בקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai
-
שלום לכולם,
איזו חברת סינון מומלצת לשימוש במחשבי mac? שנפתח הappstore וכו?
צריך שיתאים לשימוש עם ai.
כעת אני עם נטפרי, והמון דברים בסיסיים חסומים.
יישר כח.@יוסף-חיים-5
מה הקשר האפסטור?
תתקין OLLAMA, תוריד מודל, ותהנה...
אם אתה רוצה להוריד מודלים שחסומים בנטפרי, לא פתיחת האפסטור תעזור לך - אלא מודלים.
וזה לא קשור למק: גם בווינדוס אין מודלים רבים פתוחים... -
שלום לכולם,
איזו חברת סינון מומלצת לשימוש במחשבי mac? שנפתח הappstore וכו?
צריך שיתאים לשימוש עם ai.
כעת אני עם נטפרי, והמון דברים בסיסיים חסומים.
יישר כח.@יוסף-חיים-5 אני חושב שאתרוג יותר נוח בקטע הזה.
אבל יש להם קצת ״חורים״, למשל אפל tv עובד, כמו״כ בגלישה דרך ספארי לפעמים יוטיוב לא בדיוק חסום וכו׳. -
@יוסף-חיים-5
מה הקשר האפסטור?
אם אתה רוצה להוריד מודלים שחסומים בנטפרי, לא פתיחת האפסטור תעזור לך - אלא מודלים.
וזה לא קשור למק: גם בווינדוס אין מודלים רבים פתוחים...@י.-פל. כתב בבקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai:
מה הקשר האפסטור?
בדרך כלל שרוצים תוכנה מסויימת או אפליקציה צריך להתקין דרך אפסטור.
וזה לא קשור למק: גם בווינדוס אין מודלים רבים פתוחים...לא מכיר את מה אולמה, אשמח להסבר מה זה. ואיך משתמשים בזה.
-
@י.-פל. כתב בבקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai:
מה הקשר האפסטור?
בדרך כלל שרוצים תוכנה מסויימת או אפליקציה צריך להתקין דרך אפסטור.
וזה לא קשור למק: גם בווינדוס אין מודלים רבים פתוחים...לא מכיר את מה אולמה, אשמח להסבר מה זה. ואיך משתמשים בזה.
-
@יוסף-חיים-5 כאן יש מדריך על תעודות אבטחה לנטפרי,
ואפליקציות ניתן להתקין ידנית מהאינטרנט עבור רובם ככולם.@cfopuser כמובן שהתקנתי את תעודת האבטחה, ואני עובד עם נטפרי בmac כבר מספר חודשים.
אבל המון דברים חסומים, וישנם דברים שלא נפתחים בלי אפסטור.
פניתי אליהם, חלק מהדברים הם ניסו לעזור, אבל רוב הדברים הם אמרו שאין להם אפשרות לעזור. -
@cfopuser כמובן שהתקנתי את תעודת האבטחה, ואני עובד עם נטפרי בmac כבר מספר חודשים.
אבל המון דברים חסומים, וישנם דברים שלא נפתחים בלי אפסטור.
פניתי אליהם, חלק מהדברים הם ניסו לעזור, אבל רוב הדברים הם אמרו שאין להם אפשרות לעזור.@יוסף-חיים-5 @יוסף-חיים-5 אם תפרט אותם יוכלו לעזור לך,
אחרת איש כאן אינו נביא.לגבי סינון מומלץ אני יודע שרימון עובד טוב על mac, אז כנראה שגם אתרוג ונטספארק יעבדו טוב.
-
@יוסף-חיים-5 @יוסף-חיים-5 אם תפרט אותם יוכלו לעזור לך,
אחרת איש כאן אינו נביא.לגבי סינון מומלץ אני יודע שרימון עובד טוב על mac, אז כנראה שגם אתרוג ונטספארק יעבדו טוב.
@cfopuser כתב בבקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai:
אם תפרט אותם יוכלו לעזור לך,
אחרת איש כאן אינו נביא.מה לפרט את הבעיות שנתקלתי בהם?
לא חושב שמישהו יוכל לעזור לי, במה שנטפרי חוסמים ואין להם אפשרות לפתוח…
רק לדוגמא, היתה לי בעיה עם תוסף לוגי אופשנס (דרך אגב, עכשיו יש לו עדכון שתקוע כבר כמה ימים, מן הסתם גם בגלל החסימה). יש גם תוסף mate לאינדיזיין ואילוסטרייטור, וגם עשה בעיות בגלל החסימה (את זה בסוף הם פתחו), וכו׳ וכו׳ (כל פעם אני נתקל בבעיות חדשות)לגבי סינון מומלץ אני יודע שרימון עובד טוב על mac, אז כנראה שגם אתרוג ונטספארק יעבדו טוב
ידוע מה יותר מומלץ מצד החסימה, בלי לפגוע בעבודה השוטפת?
-
@יוסף-חיים-5 @יוסף-חיים-5 אם תפרט אותם יוכלו לעזור לך,
לגבי סינון מומלץ אני יודע שרימון עובד טוב על mac, אז כנראה שגם אתרוג ונטספארק יעבדו טוב.
כתב בבקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai:
אבל יש להם קצת ״חורים״, למשל אפל tv עובד, כמו״כ בגלישה דרך ספארי לפעמים יוטיוב לא בדיוק חסום וכו׳.
-
לגבי סינון מומלץ אני יודע שרימון עובד טוב על mac, אז כנראה שגם אתרוג ונטספארק יעבדו טוב.
כתב בבקשת מידע | סינון מומלץ ל-mac וai:
אבל יש להם קצת ״חורים״, למשל אפל tv עובד, כמו״כ בגלישה דרך ספארי לפעמים יוטיוב לא בדיוק חסום וכו׳.
@איש-גמזו אז נטספארק יותר טוב?
גם בעבודה במק וגם לחסימה? -
@איש-גמזו אז נטספארק יותר טוב?
גם בעבודה במק וגם לחסימה?@יוסף-חיים-5 עם נטספארק לא התנסיתי במק
רק באנדרואיד, ולא מידי נהנתי, אם כי אולי יש להם כמה דרגות חסימה