזה הוספה מהפלוס שלא קיים ב seal המקורי) -
@צדיק-0 אני באמת דיברתי על המקורי לא ידעתי שבפלוס זה שונה אבל בכל זאת את המהירות אין מה להשוות גם ביחס לפלוס (את זה כן בדקתי ובמהירות אין הבדל בין הרגיל לפלוס).
@שלוםפ
נראה אחלה, כאמור בלי נטפרי -
עריכה: GPT טוען שזה באמת קוד סגור.@שלוםפ וסתם בשביל החוויה החלטתי להוסיף כמה דברים. 1 עקיפה של הHLS כשלא נצרך (כגון יוטיוב) כדי לזרז את ההורדה 2.אפשרות לחיפוש ולנגן מתוך היישום ללא צורך בהעתקת הקישור ואם נגן פנימי ללא צורך להוריד ולפתוח בנגן אחר (אולי אפילו ניגון תוך כדי הורדה.)
לא יודע אם ומתי זה יקרה אבל אני מקווה שזה יהיה זריז.עריכה: משום מה באופן מרגיז מה שהכי קשה זה להוסיף נגן מובנה כל השאר יחסית קל
-
@שלוםפ וסתם בשביל החוויה החלטתי להוסיף כמה דברים. 1 עקיפה של הHLS כשלא נצרך (כגון יוטיוב) כדי לזרז את ההורדה 2.אפשרות לחיפוש ולנגן מתוך היישום ללא צורך בהעתקת הקישור ואם נגן פנימי ללא צורך להוריד ולפתוח בנגן אחר (אולי אפילו ניגון תוך כדי הורדה.)
לא יודע אם ומתי זה יקרה אבל אני מקווה שזה יהיה זריז.עריכה: משום מה באופן מרגיז מה שהכי קשה זה להוסיף נגן מובנה כל השאר יחסית קל
@צדיק-0
לגבי 2 יש אפשרות לפתוח מתוך האפליקצייה "פתח באמצעות" נגן אחר "תמיד" ואז זה כאילו מתנגן מתוך האפליקצייה -
@שלוםפ וסתם בשביל החוויה החלטתי להוסיף כמה דברים. 1 עקיפה של הHLS כשלא נצרך (כגון יוטיוב) כדי לזרז את ההורדה 2.אפשרות לחיפוש ולנגן מתוך היישום ללא צורך בהעתקת הקישור ואם נגן פנימי ללא צורך להוריד ולפתוח בנגן אחר (אולי אפילו ניגון תוך כדי הורדה.)