בקשת מידע | אפליקציה שניתנת להסרה מוסרת -ומייד חוזרת.
-
שיחקתי קצת בקושחה של הנגן שלי ובאיזשהו שלב התחילה להופיע לי אפליקציית מגיסק באיזה גירסא טרומית שלה שאין לה אפילו את סמל האפליקציה הרגיל של מגיסק והיא מבקשת להתחבר לאינטרנט כדי להוריד עידכון ניקיתי אותה מהיוזר דאטה לא עזר צרבתי מחדש גירסת יצרן מלאה והיא עדיין שם אני מסיר התקנה שלה זה מועיל ל5 שניות ומייד אח"כ היא חוזרת מה יכול להיות?
אשמח אם יש למישהוא מידע תודה רבה!! -
שיחקתי קצת בקושחה של הנגן שלי ובאיזשהו שלב התחילה להופיע לי אפליקציית מגיסק באיזה גירסא טרומית שלה שאין לה אפילו את סמל האפליקציה הרגיל של מגיסק והיא מבקשת להתחבר לאינטרנט כדי להוריד עידכון ניקיתי אותה מהיוזר דאטה לא עזר צרבתי מחדש גירסת יצרן מלאה והיא עדיין שם אני מסיר התקנה שלה זה מועיל ל5 שניות ומייד אח"כ היא חוזרת מה יכול להיות?
אשמח אם יש למישהוא מידע תודה רבה!!@שמואל-הסיני זה חלק מההשרשה של מג’יסק
-
אשמח אם יש למישהוא מידע תודה רבה!! -
@שמואל-הסיני זה חלק מההשרשה של מג’יסק
@נחלס-דון חשבתי כך אבל כמו שכתבתי צרבתי גירסת יצרן מחדש עם הבוט המקורי.
-
@שמואל-הסיני בלי רוט??
-
@שמואל-הסיני בלי רוט??
@נחלס-דון בלי רוט, מקורי לחלוטין, לא מושרש.
-
@שמואל-הסיני עשית טעות כולשהיא ולא צרבת את הגרסת יצרן,
תוודא שאתה עושה הכול נכון, ותנסה שוב. -
@שמואל-הסיני עשית טעות כולשהיא ולא צרבת את הגרסת יצרן,
תוודא שאתה עושה הכול נכון, ותנסה שוב.@cfopuser מה יכולה להיות הטעות בחרתי את הסקאטר מהתיקייה ההיא ואפילו ביקשתי מהיצרן שישלח לי גירסת גיבוי לוודא שהבעיה לא אצלי לחצתי על הורדה חיברתי מכשיר מכובה קיבלתי וי והדלקתי וחזרתי להתחלה.
אולי זה בגלל ששיניתי רק את סלוט a ולא את b ואם המכשיר gk נ זה נשאר?
עריכה: ניסיתי לשנות את שני הסלוטים ולא עזר. -
@cfopuser מה יכולה להיות הטעות בחרתי את הסקאטר מהתיקייה ההיא ואפילו ביקשתי מהיצרן שישלח לי גירסת גיבוי לוודא שהבעיה לא אצלי לחצתי על הורדה חיברתי מכשיר מכובה קיבלתי וי והדלקתי וחזרתי להתחלה.
עריכה: ניסיתי לשנות את שני הסלוטים ולא עזר. -
@cfopuser מה יכולה להיות הטעות בחרתי את הסקאטר מהתיקייה ההיא ואפילו ביקשתי מהיצרן שישלח לי גירסת גיבוי לוודא שהבעיה לא אצלי לחצתי על הורדה חיברתי מכשיר מכובה קיבלתי וי והדלקתי וחזרתי להתחלה.
עריכה: ניסיתי לשנות את שני הסלוטים ולא עזר.