בקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?
-
@צחוק-עשה
כשמו כן הוא...צחוק עשה מי שנתן את הרעיון לפרסם ב'ימות'
הפרסומות האלו חוץ מלהציק את המאזינים ולעצבן אותם ולגרום להם חוויה שלילית כשמזכירים להם את השם של העסק שפרסם,
זה לו עושה כלום. -
@צחוק-עשה
כשמו כן הוא...צחוק עשה מי שנתן את הרעיון לפרסם ב'ימות'
הפרסומות האלו חוץ מלהציק את המאזינים ולעצבן אותם ולגרום להם חוויה שלילית כשמזכירים להם את השם של העסק שפרסם,
זה לו עושה כלום.@חיים-יענקל-0 חבל מאוד שזו הגישה
במקום לכעוס על המצנתקים למיניהם
ולהבין שהפרסומות בקוים הן אינטרס של כולנו! -
@חיים-יענקל-0 חבל מאוד שזו הגישה
במקום לכעוס על המצנתקים למיניהם
ולהבין שהפרסומות בקוים הן אינטרס של כולנו!@בנימין-מחשבים
אכן יכול להיות שאתה צודק,
אני כתבתי מה שנראה לי המציאות בשטח איך אנשים מתייחסים לזה.נ.ב. יכול להיות שאם 'ימות' היו חוסמים את האפשרות להספים את כל הניידים במדינת ישראל ולשלוח צינתוקים לכל הניידים בארץ,
אנשים היו קצת יותר מתייחסים לפרסומות האלו.
כרגע כשאתה מפרסם דרך פלטפורמה שמציקה באופן יומיומי לכל אזרחי מדינת ישראל,
זה הפך להיות לכלי מאוס ורדוד מאוד.
אני לא הייתי ממליץ לפרסם שם לא בחינם ואפילו לא אם ישלמו לך כסף בכדי שתפרסם...יש אפשרות לחסום טכנית להוסיף מספרים בצורה ידנית לרשימת תפוצה, ולאפשר לצנתק רק למספרים שאישרו קבלת צינתוקים מהמערכת הספציפית הזאת
-
אני די מתפלא, חשבתי שהפורום מורכב רובו מבחורי ישיבות...
שורה תחתונה רוב הבחורים שומעים היום קווי חדשות, באמת פחות את איצ'ה ויותר זירת החדשות וכדו'
הפרסום אצל איצ'ה הוא מאוד יקר ומאוד חזק
זו לא פרסומת קלאסית, בדרך כלל יותר כמו תחקיר מקיף וסדרת כתבות...בכל אופן בדברים שפונים לקהל יעד של אברכים / בחורים "צו"לים" קן המידע (איצ'ה) הוא הכי אפקטיבי שיש
(משמרת השבת לדוגמה. זה היה אפקטיבי יותר מהפרסום הקבוע שלהם ביתד...!)@בנימין-מחשבים
יש קו מוזיקה שפעיל מאוד (הרבה בפורום שם) בשם "קו המכלול" שמי שמאזינים לו הם בחורי ישיבות (ולא רק) -
@בנימין-מחשבים
אכן יכול להיות שאתה צודק,
אני כתבתי מה שנראה לי המציאות בשטח איך אנשים מתייחסים לזה.נ.ב. יכול להיות שאם 'ימות' היו חוסמים את האפשרות להספים את כל הניידים במדינת ישראל ולשלוח צינתוקים לכל הניידים בארץ,
אנשים היו קצת יותר מתייחסים לפרסומות האלו.
כרגע כשאתה מפרסם דרך פלטפורמה שמציקה באופן יומיומי לכל אזרחי מדינת ישראל,
זה הפך להיות לכלי מאוס ורדוד מאוד.
אני לא הייתי ממליץ לפרסם שם לא בחינם ואפילו לא אם ישלמו לך כסף בכדי שתפרסם...יש אפשרות לחסום טכנית להוסיף מספרים בצורה ידנית לרשימת תפוצה, ולאפשר לצנתק רק למספרים שאישרו קבלת צינתוקים מהמערכת הספציפית הזאת
@חיים-יענקל-0 בור ששתית ממנו וכו'
-
אם אתה מחפש קו של אברכים יש את "אור עולם" שזה קו שמיועד בעיקר לאברכים ויש לו רייטינג גבוה יחסית מס הקו הוא 0733454545
||היסטוריה יהודית חדשות , שאלות בהלכה וכדו'.|| @התאחדות_בי-כ -
אם אתה מחפש קו של אברכים יש את "אור עולם" שזה קו שמיועד בעיקר לאברכים ויש לו רייטינג גבוה יחסית מס הקו הוא 0733454545
||היסטוריה יהודית חדשות , שאלות בהלכה וכדו'.|| @התאחדות_בי-כ -
לדעתי זירת החדשות מוביל על איצ'ה גם אצל נשואים..
-
חצי מהדברים שם זה בעצם פרסומות...@דוד-משה-1
-
חצי מהדברים שם זה בעצם פרסומות...@דוד-משה-1
-
@חיים-יענקל-0 בור ששתית ממנו וכו'
@cfopuser
אני בסך הכל ואמר את חחות דעתי ביחס לאיך שאני רואה את המציאות בשטח.
אני לא קובע את המציאות המקסימום שאני יכול זה לנסות לקרוא אותה.
וכתבתי לפי מה שנראה לי דעת רוב האנשים.לא כתבתי את דעתי האישית והיא ככל הנראה גם לא כ"כ רלוונטית לשואל.
