המרת תוכנה לנוקיה
-
@qwq אין מצב להמיר כי צורת היישום כפי שהיא בנויה מתאימה רק למערכת הפעלה שלה אפשר רק לחקות אבל אתה מבין שנוקיה לא יתמוך בשתי שליש מהפונקציות של אנדרואיד
-
@qwq ברעיון, פעם היה קטעי קוד שהתיימרו לעשות את זה apkTOjar אבל זה היה כשאנדרואיד היה בחיתוליו 2.3 וכו' והעצמו היה נראה כמו איזה סימביאן מפגר
, כיום זה כבר לא כ"כ אפשרי מחמת כמות הפונקציות הקיימות בAPK שלא נתמכות הן בג'אווה של C2 והן מחמת העובדה שאפליקציות רבות מכילות קאטלין ושפות וטכנולוגיות רבות אחרות, שלא נמתכים בC2 ככה שבקיצור, אין חיה כזאת.
-
@qwq יודע מה? אם אתה כ"כ רוצה אולי באמת ננסה לעשות משהו רק שיהיה לך ברור שאם מדובר בישום שאמור לשלוט על המערכת (כמו מחשבון להסתרת קבצים...) אין מצב אפילו לנסות...
-
@sh774 אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
כן אבל אולי יש כמו בלוסטאקס (גם שלא נראה לי)
אין. חפרתי ובדקתי במרחבי המרשתת, האימולטורים היחידים שרצים ע"ג סימביאן, זה להריץ משחקים שנבנו למכשירי סוני אריקסון שגם הם היו מבוססי ג'אווה וסימביאן.
@מוטי-מן אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
האימולטורים היחידים שרצים ע"ג סימביאן,
תעלה אותם...
ובא נעשה סדר:
טעות נפוצה לחשוב שאפשר להמיר מאנדרואיד לjar,כי גם אנדרואיד מבוסס "ג'אווה".אבל אם נחפור,נגלה שלאנדרואיד יש שפה שנקראת ג'אווה אנדרואיד,שבה התחביר הוא כמו ג'אווה רגיל אבל הספריות לא אותם ספריות.
ספריות,זה אומר שמילה אחת בעצם מפעילה הרבה פקודות,למשל print במקום "להדליק את הפיקסל x ואת הפיקסל y ואת הפיקסל z" ככה שגם אם תמצא דרך להמיר (ויש דרך) בין apk לjar הפקקודות לא יעבדו... -
יש ממיר apk to jar את האפליקציות שהמירו ככה יש סיכוי שיכלו להחזיר לjar
מחמת כמות הפונקציות הקיימות בAPK
@מוטי-זהב אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
אבל מה תרוויח?
דרך אגב, @מוטי-מן למה@מוטי-מן אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
סימביאן מפגר
-
@מוטי-זהב אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
אבל מה תרוויח?
דרך אגב, @מוטי-מן למה@מוטי-מן אמר בהמרת תוכנה לנוקיה:
סימביאן מפגר
-
א)מה תרוויח מלקחת jar להמיר אותו לapk ולהחזיר אותו לjar? חוץ מקצת כאב ראש...
סמביאן דווקא אחלה מערכת פלה,אבל צריך לדעת לעבוד איתה -
@מישהו12 א. לא אני כתבתי את זה.
וסתם שאלה אתה יודע לערוך classים? אני מחפש מישהו שילמד אותי לעשות את זה. -
וסתם שאלה אתה יודע לערוך classים? אני מחפש מישהו שילמד אותי לעשות את זה.צריך דקומפיילר ולדעת ג'אווה
-
וסתם שאלה אתה יודע לערוך classים? אני מחפש מישהו שילמד אותי לעשות את זה.צריך דקומפיילר ולדעת ג'אווה