בירור | מחפש המלצה לעריכת תמונות ai
-
שלום
רק לאחרונה התוודעתי לתועלת שבai רציתי לבקש מחברת הסינון שאני משתמש בה לפתוח לי אפליקציה אחת שתומכת ביצירת תמונות מתיאור בטקסט, או על פי תמונה, ו/או וידיאו קצר
אני לא משתמש הרבה, רק לפעמים, וגם אם זה יעלה כמה שקלים גם טוב
השאלה שלי מה האפליקציה המומלצת שיש, וחשוב לי גם יחסית פשוטה, אין לי כוח להשקיע בהבנה מה כל דבר עושה וכו'תודה רבה
-
שלום
רק לאחרונה התוודעתי לתועלת שבai רציתי לבקש מחברת הסינון שאני משתמש בה לפתוח לי אפליקציה אחת שתומכת ביצירת תמונות מתיאור בטקסט, או על פי תמונה, ו/או וידיאו קצר
השאלה שלי מה האפליקציה המומלצת שיש, וחשוב לי גם יחסית פשוטה, אין לי כוח להשקיע בהבנה מה כל דבר עושה וכו'תודה רבה
@lev26 ננו בננה 2
אבל עולה כסף -
שלום
-
שלום
-
@lev26 ננו בננה 2
אבל עולה כסף@מגנוס-קרלסן כמה יוסף איכא בשוקא...
עשיתי חיפוש בגוגל פלי על ננו בננה 2 ויש מלא...
בננה פרו, בננה 2 כזה בננה 2 אחר, בננה עם קליפה ובננה בלי קליפה... צוחק... בקיצור יש מלא סוגים יש לך קישור למה המלצת? -
@מגנוס-קרלסן כמה יוסף איכא בשוקא...
עשיתי חיפוש בגוגל פלי על ננו בננה 2 ויש מלא...
בננה פרו, בננה 2 כזה בננה 2 אחר, בננה עם קליפה ובננה בלי קליפה... צוחק... בקיצור יש מלא סוגים יש לך קישור למה המלצת?@lev26 אין כזה דבר יש כל מיני
יש ננו בננה
וננו בננה 2
כנראה השאר חיקויים או משהו כזה -
@lev26 @מגנוס-קרלסן ננו בננה זה מחולל תמונות הוא ממש לא טוב בעריכת תמונות קיימות.
חוץ מזה, הוא גם משאיר סימן מים.
נסה את פלואו: https://labs.google/flow/about .
בהצלחה. -
@lev26 @מגנוס-קרלסן ננו בננה זה מחולל תמונות הוא ממש לא טוב בעריכת תמונות קיימות.
חוץ מזה, הוא גם משאיר סימן מים.
נסה את פלואו: https://labs.google/flow/about .
בהצלחה.