-
שורה תחתונה רוב הבחורים שומעים היום קווי חדשות, באמת פחות את איצ'ה ויותר זירת החדשות וכדו'
הפרסום אצל איצ'ה הוא מאוד יקר ומאוד חזק
זו לא פרסומת קלאסית, בדרך כלל יותר כמו תחקיר מקיף וסדרת כתבות...בכל אופן בדברים שפונים לקהל יעד של אברכים / בחורים "צו"לים" קן המידע (איצ'ה) הוא הכי אפקטיבי שיש
(משמרת השבת לדוגמה. זה היה אפקטיבי יותר מהפרסום הקבוע שלהם ביתד...!)@בנימין-מחשבים כתב בבקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?:
סתם בנ.ב. סליחה על הסטיה מהנושא
אבל זה תפס אותי אז נתתי לג'ימני לנתח את זה לפי גיל מוצהר, מוניטין, סגנון הבקשות/שאלות/דיונים, זמני התחברויות......
זה הערכה שלו
28% בחורי ישיבות בגילאי 13-18
19% צעירים/בחורים בגילאי 19-24
22% אנשים בגילאי 25-35
10% אנשים בגילאי 36-50
5% מבוגרים בגלאי50+
מעניין -
@בנימין-מחשבים כתב בבקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?:
סתם בנ.ב. סליחה על הסטיה מהנושא
אבל זה תפס אותי אז נתתי לג'ימני לנתח את זה לפי גיל מוצהר, מוניטין, סגנון הבקשות/שאלות/דיונים, זמני התחברויות......
זה הערכה שלו
22% אנשים בגילאי 25-35
10% אנשים בגילאי 36-50
5% מבוגרים בגלאי50+
מעניין@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?:
זה תפס אותי אז נתתי לג'ימני לנתח את זה לפי גיל מוצהר, מוניטין, סגנון הבקשות/שאלות/דיונים, זמני התחברויות......
זה הערכה שלו
22% אנשים בגילאי 25-35
10% אנשים בגילאי 36-50
5% מבוגרים בגלאי50+חיברת אותו למשהו או שפשוט שאלת...
-
הבשורה שחיכיתם לה: "קו הניתוביה" משתדרג עבורכם!
בחורי ישיבות ואברכים יקרים,
מחפשים את הדרך הקצרה והחכמה ביותר לכל מה שקורה בעולם? אנו שמחים להציג בפניכם את המהפכה בשירותי התוכן. מהיום, הכל הופך לחכם יותר, מגוון יותר וזמין מאי פעם.
מה מחכה לכם במערכת?
בינה מלאכותית (AI) איכותית: עוזר חכם וזמין למענה מהיר ומקצועי לכל צורך.
️ מספר אישי קבוע: נפרדים מהחסימות! כל מנוי מקבל מספר אישי שאינו נחסם לגישה רציפה ממכשירים כשרים.
️ עולם של תוכן וחדשות: גישה ישירה ומלאה לכל הערוצים המובילים:זירת החדשות ומבזקים פלוס לעדכונים שוטפים.
חדשות הפרגוד וקו שידורים חיים בזמן אמת.
חיבור בלעדי לאותנתי פון.
מחיר שווה לכל נפש: גישה מלאה לכל התכנים ולשירות ה-AI בעלות סמלית של 10 ש"ח בלבד.
איך מצטרפים?
פשוט מאוד! מחייגים למספר המערכת, מקישים 1 ונרשמים בקלות.
חייגו עכשיו: 050-442-0378אל תישארו מאחור – הצטרפו עוד היום לאלפי המשתמשים שכבר נהנים מהשירות המתקדם ביותר!
-
@תותחוביץ כתב בבקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?:
זה תפס אותי אז נתתי לג'ימני לנתח את זה לפי גיל מוצהר, מוניטין, סגנון הבקשות/שאלות/דיונים, זמני התחברויות......
זה הערכה שלו
22% אנשים בגילאי 25-35
10% אנשים בגילאי 36-50
5% מבוגרים בגלאי50+חיברת אותו למשהו או שפשוט שאלת...
-
@cfopuser כתב בבקשת מידע | מה הקוים הפופולאריים בציבור החרדי?:
חיברת אותו למשהו או שפשוט שאלת...
פשוט שאלתי
(כבר מזמן במקום חיפוש גוגל בפורום אני שואל את ג'ימני על תוכן בפורום זה יותר יעיל. הוא עובר פוסט פוסט ומוצא מה שאתה מחפש....) -
מחפשים את הדרך הקצרה והחכמה ביותר לכל מה שקורה בעולם? אנו שמחים להציג בפניכם את המהפכה בשירותי התוכן. מהיום, הכל הופך לחכם יותר, מגוון יותר וזמין מאי פעם.
מה מחכה לכם במערכת?
️ מספר אישי קבוע: נפרדים מהחסימות! כל מנוי מקבל מספר אישי שאינו נחסם לגישה רציפה ממכשירים כשרים.
️ עולם של תוכן וחדשות: גישה ישירה ומלאה לכל הערוצים המובילים:זירת החדשות ומבזקים פלוס לעדכונים שוטפים.
חיבור בלעדי לאותנתי פון.
מחיר שווה לכל נפש: גישה מלאה לכל התכנים ולשירות ה-AI בעלות סמלית של 10 ש"ח בלבד.
איך מצטרפים?
חייגו עכשיו: 050-442-0378אל תישארו מאחור – הצטרפו עוד היום לאלפי המשתמשים שכבר נהנים מהשירות המתקדם ביותר!
@יאיר2081
קשור חד משמעית לשאלה הראשית באשכול זה... -
מה מחכה לכם במערכת?
חיבור בלעדי לאותנתי פון.
איך מצטרפים?
@יאיר2081 למה לא עשית את זה כנושא חדש?
סורי, אבל זה לא עובד ככה אבל סבבה.