בקשה | מחשב של אוצה"ח הפך לבור ברשות הרבים עקב הידבקותו בווירוס נוראי
-
@מתכנת-חובב
השאלה היא אם הקוד הנוכחי אכן עושה זאת.
כי המחשב הזה לא היה מחובר לרשת מאז שהוא נדבק, ועל כן לא סביר שתוקף הריץ קוד נוסף שלא גלוי לנו.@תלמידהון
כנראה שלא. אבל השאלה היא אם זה שווה את המאמץ או שבעוד שבועיים זה יקרה שוב. -
@מתכנת-חובב
כי המחשב הזה לא היה מחובר לרשת מאז שהוא נדבק, ועל כן לא סביר שתוקף הריץ קוד נוסף שלא גלוי לנו.@תלמידהון
כנראה שלא. אבל השאלה היא אם זה שווה את המאמץ או שבעוד שבועיים זה יקרה שוב.@רנדומלי כתב בבקשה | מחשב של אוצה"ח הפך לבור ברשות הרבים עקב הידבקותו בווירוס נוראי:
בזה ספציפית לא אבל כמובן שאם המחשב היה מחובר לאינטרנט אז אין לדעת
לכאורה סריקה עם אנטי וירוס טוב ועיקור של הוירוס יספיקו
תריץ את מה ששלחתי לך וזה יסיר אותו ואולי באמת להבא תשבית את wscript אבל לא יודע מה זה עלול לשבש במחשב הזה (קצת מוזר שהאנטי וירוס לא עלה על זה אם ב VT הוא כן מזהה אותו) -
@רנדומלי כתב בבקשה | מחשב של אוצה"ח הפך לבור ברשות הרבים עקב הידבקותו בווירוס נוראי:
בזה ספציפית לא אבל כמובן שאם המחשב היה מחובר לאינטרנט אז אין לדעת
לכאורה סריקה עם אנטי וירוס טוב ועיקור של הוירוס יספיקו
תריץ את מה ששלחתי לך וזה יסיר אותו ואולי באמת להבא תשבית את wscript אבל לא יודע מה זה עלול לשבש במחשב הזה (קצת מוזר שהאנטי וירוס לא עלה על זה אם ב VT הוא כן מזהה אותו)@מתכנת-חובב
תהיה מוכן להסביר לי איך אני מכבה VBS?זה אכן יועיל לווירוס הספציפי הזה, אבל מה אם יבוא מחר ווירוס שמבוסס על CMD או PowerShell, או סתם EXE?
-
@מתכנת-חובב
תהיה מוכן להסביר לי איך אני מכבה VBS?זה אכן יועיל לווירוס הספציפי הזה, אבל מה אם יבוא מחר ווירוס שמבוסס על CMD או PowerShell, או סתם EXE?