אקטוב וינדוס 7 סטרטר
-
@מישהו12 קליק ימני על מחשב זה ובחירה במאפיינים יגלה לך למטה אם זה מאוקטב איך לאקטב אותו אני זוכר שפעם דיברו ע"ז כבר אחפש לך
-
@מישהו12 קליק ימני על מחשב זה ובחירה במאפיינים יגלה לך למטה אם זה מאוקטב איך לאקטב אותו אני זוכר שפעם דיברו ע"ז כבר אחפש לך
@שלמה-ווייס אמר באקטוב וינדוס 7 סטרטר:
לא מקוטב....
-
@שלמה-ווייס אמר באקטוב וינדוס 7 סטרטר:
לא מקוטב....
-
@מישהו12 Windows Loader v2.2.2-Daz.zip
פשוט ללחוץ patch@בנצי-20 אמר באקטוב וינדוס 7 סטרטר:
פשוט ללחוץ patchזוהה וירוס והמחשב לא שלי אז אמני לא יכול להשבית אנטי וירוס (המחשב שלי שצריך אקטוב לידי) אפשר עם סיסמא ואז האנטי וירוס לא יזהה?
-
@בנצי-20 אמר באקטוב וינדוס 7 סטרטר:
פשוט ללחוץ patchזוהה וירוס והמחשב לא שלי אז אמני לא יכול להשבית אנטי וירוס (המחשב שלי שצריך אקטוב לידי) אפשר עם סיסמא ואז האנטי וירוס לא יזהה?
-
@מישהו12 Windows Loader v2.2.2-Daz.rar
סיסמה 12345@בנצי-20 אמר באקטוב וינדוס 7 סטרטר:
סיסמה 12345המחשב לא נותן לחלץ!
-
סיסמה 12345
שלום! נראה שהשיחה הזו מעניינת אותך, אבל עדיין אין לך חשבון.
נמאס לכם לגלול בין אותם הפוסטים בכל ביקור? כשנרשמים לחשבון, תמיד תחזרו בדיוק למקום שבו הייתם קודם, ותוכלו לבחור לקבל התראות על תגובות חדשות (בין אם במייל, ובין אם בהתראת פוש). תוכלו גם לשמור סימניות ולפרגן ב-upvote לפוסטים כדי להביע הערכה לחברי קהילה אחרים.
בעזרת התרומה שלך, הפוסט הזה יכול להיות אפילו טוב יותר 💗
הרשמה התחברות