מדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן
-
כמה תגובות ודברים ששכחתי לכתוב במדריך
@יהודי-זה-הכי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
וארה"ב מחייג אבל אני עושה מספר אמריקאי של מערכת וזה לא עונה ואנגליה וצרפת וארגנטינה עושה אין מספרים לחיוג
האם החלפת את הקידומת? כי לאנגליה אני יודע שזה עובד בקידומת 44
@מוטי-מוטי-מוטי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
מה זה המספר הזה???
אני צריך להגדיר כל פעם לאיזה מספר אני רוצה לחייג?המספר הוא דוגמא בלבד וכן זה כל פעם להגדיר מספר מחדש אם רוצים להחליף (יש אנשים שיודעים ליצור זאת כניתוביה לחו"ל, אני לא)
@שובי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
ניסיתי למספר בחו"ל וזה לא מחייג... כאילו יש את צליל ההמתנה וכו' אבל זה לא מחייג באמת, יכול להיות שזה רק לארה"ב?
זה לא רק לארה"ב אבל מסתמא שיש מדינות שזה לא עובד כ"כ לא נראה לי שזה עובד לניידים
@הישיבע-בוחר בכל מקרה לא הבנתי למה מסתבכים עם זה.
זה הגדרת ניתוביה בסיסית.
כל אחד יכול לעשות בקלות. -
כמה תגובות ודברים ששכחתי לכתוב במדריך
@יהודי-זה-הכי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
וארה"ב מחייג אבל אני עושה מספר אמריקאי של מערכת וזה לא עונה ואנגליה וצרפת וארגנטינה עושה אין מספרים לחיוג
האם החלפת את הקידומת? כי לאנגליה אני יודע שזה עובד בקידומת 44
@מוטי-מוטי-מוטי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
מה זה המספר הזה???
אני צריך להגדיר כל פעם לאיזה מספר אני רוצה לחייג?המספר הוא דוגמא בלבד וכן זה כל פעם להגדיר מספר מחדש אם רוצים להחליף (יש אנשים שיודעים ליצור זאת כניתוביה לחו"ל, אני לא)
@שובי כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
ניסיתי למספר בחו"ל וזה לא מחייג... כאילו יש את צליל ההמתנה וכו' אבל זה לא מחייג באמת, יכול להיות שזה רק לארה"ב?
זה לא רק לארה"ב אבל מסתמא שיש מדינות שזה לא עובד כ"כ לא נראה לי שזה עובד לניידים
@הישיבע-בוחר השאלה אם יש רשימה של מדינות שאליהן אפשר לחייג או שלא
-
@הישיבע-בוחר בכל מקרה לא הבנתי למה מסתבכים עם זה.
זה הגדרת ניתוביה בסיסית.
כל אחד יכול לעשות בקלות.@המלאך איך בדיוק? (אני מדבר שזה יחייג גם לחו"ל שזה בנוי על מודול תור שנדרש לזה פיתוח מיוחד עד כמה שידוע לי)
-
@המלאך איך בדיוק? (אני מדבר שזה יחייג גם לחו"ל שזה בנוי על מודול תור שנדרש לזה פיתוח מיוחד עד כמה שידוע לי)
@הישיבע-בוחר ניתוביה.
אם אתה מתכוון ללא עלות יחידות כלל, זה לא יעבוד גם פיתרון שאתה הצעת.
המערכת תחייב אותך אוטומטית.
או שזה השתנה בשבועיים האחרונים. -
@הישיבע-בוחר השאלה אם יש רשימה של מדינות שאליהן אפשר לחייג או שלא
@שובי זה מה שמצאתי בפורום ימות (שם מדובר על המודול הישן שעולה כסף)

-
@הישיבע-בוחר ניתוביה.
אם אתה מתכוון ללא עלות יחידות כלל, זה לא יעבוד גם פיתרון שאתה הצעת.
המערכת תחייב אותך אוטומטית.
או שזה השתנה בשבועיים האחרונים.@המלאך כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
או שזה ישתנה בשבועיים האחרונים.
ישתנה או השתנה?
-
@שובי זה מה שמצאתי בפורום ימות (שם מדובר על המודול הישן שעולה כסף)

@הישיבע-בוחר איך פונים אליהם?
-
@המלאך כתב במדריך | אפשרויות שימושיות ופשוטות להגדרה במערכות ivr (כולל חיוג לחו"ל) - נא לעדכן:
או שזה ישתנה בשבועיים האחרונים.
ישתנה או השתנה?
@הישיבע-בוחר השתנה, בעבר.
כיום אין אפשרות כזו.
יש פה מישהו שזה הצליח לו בלי לגבות עלות יחידות? -
@הישיבע-בוחר השתנה, בעבר.
כיום אין אפשרות כזו.
יש פה מישהו שזה הצליח לו בלי לגבות עלות יחידות?