מדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן
-
@הישיבע-בוחר השאלה אם יש רשימה של מדינות שאליהן אפשר לחייג או שלא
@שובי זה מה שמצאתי בפורום ימות (שם מדובר על המודול הישן שעולה כסף)

-
@הישיבע-בוחר ניתוביה.
אם אתה מתכוון ללא עלות יחידות כלל, זה לא יעבוד גם פיתרון שאתה הצעת.
המערכת תחייב אותך אוטומטית.
או שזה השתנה בשבועיים האחרונים.@המלאך כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
או שזה ישתנה בשבועיים האחרונים.
ישתנה או השתנה?
-
@שובי זה מה שמצאתי בפורום ימות (שם מדובר על המודול הישן שעולה כסף)

@הישיבע-בוחר איך פונים אליהם?
-
@המלאך כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
או שזה ישתנה בשבועיים האחרונים.
ישתנה או השתנה?
@הישיבע-בוחר השתנה, בעבר.
כיום אין אפשרות כזו.
יש פה מישהו שזה הצליח לו בלי לגבות עלות יחידות? -
כיום אין אפשרות כזו.
יש פה מישהו שזה הצליח לו בלי לגבות עלות יחידות? -
כיום אין אפשרות כזו.
יש פה מישהו שזה הצליח לו בלי לגבות עלות יחידות?@המלאך אני מצליח לחייג לחו"ל בלי שזה יגבה לי יחידות (אין לי יחידות) באפשרות שכתבתי למעלה
אולי מה שאתה מתכוון זה במודול הישן (אולי תשים פה את ההגדרה של השלוחה שנראה אם זה הישן או החדש)
אם אתה רוצה את המספר שפונה לחו"ל אתה יכול לפנות אלי במייל -
@המלאך אני מצליח לחייג לחו"ל בלי שזה יגבה לי יחידות (אין לי יחידות) באפשרות שכתבתי למעלה
אולי מה שאתה מתכוון זה במודול הישן (אולי תשים פה את ההגדרה של השלוחה שנראה אם זה הישן או החדש)
אם אתה רוצה את המספר שפונה לחו"ל אתה יכול לפנות אלי במייל@הישיבע-בוחר איך הגדרת? תכתוב את התרשים זרימה של המערכת.
-
@המלאך אני מצליח לחייג לחו"ל בלי שזה יגבה לי יחידות (אין לי יחידות) באפשרות שכתבתי למעלה
אם אתה רוצה את המספר שפונה לחו"ל אתה יכול לפנות אלי במייל@הישיבע-בוחר
תוכל לעשות בדיקה?
תבדוק כמה דקות יש לך לחול תתקשר דרך שם ותבדוק אם ירד. -
@הישיבע-בוחר איך הגדרת? תכתוב את התרשים זרימה של המערכת.
@המלאך ההגדרה של המודול היא
type=routing_queue@אאA כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
תבדוק כמה דקות יש לך לחול תתקשר דרך שם ותבדוק אם ירד.
אם תוכל לעזור לי לבדוק את זה כי אני בהוט מובייל וב*199 אומרים דקות באופ"כ ואין לי איזור אישי כי זה מחובר לחברה אחרת,
@שובי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
איך פונים אליהם?
במספר 0772222770 שלוחה 1 אבל תהיה בטוח שזה לא יעזור לך כי אני דיברתי איתם על הנושא הרבה והיה להם הרבה דברים שהעמדתי אותם על טעותם
-
לא יודע איך לא מצאתי את זה בהתחלה, זה נמצא בקישור שהבאתי לפני

זה כלפי מודול ראוטינג שמי ששם לב זה ההתחלה של ההגדרה במודול תור החדש
(+ זה 00) -
זיהוי מספרים חסומים
קרדיט על הרעין ל@מייבין-במקצת
יש לעשות שמערכת תופנה אליכם כמו שכתבתי פה ולעשות בטלפון 'הפניה ללא תנאי' ואז כל השיחות יגיעו אליכם דרך המערכת וכידוע שהמערכות מסוג ivr2 (כל מערכת שפותחים היום) מזהות מספרים חסומים.
יש בזה שתי חסרונות רציניים שמסתמא יגרום לכם לא לעשות את זה:
א. השרת של ימות המשיח קורסים בכמויות.
ב. פרסומות (ומי שזה מאד חשוב לו יוכל לבטל ב10 שח לחודש).